Προϊόντα

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Οργανική φυτική βαφή μαλλιών - Ξανθό της φράουλας | Strawberry Blonde - Organic Herbal hair Colour Μεγαλύτερη προβολή

Οργανική φυτική βαφή μαλλιών - Ξανθό της φράουλας | Strawberry Blonde - Organic Herbal hair Colour

Χ0627

Νέο προϊόν

Πιστοποιημένες οργανικές - φυτικές βαφές μαλλιών από τον οργανισμό Soil Association.

Περισσότερες λεπτομέρειες

18,00 €

100% Οργανικά και Φυσικά Προϊόντα.
Χωρίς PD / P-Phenylenediamine (παρά-φαινυλενοδιαμίνη) ή άλλες χημικές ουσίες.
Κατάλληλο για χρήση από άτομα που πάσχουν από αλλεργίες σε χημικές βαφές.
Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μία συσκευασία φυτικής βαφής ItsPureHerbalHairColour είναι αρκετή για να καλύψει μακριά μαλλιά μέχρι το μήκος των ώμων. Αν τα μαλλιά σας είναι πυκνά, θα χρειαστείτε περισσότερη βαφή. Αν είναι λεπτά και φυλλαριστά θα χρειαστείτε λιγότερη. Λεπτομερείς οδηγίες, γάντια μίας χρήσης (νιτριλίου) και σκουφάκι (πολυαιθυλενίου) περιέχονται στην συσκευασία.

Ορισμένοι πελάτες μας αναμιγνύουν δύο ή και περισσότερες αποχρώσεις του ItsPureHairColour, προκειμένου να επιτύχουν το δικό τους μοναδικό χρώμα. Αν έχετε σκοπό να πειραματιστείτε με αυτόν τον τρόπο, σας συμβουλεύουμε να δοκιμάσετε πρώτα το χρώμα σε μια τούφα των μαλλιών σας, πριν το εφαρμόσετε στο σύνολό τους.

Συστατικά: Organic henna*, organic cassia and organic amla*. * Denotes Certified Organic.
Περιέχει: 110γρ.

Η βαφή StrawberryBlonde είναι κατάλληλη για ξανθές που επιθυμούν να δόσουν στο χρώμα των μαλλιών τους μια ελαφριά θερμή απόχρωση της φράουλας, καθώς και έξτρα λαμψη και όγκο. Το χρωματικό αποτέλεσμα εξαρτάται από το αρχικό χρώμα των μαλλιών σας. Αν το χρώμα των μαλλιών σας είναι εξαιρετικά ανοιχτόχρωμο ή λευκό, το χρωματικό αποτέλεσμα θα είναι πιο ανοιχτό από ότι σε σκούρα ξανθά μαλλιά. Η παρούσα βαφή δεν θα ξανοίξει το χρώμα των μαλλιών σας, αν οστόσο έχετε γκρίζες τούφες, θα χρωματιστούν σε μία θερμή ξανθοχάλκινη απόχρωση, δίνοντας την εντύπωση ανταυγειών. Το χρώμα θα είναι εντονότερο, αν αφήσετε τη βαφή να δράσει περισσότερη ώρα.

Μία συσκευασία φυτικής βαφής ItsPureHerbalHairColour είναι αρκετή για να καλύψει μακριά μαλλιά μέχρι το μήκος των ώμων. Αν τα μαλλιά σας είναι πυκνά, θα χρειαστείτε περισσότερη βαφή. Αν είναι λεπτά και φυλλαριστά θα χρειαστείτε λιγότερη.

Οδηγίες προετοιμασίας της φυτικής βαφής

Πριν αρχίσετε την εφαρμογή φορέστε τα προστατευτικά γάντια και περάστε μια πετσέτα γύρω από τους ώμους σας για να προστατέψετε τα ρούχα σας.

Υπάρχουν 2 τρόποι προετοιμασίας της φυτικής βαφής.

Ο πρώτος τρόπος είναι πιο σύντομος και πιο εύκολος. Ο δεύτερος απαιτεί περισσότερο χρόνο αλλά το χρώμα της κάσσια και της χέννας βγαίνει πιο έντονο, λαμπερό και δεν ξεθωριάζει.

  1. Αναμίξτε τη βαφή με ζεστό/χλιαρό νερό σε ένα μη μεταλλικό μπολ. Ανακατέψτε μέχρις ότου η σύσταση του μίγματος να μοιάζει με μια απαλή πάστα, σαν γιαούρτι. Στα 100γρ σκόνης θα χρειαστεί η προσθήκη 300 - 330ml νερού. Αναμίξτε και διαλύστε τη σκόνη καλά, ώστε να μην υπάρχουν σβόλοι στο μίγμα. Αν το μίγμα είναι πολύ πηκτό, προσθέστε σταδιακά άλλα 30ml νερό.
  1. Αναμίξτε τη βαφή, που περιέχεται στη συσκευασία, με όξινο υγρό όπως χυμό λεμονιού σε ένα μη μεταλλικό μπολ. Ανακατέψτε μέχρις ότου η σύσταση του μίγματος να μοιάζει με μια απαλή πάστα, σαν γιαούρτι. Αν το δέρμα σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και θεωρείτε ότι ο όξινος χυμός θα το ερεθίσει, τότε ανακατέψτε το χυμό με νερό. Σκεπάστε και αφήστε το μίγμα να «κάτσει (μουλιάσει)» για 8 έως 12 ώρες.

Σε περίπτωση που δεν θα χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το περιεχόμενο της συσκευασίας, αναμίξτε μόνο τη ποσότητα σκόνης που θα χρειαστείτε, κλείστε καλά (σφραγίστε) το πακέτο και φυλάξτε το υπόλοιπο περιεχόμενο σε ξηρό και δροσερό μέρος για επόμενη χρήση.

Εφαρμογή της βαφής στα μαλλιά

Συνιστούμε να εφαρμόσετε την παρούσα φυτική βαφή σε καθαρά και στεγνά μαλλιά, χωρίς μαλακτική κρέμα (Conditioner) ή προϊόντα styling. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα και εφαρμόστε τη βαφή σε κάθε τμήμα. Απλώστε τη βαφή με τα δάχτυλα ή με πινέλο ή με απλικατέρ. Καλύψτε τα μαλλιά από την ρίζα έως τις άκρες πολύ καλά, εκτός και αν θέλετε να βάψετε μόνο τις ρίζες σας. Βάλτε αρκετή ποσότητα. Αποφύγετε την επαφή της βαφής με τα μάτια. Αφού καλύψετε όλα σας τα μαλλιά με τη βαφή, σκεπάστε τα με το σκουφάκι, που περιέχεται, ή με μια ζελατίνα. Καθαρίστε τυχόν υπολείμματα βαφής από το δέρμα σας (πρόσωπο, αυχένα, μέτωπο). Πετάξτε το μίγμα βαφής που δεν χρησιμοποιήσατε. Αφήστε τη βαφή στα μαλλιά σας να δράσει από 35 έως 120 λεπτά. Όσο περισσότερο αφήσετε τη βαφή να δράσει στα μαλλιά, τόσο πιο έντονο και δυνατό θα είναι το χρώμα.

Κατόπιν, ξεβγάλτε τα μαλλιά σας πολύ καλά μέχρι το νερό να βγαίνει καθαρό. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρή ποσότητα σαμπουάν, ξεβγάλτε και περάστε τη μαλακτική κρέμα (conditioner) όπως συνήθως.

Δοκιμή

Συνιστούμε τη δοκιμή της βαφής σε ένα μόνο μικρό μέρος (τούφα) των μαλλιών σας πριν προβείτε σε εφαρμογή της βαφής στο σύνολό τους, επειδή το χρώμα μπορεί να διαφέρει σε κάθε άτομο ανάλογα με τον τύπο και το χρώμα μαλλιών του. Αν τα μαλλιά σας έχουν περισσότερα από ένα χρώμα (όπως λευκά και γκρίζα), κάντε τη δοκιμή της τούφας σε κάθε ένα χρώμα που έχετε στα μαλλιά σας ξεχωριστά. Περιμένετε να δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής σε 24 ώρες και μετά προβείτε στην βαφή των μαλλιών σας, προκειμένου να διαπιστώσετε πως θα εξελιχθεί το χρώμα, καθώς είναι πιθανό να σκουρύνει λόγω της οξείδωσής του.

Για να κάνετε τη δοκιμή ακολουθείστε τις παραπάνω οδηγίες ανάμιξης. Καλύψτε μια μικρή τούφα από τα μαλλιά σας με το μίγμα και στη συνέχεια καλύψτε την με μια ζελατίνη ή πλαστική σακούλα. Θα ήταν καλό να διατηρήσετε τη τούφα σε θερμοκρασία σώματος. Αν έχετε κόψει την τούφα από τα μαλλιά σας προκειμένου να κάνετε τη δοκιμή, μπορείτε να την βάλετε στην τσέπη σας για να επιτύχετε τη θερμοκρασία αρκεί να την κλείσετε καλά σε μια πλαστική σακούλα ώστε να μην λερώσετε τα ρούχα σας.

Αλλεργικό τεστ (δοκιμή)

Συνήθως δεν παρουσιάζονται φαινόμενα αλλεργίας στις δικές μας βαφές μαλλιών, καθώς είναι αγνές και δεν περιέχουν χημικά. Ωστόσο είναι πιθανό να αναπτυχθεί αλλεργική αντίδραση, ιδίως σε άτομα που παρουσιάζουν αλλεργίες σε φυσικά συστατικά. Για να κάνετε το αλλεργικό τεστ απλώστε μια μικρή ποσότητα βαφής στο εσωτερικό του αγκώνα σας και καλύψτε την με ένα λευκοπλάστη. Ελέγχετε τακτικά για να διαπιστώσετε τυχόν δερματικό ερεθισμό. Αφήστε το για 48 ώρες. Αν παρουσιαστεί εξάνθημα ή δερματικός ερεθισμός, διακόψτε τη χρήση του προιόντος.

Παρόλο που καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την βέλτιστη λειτουργία του προϊόντος κα την επίτευξη ενός εξαιρετικού χρώματος, δεν είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε το χρωματικό αποτέλεσμα, καθώς τα μαλλιά κάθε ενός από εμάς διαφέρουν και αντιδρούν διαφορετικά στη βαφή. Είναι πιθανό να παρατηρηθούν διαφοροποιήσεις στο χρώμα και σε διαφορετικές παρτίδες του itsPureHerbalHairColour, λόγω της φύσης των φυτικών συστατικών, που χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση της βαφής, τα οποία επηρεάζονται άμεσα από τις κλιματικές μεταβολές από χρόνο σε χρόνο.

Για τη αποφυγή ενός ανεπιθύμητου και απρόσμενου χρωματικού αποτελέσματος, συνιστούμε τη δοκιμή της βαφής σε ένα μόνο μικρό μέρος (τούφα) των μαλλιών σας πριν προβείτε σε εφαρμογή της βαφής στο σύνολό τους .

Στα μαλλιά στα οποία έχει εφαρμοστεί χημική, μόνιμη βαφή είναι πιθανό η φυτική βαφή να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αν έχετε βάψει και ξανοίξει τα μαλλιά σας με χημική βαφή που περιέχει οξυζενέ (υπεροξείδιο υδρογόνου), το τελικό αποτέλεσμα θα επηρεαστεί. Τα μαλλιά σας μετά την εφαρμογή παρόμοιων χημικών βαφών γίνονται πορώδη και επομένως απορροφούν την βαφή διαφορετικά. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τον τρόπο που θα αντιδράσει η τρίχα και για αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να γίνεται μια δοκιμή στα μαλλιά, πριν εφαρμόσετε τη βαφή σε όλο το τριχωτό της κεφαλής.

Ανάμιξη διαφορετικών αποχρώσεων

Μπορείτε να πειραματιστείτε αναμιγνύοντας και συνδυάζοντας τις διαφορετικές αποχρώσεις του ItsPureHerbalHairColour, ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό χρώμα. Ωστόσο συνιστούμε να δοκιμάσετε πρώτα τη μίξη βαφής, που θα φτιάξετε, σε ένα μόνο μικρό μέρος (τούφα) των μαλλιών σας πριν προβείτε σε εφαρμογή της βαφής στο σύνολό τους, καθώς δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε το χρωματικό αποτέλεσμα της δικής σας μίξης.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Οργανική φυτική βαφή μαλλιών - Ξανθό της φράουλας | Strawberry Blonde - Organic Herbal hair Colour

Οργανική φυτική βαφή μαλλιών - Ξανθό της φράουλας | Strawberry Blonde - Organic Herbal hair Colour

Πιστοποιημένες οργανικές - φυτικές βαφές μαλλιών από τον οργανισμό Soil Association.

8 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

8 προιοντα στην ιδια κατηγορια :