Προϊόντα

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Οργανική φυτική βαφή μαλλιών - Μαύρο μπλε | Indigo Black - Organic Herbal hair Colour Μεγαλύτερη προβολή

Οργανική φυτική βαφή μαλλιών - Μαύρο μπλε | Indigo Black - Organic Herbal hair Colour

Χ0623

Νέο προϊόν

Πιστοποιημένες οργανικές - φυτικές βαφές μαλλιών από τον οργανισμό Soil Association.

Περισσότερες λεπτομέρειες

18,00 €

100% Οργανικά και Φυσικά Προϊόντα.
Χωρίς PD / P-Phenylenediamine (παρά-φαινυλενοδιαμίνη) ή άλλες χημικές ουσίες.
Κατάλληλο για χρήση από άτομα που πάσχουν από αλλεργίες σε χημικές βαφές.
Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μία συσκευασία φυτικής βαφής ItsPureHerbalHairColour είναι αρκετή για να καλύψει μακριά μαλλιά μέχρι το μήκος των ώμων. Αν τα μαλλιά σας είναι πυκνά, θα χρειαστείτε περισσότερη βαφή. Αν είναι λεπτά και φυλλαριστά θα χρειαστείτε λιγότερη. Λεπτομερείς οδηγίες, γάντια μίας χρήσης (νιτριλίου) και σκουφάκι (πολυαιθυλενίου) περιέχονται στην συσκευασία.

Ορισμένοι πελάτες μας αναμιγνύουν δύο ή και περισσότερες αποχρώσεις του ItsPureHairColour, προκειμένου να επιτύχουν το δικό τους μοναδικό χρώμα. Αν έχετε σκοπό να πειραματιστείτε με αυτόν τον τρόπο, σας συμβουλεύουμε να δοκιμάσετε πρώτα το χρώμα σε μια τούφα των μαλλιών σας, πριν το εφαρμόσετε στο σύνολό τους.

Συστατικά: Indigofera tinctoria (indigo) powder*, * Denotes Certified Organic.
Περιέχει: 100γρ.

Μία συσκευασία φυτικής βαφής ItsPureHerbalHairColour είναι αρκετή για να καλύψει μακριά μαλλιά μέχρι το μήκος των ώμων. Αν τα μαλλιά σας είναι πυκνά, θα χρειαστείτε περισσότερη βαφή. Αν είναι λεπτά και φυλλαριστά θα χρειαστείτε λιγότερη.

Η παρούσα απόχρωση/βαφή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε γκρίζα, λευκά ή πολύ ανοιχτόχρωμα (ξανθά) μαλλιά, επειδή περιέχει σκόνη ιντιγκο, η οποία έχει την ιδιότητα να αποχρωματίζει τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά.

Πριν αρχίσετε την εφαρμογή φορέστε τα προστατευτικά γάντια και περάστε μια πετσέτα γύρω από τους ώμους σας για να προστατέψετε τα ρούχα σας.

Οδηγίες ανάμιξης

Αναμίξτε τη σκόνη, που περιέχεται στη συσκευασία, με χλιαρό νερό Ανακατέψτε μέχρις ότου η σύσταση του μίγματος να μοιάζει με μια απαλή πάστα, σαν γιαούρτι. Στα 100γρ σκόνης θα χρειαστεί η προσθήκη 300ml νερού. Αναμίξτε και διαλύστε τη σκόνη καλά, ώστε να μην υπάρχουν σβόλοι στο μίγμα. Αν το μίγμα είναι πολύ πηκτό, προσθέστε σταδιακά άλλα 25ml νερό.

Σε περίπτωση που δεν θα χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το περιεχόμενο της συσκευασίας, αναμίξτε μόνο τη ποσότητα σκόνης που θα χρειαστείτε, κλείστε καλά (σφραγίστε) το πακέτο και φυλάξτε το υπόλοιπο περιεχόμενο για επόμενη χρήση.

Εφαρμογή της βαφής στα μαλλιά

Συνιστούμε να εφαρμόσετε την παρούσα φυτική βαφή σε καθαρά και στεγνά μαλλιά, χωρίς μαλακτική κρέμα (Conditioner) ή προϊόντα styling.

Είναι προτιμότερο να εφαρμόσετε τη βαφή με τα δάχτυλα στα μαλλιά, ωστόσο θα μπορούσατε να την απλώσετε με πινέλο ή με απλικατέρ, αν προτιμάτε.

Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα και εφαρμόστε τη βαφή σε κάθε τμήμα. Καλύψτε τα μαλλιά από την ρίζα έως τις άκρες πολύ καλά, εκτός και αν θέλετε να βάψετε μόνο τις ρίζες σας. Βάλτε αρκετή ποσότητα. Αποφύγετε την επαφή της βαφής με τα μάτια. Αφού καλύψετε όλα σας τα μαλλιά με τη βαφή, σκεπάστε τα με το σκουφάκι, που περιέχεται, ή με μια ζελατίνα. Καθαρίστε τυχόν υπολείμματα βαφής από το δέρμα σας (πρόσωπο, αυχένα, μέτωπο). Πετάξτε το μίγμα βαφής που δεν χρησιμοποιήσατε.

Αφήστε τη βαφή στα μαλλιά σας να δράσει έως 4 ώρες. Συμβουλευτείτε τις οδηγίες παρακάτω για τον προτεινόμενο χρόνο παραμονής της βαφής στα μαλλιά. Αν επιθυμείτε να σκουρύνετε τα καστανά σας μαλλιά αφήστε τη βαφή από 1 έως 3 ώρες. Όσο περισσότερη ώρα αφήνετε τη βαφή να δράσει στα μαλλιά, τόσο πιο έντονο και σκούρο θα είναι το αποτέλεσμα.

Ξεβγάλτε τα μαλλιά σας πολύ καλά μέχρι το νερό να βγαίνει καθαρό. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρή ποσότητα σαμπουάν, ξεβγάλτε και περάστε τη μαλακτική κρέμα (conditioner) όπως συνήθως.

Το τελικό χρωματικό αποτέλεσμα θα είναι εμφανές σε μερικές ημέρες, καθώς το χρώμα των μαλλιών σας θα σκουρύνει ελαφρώς εντός των επόμενων ημερών. Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας έχουν μια ελαφριά πράσινη απόχρωση, μην ανησυχήσετε. Θα ξεθωριάσει σταδιακά μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες, καθώς η βαφή θα οξειδωθεί και το χρώμα θα σκουρύνει.

Το πιθανό χρωματικό αποτέλεσμα ανάλογα με το αρχικό χρώμα μαλλιών.

Το τελικό χρωματικό αποτέλεσμα εξαρτάται κυρίως από το αρχικό χρώμα των μαλλιών (πριν τη βαφή) και τον χρόνο που θα παραμείνει η βαφή στα μαλλιά.

Οι οδηγίες που περιέχονται είναι ενδεικτικές. Καθώς τα μαλλιά κάθε ενός από εμάς διαφέρουν και αντιδρούν διαφορετικά στη βαφή δεν είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε το χρωματικό αποτέλεσμα. Για αυτόν τον λόγο συνιστούμε τη δοκιμή της βαφής σε ένα μόνο μέρος των μαλλιών (τούφα) πριν την εφαρμογή της στο σύνολό τους.

Εφαρμογή της απόχρωσης IndigoBlack σε γκρίζα ή ανοιχτόχρωμα μαλλιά:

Δεν συνιστάται η εφαρμογή της συγκεκριμένης απόχρωσης απευθείας σε γκρίζα ή ανοιχτόχρωμα (ξανθά) μαλλιά, επειδή αφήνει μια δυσάρεστη πράσινη / μπλε απόχρωση. Ωστόσο, αν πριν έχετε βάψει τα γκρίζα ή ξανθά μαλλιά σας καστανά ή κόκκινα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απόχρωση Indigoblack.

Οδηγίες για την εφαρμογή της απόχρωσης IndigoBlackσε σκούρα καστανά μαλλιά.

Για να σκουρύνετε τα σκούρα καστανά μαλλιά περισσότερο αφήστε τη βαφή στα μαλλιά σας να δράσει για περίπου ½ με 2 ώρες. Για πολύ σκούρο καστανό ή μαύρο χρώμα αφήστε τη βαφή από ½ έως 3 ώρες.

Ενδεικτικός οδηγός για το χρωματικό αποτέλεσμα μετά από χρόνο παραμονής της βαφής στα μαλλιά 1 ώρα

Σε ανοιχτά καστανά μαλλιά το αποτέλεσμα θα είναι καστανό προς καστανό σκούρο.

Σε καστανά μαλλιά το αποτέλεσμα θα είναι σκούρο καστανό.

Σε σκούρα καστανά μαλλιά το αποτέλεσμα θα είναι πιο σκούρο καστανό ή μαύρο.

Όσο περισσότερη ώρα αφήνετε τη βαφή να δράσει στα μαλλιά, τόσο πιο σκούρο και ψυχρό θα είναι το αποτέλεσμα. Ένα πιο σκούρο χρώμα είναι δυνατό να επιτευχθεί μετά από επαναλαμβανόμενες εφαρμογές.

Εφαρμογή της απόχρωσης IndigoBlack σε βαμμένα (κόκκινα/ πορτοκαλί) με χέννα μαλλιά

Αν εφαρμόσετε την απόχρωση Indigoblack σε βαμμένα κόκκινα/πορτοκαλί μαλλιά με αγνή χέννα ή την κόκκινη χέννα της ItsPure, θα επιτύχετε διαφορετικές αποχρώσεις στα μαλλιά σας. Από πυρόξανθο, καστανοκόκκινο, σκούρο καστανό μέχρι και μαύρο. Το χρωματικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τον χρόνο παραμονής (δράσης) της βαφής στα μαλλιά. Όσο περισσότερη ώρα την αφήνετε στα μαλλιά, τόσο πιο σκούρο και λιγότερο κόκκινο θα είναι το αποτέλεσμα.

Ενδεικτικός οδηγός για το χρόνο παραμονής (δράσης) της βαφής στα μαλλιά

5- 10 λεπτά για να κατεβάσει έναν τόνο χρωματικά το κόκκινο της χέννας σε πιο βαθύ πυρόξανθο

10-20 λεπτά για να σκουρύνει το κόκκινο της χέννας σε καστανοκόκκινο

20-60 λεπτά για μια σκούρα καστανή απόχρωση

1 ώρα τουλάχιστον για βαθύ σκούρο καστανό ως μαύρο.

1 –4 ώρες για μαύρη απόχρωση.

Οι διάφοροι τύποι μαλλιών αντιδρούν διαφορετικά στη βαφή. Τα μαλλιά που είναι πιο πορώδη απορροφούν ευκολότερα τη βαφή, ενώ τα πιο ανθεκτικά μαλλιά χρειάζονται περισσότερη ώρα για να βαφτούν. Για αυτόν τον λόγο η δοκιμή είναι απαραίτητη στις πρώτες εφαρμογές. Η δοκιμή σε μέρος των μαλλιών (τούφα)είναι ο μόνος τρόπος για να ορίσουμε τον κατάλληλο χρόνο παραμονής της βαφής στα μαλλιά για το καλύτερο επιθυμητό χρωματικό αποτέλεσμα.

Δοκιμή

Συνιστούμε τη δοκιμή της βαφής σε ένα μόνο μικρό μέρος (τούφα) των μαλλιών σας πριν προβείτε σε εφαρμογή της βαφής στο σύνολό τους, επειδή το χρώμα μπορεί να διαφέρει σε κάθε άτομο ανάλογα με τον τύπο και το χρώμα μαλλιών του. Αν τα μαλλιά σας έχουν διαφορετικά χρώματα, όπως γκρίζα και λευκά, κάντε τη δοκιμή της τούφας σε κάθε ένα χρώμα που έχετε στα μαλλιά σας ξεχωριστά. Περιμένετε να δείτε το αποτέλεσμα της δοκιμής σε 24 ώρες και μετά προβείτε στην βαφή των μαλλιών σας, προκειμένου να διαπιστώσετε πως θα εξελιχθεί το χρώμα, καθώς είναι πιθανό να σκουρύνει λόγω της οξείδωσής του.

Για να κάνετε τη δοκιμή ακολουθείστε τις παραπάνω οδηγίες ανάμιξης. Απλώστε σε μια μικρή τούφα από τα μαλλιά σας το μίγμα και στη συνέχεια καλύψτε την με μια ζελατίνη ή πλαστική σακούλα. Θα ήταν καλό να διατηρήσετε τη τούφα σε θερμοκρασία σώματος. Αν έχετε κόψει την τούφα από τα μαλλιά σας προκειμένου να κάνετε τη δοκιμή, μπορείτε να την βάλετε στην τσέπη σας για να επιτύχετε τη θερμοκρασία, αρκεί να την κλείσετε καλά σε μια πλαστική σακούλα, ώστε να μην λερώσετε τα ρούχα σας.

Αλλεργικό τεστ (δοκιμή)

Συνήθως δεν παρουσιάζονται φαινόμενα αλλεργίας στις δικές μας βαφές μαλλιών, καθώς είναι αγνές και δεν περιέχουν χημικά. Ωστόσο, είναι πιθανό να αναπτυχθεί αλλεργική αντίδραση, ιδίως σε άτομα που παρουσιάζουν αλλεργίες σε φυσικά συστατικά. Για να κάνετε το αλλεργικό τεστ απλώστε μια μικρή ποσότητα βαφής στο εσωτερικό του αγκώνα σας και καλύψτε την με ένα λευκοπλάστη. Ελέγχετε τακτικά για να διαπιστώσετε τυχόν δερματικό ερεθισμό. Αφήστε το για 48 ώρες.

Αποφύγετε την επανάληψη της βαφής στις άκρες των μαλλιών.

Για να αποφύγετε την επαναλαμβανόμενη βαφή των άκρων μπορείτε κάποιες φορές να εφαρμόσετε τη βαφή μόνο στη ρίζα των μαλλιών σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Οργανική φυτική βαφή μαλλιών - Μαύρο μπλε | Indigo Black - Organic Herbal hair Colour

Οργανική φυτική βαφή μαλλιών - Μαύρο μπλε | Indigo Black - Organic Herbal hair Colour

Πιστοποιημένες οργανικές - φυτικές βαφές μαλλιών από τον οργανισμό Soil Association.

8 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

8 προιοντα στην ιδια κατηγορια :