Προϊόντα

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Οργανική φυτική βαφή μαλλιών - Πολύ Σκούρο Καστανό | Very Dark Brown - Organic Herbal hair Colour Μεγαλύτερη προβολή

Οργανική φυτική βαφή μαλλιών - Πολύ Σκούρο Καστανό | Very Dark Brown - Organic Herbal hair Colour

Χ0634

Νέο προϊόν

Πιστοποιημένες οργανικές - φυτικές βαφές μαλλιών από τον οργανισμό Soil Association.

Περισσότερες λεπτομέρειες

18,00 €

100% Οργανικά και Φυσικά Προϊόντα.
Χωρίς PD / P-Phenylenediamine (παρά-φαινυλενοδιαμίνη) ή άλλες χημικές ουσίες.
Κατάλληλο για χρήση από άτομα που πάσχουν από αλλεργίες σε χημικές βαφές.
Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μία συσκευασία φυτικής βαφής ItsPureHerbalHairColour είναι αρκετή για να καλύψει μακριά μαλλιά μέχρι το μήκος των ώμων. Αν τα μαλλιά σας είναι πυκνά, θα χρειαστείτε περισσότερη βαφή. Αν είναι λεπτά και φυλλαριστά θα χρειαστείτε λιγότερη. Λεπτομερείς οδηγίες, γάντια μίας χρήσης (νιτριλίου) και σκουφάκι (πολυαιθυλενίου) περιέχονται στην συσκευασία.

Ορισμένοι πελάτες μας αναμιγνύουν δύο ή και περισσότερες αποχρώσεις του ItsPureHairColour, προκειμένου να επιτύχουν το δικό τους μοναδικό χρώμα. Αν έχετε σκοπό να πειραματιστείτε με αυτόν τον τρόπο, σας συμβουλεύουμε να δοκιμάσετε πρώτα το χρώμα σε μια τούφα των μαλλιών σας, πριν το εφαρμόσετε στο σύνολό τους.

Μία συσκευασία φυτικής βαφής ItsPureHerbalHairColour είναι αρκετή για να καλύψει μακριά μαλλιά μέχρι το μήκος των ώμων. Αν τα μαλλιά σας είναι πυκνά, θα χρειαστείτε περισσότερη βαφή. Αν είναι λεπτά και φυλλαριστά θα χρειαστείτε λιγότερη.

Πριν αρχίσετε την εφαρμογή φορέστε τα προστατευτικά γάντια και περάστε μια πετσέτα γύρω από τους ώμους σας για να προστατέψετε τα ρούχα σας.

Οδηγίες ανάμιξης

Αναμίξτε τη σκόνη, που περιέχεται στη συσκευασία, με χλιαρό νερό (40Ο με 50Ο ) σε ένα μη μεταλλικό μπολ. Ανακατέψτε μέχρις ότου η σύσταση του μίγματος να μοιάζει με μια απαλή πάστα, σαν γιαούρτι. Στα 110γρ σκόνης θα χρειαστεί η προσθήκη 330ml νερού. Αναμίξτε και διαλύστε τη σκόνη καλά, ώστε να μην υπάρχουν σβόλοι στο μίγμα. Αν το μίγμα είναι πολύ πηκτό, προσθέστε σταδιακά άλλα 30ml νερό. Μόλις ετοιμάσετε το μίγμα προχωρήστε άμεσα στην εφαρμογή του. Σε περίπτωση που δεν θα χρησιμοποιήσετε ολόκληρη το περιεχόμενο της συσκευασίας, αναμίξτε μόνο τη ποσότητα σκόνης που θα χρειαστείτε, κλείστε καλά (σφραγίστε) το πακέτο και φυλάξτε το υπόλοιπο περιεχόμενο για επόμενη χρήση.

Εφαρμογή της βαφής στα μαλλιά

Συνιστούμε να εφαρμόσετε την παρούσα φυτική βαφή σε καθαρά και στεγνά μαλλιά, χωρίς μαλακτική κρέμα (Conditioner) ή προϊόντα styling. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα και εφαρμόστε τη βαφή σε κάθε τμήμα. Απλώστε τη βαφή με τα δάχτυλα ή με πινέλο ή με απλικατέρ. Καλύψτε τα μαλλιά από την ρίζα έως τις άκρες πολύ καλά, εκτός και αν θέλετε να βάψετε μόνο τις ρίζες σας. Βάλτε αρκετή ποσότητα. Αποφύγετε την επαφή της βαφής με τα μάτια (αν παρόλα αυτά συμβεί, ξεπλύνετε τα μάτια σας με άφθονο νερό). Αφού καλύψετε όλα σας τα μαλλιά με τη βαφή, σκεπάστε τα με το σκουφάκι, που περιέχεται, ή με μια ζελατίνα. Καθαρίστε τυχόν υπολείμματα βαφής από το δέρμα σας (πρόσωπο, αυχένα, μέτωπο). Πετάξτε το μίγμα βαφής που δεν χρησιμοποιήσατε. Αφήστε τη βαφή στα μαλλιά σας να δράσει από 1 και 1/2 έως 4 ώρες. Συμβουλευτείτε τον πίνακα με το πιθανό χρωματικό αποτέλεσμα ανάλογα με το αρχικό χρώμα των μαλλιών σας και το χρόνο που θα χρειαστεί για να επιτύχετε την επιθυμητή απόχρωση. Ξεβγάλτε τα μαλλιά σας πολύ καλά μέχρι το νερό να βγαίνει καθαρό. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρή ποσότητα σαμπουάν, ξεβγάλτε και περάστε τη μαλακτική κρέμα (conditioner) όπως συνήθως.

Το τελικό χρώμα θα είναι εμφανές μετά από μερικές ημέρες. Μετά το ξέβγαλμα δεν φαίνεται η πραγματική απόχρωση της βαφής, το χρώμα της θα σκουρύνει σταδιακά μέχρι να φτάσει στο τελικό χρωματικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που τα γκρίζα μαλλιά σας έχουν μια ελαφριά πράσινη απόχρωση, μην ανησυχήσετε. Θα ξεθωριάσει σταδιακά μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες, καθώς η βαφή θα οξειδωθεί και το χρώμα θα σκουρύνει.

Δοκιμή

Συνιστούμε τη δοκιμή της βαφής σε ένα μόνο μικρό μέρος (τούφα) των μαλλιών σας πριν προβείτε σε εφαρμογή της βαφής στο σύνολό τους, επειδή το χρώμα μπορεί να διαφέρει σε κάθε άτομο ανάλογα με τον τύπο και το χρώμα μαλλιών του. Αν τα μαλλιά σας έχουν περισσότερα από ένα χρώμα (ανταύγειες, λευκά), κάντε τη δοκιμή της τούφας σε κάθε ένα χρώμα που έχετε στα μαλλιά σας ξεχωριστά. Περιμένετε να δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής σε 24 ώρες και μετά προβείτε στην βαφή των μαλλιών σας, προκειμένου να διαπιστώσετε πως θα εξελιχθεί το χρώμα, καθώς είναι πιθανό να σκουρύνει λόγω της οξείδωσής του.

Για να κάνετε τη δοκιμή ακολουθείστε τις παραπάνω οδηγίες ανάμιξης. Καλύψτε μια μικρή τούφα από τα μαλλιά σας με το μίγμα και στη συνέχεια καλύψτε την με μια ζελατίνη ή πλαστική σακούλα. Θα ήταν καλό να διατηρήσετε τη τούφα σε θερμοκρασία σώματος. Αν έχετε κόψει την τούφα από τα μαλλιά σας προκειμένου να κάνετε τη δοκιμή, μπορείτε να την βάλετε στην τσέπη σας για να επιτύχετε τη θερμοκρασία αρκεί να την κλείσετε καλά σε μια πλαστική σακούλα ώστε να μην λερώσετε τα ρούχα σας.

Αλλεργικό τεστ (δοκιμή)

Συνήθως δεν παρουσιάζονται φαινόμενα αλλεργίας στις δικές μας βαφές μαλλιών, καθώς είναι αγνές και δεν περιέχουν χημικά. Ωστόσο είναι πιθανό να αναπτυχθεί αλλεργική αντίδραση, ιδίως σε άτομα που παρουσιάζουν αλλεργίες σε φυσικά συστατικά. Για να κάνετε το αλλεργικό τεστ απλώστε μια μικρή ποσότητα βαφής στο εσωτερικό του αγκώνα σας και καλύψτε την με ένα λευκοπλάστη. Ελέγχετε τακτικά για να διαπιστώσετε τυχόν δερματικό ερεθισμό. Αφήστε το για 48 ώρες. Αν παρουσιαστεί εξάνθημα ή δερματικός ερεθισμός, διακόψτε τη χρήση του προιόντος.

Το πιθανό χρωματικό αποτέλεσμα ανάλογα με το αρχικό χρώμα μαλλιών.

Εκτός από την ιδιαίτερη και μοναδική δομή, χημική σύσταση και απορροφητικότητα των μαλλιών, το τελικό χρωματικό αποτέλεσμα εξαρτάται κυρίως από 2 παράγοντες: το αρχικό χρώμα των μαλλιών (πριν τη βαφή) και τον χρόνο που θα μείνει η βαφή στα μαλλιά. Για αυτόν τον λόγο συνιστούμε τη δοκιμή πριν την εφαρμογή της βαφής. Όσο περισσότερο αφήσετε τη βαφή να δράσει στα μαλλιά, τόσο πιο έντονο και σκούρο θα είναι το τελικό χρώμα. Ο μεγαλύτερος χρόνος παραμονής της βαφής στα μαλλιά έχει ως αποτέλεσμα πιο ψυχρές αποχρώσεις του κάστανου. Ο συντομότερος χρόνος παραμονή αποδίδει ένα πιο ζεστό καστανό χρώμα ιδιαίτερα στα λευκά ή ανοιχτόχρωμα μαλλιά.

Σε λευκά μαλλιά το αποτέλεσμα θα είναι ανοιχτό καστανό προς σκούρο καστανό.

Σε ανοιχτά καστανά μαλλιά το αποτέλεσμα θα είναι σκούρο με πολύ σκούρο καστανό.

Σε ήδη σκούρα καστανά μαλλιά το χρώμα θα είναι πολύ σκούρο καστανό προς μαύρο

Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι ανάμεικτα λευκά και καστανά, τότε το αποτέλεσμα θα σκουρύνει και θα μετριαστεί η αντίθεση των λευκών, καθώς θα φαίνονται σαν ανοιχτές καστανές ανταύγειες ανάμεσα σε σκούρα καστανά μαλλιά.

Οι επαναλαμβανόμενες εφαρμογές/βαφές θα έχουν ως αποτέλεσμα σκουρότερες αποχρώσεις του καστανού.

Παρόλο που καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την βέλτιστη λειτουργία του προϊόντος κα την επίτευξη ενός εξαιρετικού χρώματος, δεν είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε το χρωματικό αποτέλεσμα, καθώς τα μαλλιά κάθε ενός από εμάς διαφέρουν και αντιδρούν διαφορετικά στη βαφή.

Είναι πιθανό να παρατηρηθούν διαφοροποιήσεις στο χρώμα και σε διαφορετικές παρτίδες του itsPureHerbalHairColour, λόγω της φύσης των φυτικών συστατικών, που χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση της βαφής, τα οποία επηρεάζονται άμεσα από τις κλιματικές μεταβολές από χρόνο σε χρόνο.

Για τη αποφυγή ενός ανεπιθύμητου και απρόσμενου χρωματικού αποτελέσματος, συνιστούμε τη δοκιμή της βαφής σε ένα μόνο μικρό μέρος (τούφα) των μαλλιών σας πριν προβείτε σε εφαρμογή της βαφής στο σύνολό τους .

Στα μαλλιά στα οποία έχει εφαρμοστεί χημική, μόνιμη βαφή είναι πιθανό η φυτική βαφή να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αν έχετε βάψει και ξανοίξει τα μαλλιά σας με χημική βαφή που περιέχει οξυζενέ (υπεροξείδιο υδρογόνου), το τελικό αποτέλεσμα θα επηρεαστεί. Τα μαλλιά σας μετά την εφαρμογή παρόμοιων χημικών βαφών γίνονται πορώδη και επομένως απορροφούν την βαφή διαφορετικά. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τον τρόπο που θα αντιδράσει η τρίχα και για αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να γίνεται μια δοκιμή στα μαλλιά, πριν εφαρμόσετε τη βαφή σε όλο το τριχωτό της κεφαλής.

Αποφύγετε την επανάληψη της βαφής στις άκρες των μαλλιών.

Για να αποφύγετε τις επαναλαμβανόμενες βαφές στις άκρες μπορείτε να εφαρμόσετε τη βαφή μόνο στη ρίζα των μαλλιών σας. Τα μαλλιά μεγαλώνουν από τη ρίζα και εκεί είναι που χρειαζόμαστε τη βαφή συστηματικά για να καλύπτουμε τη νέα ρίζα της τρίχας. Οι άκρες, που έχουν ήδη βαφτεί δεν χάνουν το χρώμα τόσο γρήγορα, οπότε δεν χρειάζονται τόσο συχνά βάψιμο. Αντιθέτως, οι επαναλαμβανόμενες εφαρμογές βαφής πάνω σε ήδη βαμμένες άκρες θα σκουρύνουν πάρα πολύ το χρώμα, με αποτέλεσμα να διαφέρει από τη ρίζα. Αν σκουρύνουν οι ρίζες από επαναλαμβανόμενες βαφές είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να τις ανοίξετε χρωματικά. Επίσης οι φθαρμένες άκρες είναι πιο πορώδης και τείνουν να απορροφούν περισσότερο το χρώμα από ότι η υγιής τρίχα στις ρίζες.


Πώς να παρασκευάσετε την βαφή σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Οργανική φυτική βαφή μαλλιών - Πολύ Σκούρο Καστανό | Very Dark Brown - Organic Herbal hair Colour

Οργανική φυτική βαφή μαλλιών - Πολύ Σκούρο Καστανό | Very Dark Brown - Organic Herbal hair Colour

Πιστοποιημένες οργανικές - φυτικές βαφές μαλλιών από τον οργανισμό Soil Association.

8 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

8 προιοντα στην ιδια κατηγορια :