Αντιοξειδωτικά

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Pycnogenol® with Grape Seed Extract | 30caps Μεγαλύτερη προβολή

Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού & Εκχύλισμα φλοιού πεύκου | Pycnogenol® with Grape Seed Extract | 30caps

V105

Νέο προϊόν

Μη διαθέσιμο

32,00 €

Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού και το εκχύλισμα φλοιού πεύκου αποτελούν σημαντικές πηγές των φυτικών φλαβονοειδών, προανθοκυανιδίνων (OPCs). Οι προανθοκυανιδίνες αποτελούν το χρωστικό υλικό, το οποίο προσδίδει γεύση, χρώμα και άρωμα σε πολλά φυτά και φρούτα.

Η ευεργετική δράση του εκχυλίσματος του πεύκου έγινε γνωστή το 1534, όταν ναύτες, που προσβλήθηκαν από σκορβούτο, επέζησαν πίνοντας τσάι από φλοιό και βελόνες πεύκου.

Στη Γαλλία ο Masquelierεφήρμοσε πρώτος τη μέθοδο εκχυλίσματος των προανθοκυανιδίνων από το φλοιό του πεύκου το 1951 και από τις βελόνες του πεύκου το 1970. Δεκαετίες τώρα, οι ιδιότητες των προανθοκυανιδίνων είναι γνωστές στη Γαλλία και χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση ασθενειών, όπως η αμφιβληστροειδοπάθεια, η φλεβική ανεπάρκεια και η αγγειακή ευθραυστότητα.

Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού περιέχει κατά μέσο όρο 92-95 % προανθοκυανιδίνες, ενώ το εκχύλισμα φλοιού πεύκου 80-85%.

Προστασία του κολλαγόνου – Οι προανθοκυανιδίνες προστατεύουν αποτελεσματικά τη δομή του κολλαγόνου με πολλούς τρόπους. Ενισχύουν το κολλαγόνο του συνδετικού ιστού, προστατεύουν από την καταστρεπτική δράση των ελευθέρων ριζών και αποτρέπουν την φθορά του κολλαγόνου σε καταστάσεις φλεγμονών και μολύνσεων. Παράλληλα, οι προανθοκυανιδίνες έχουν αποδεδειγμένα αποτελεσματική δράση ενάντια σε ασθένειες, όπως η ψωρίαση και το χλόασμα (μελάγχρωση).

Αντιοξειδωτική δράση – Οι προανθοκυανιδίνες καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες ευθύνονται σημαντικά για τη γήρανση. Η αντιοξειδωτική δράση των προανθοκυανιδίνων είναι 50 φορές πιο ισχυρή από αυτή των βιταμινών Ε και C. Το μεγάλο πλεονέκτημα των μορίων αυτών αποτελεί το γεγονός ότι εισχωρούν στο εσωτερικό των κυτταρικών μεμβρανών προστατεύοντας από τις υδατοδιαλυτές και τις λιποδιαλυτές ελεύθερες ρίζες.

Προστασία των αγγείων και του φλεβικού συστήματος - Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, οι προανθοκυανιδίνες δρουν αποτελεσματικά σε περιπτώσεις φλεβικής ανεπάρκειας, φλεβίτιδας, αγγειακής ευθραυστότητας και παθήσεις του αμφιβληστροειδούς. Οι προανθοκυανιδίνες φαίνεται πως συμβάλλουν στην καλή κυκλοφορία του αίματος μέσω της ενίσχυσης του κολλαγόνου και την παραγωγή νιτρικού οξειδίου (ΝΟ) .

Ενίσχυση και προστασία της όρασης - Σύμφωνα με μελέτες που διεξήχθησαν σε υγιής εθελοντές, αποδείχθηκε ότι η πρόσληψη 200mg προανθοκυανιδίνων ημερησίως       βελτίωσε σημαντικά την όραση στο σκοτάδι και σε τεστ οράσεως. Ευρωπαϊκές έρευνες απέδειξαν ότι οι προανθοκυανιδίνες του φλοιού του πεύκου είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων ασθενειών, όπως η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και άλλες παθήσεις των οφθαλμών.

Προστασία της καρδιάς - Οι προανθοκυανιδίνες προστατεύουν το λίπος και τη χοληστερόλη από την οξείδωση, αποτρέποντας έτσι την καταστροφή των αρτηριών και κατ’ επέκταση τα καρδιακά προβλήματα. Έχει αποδειχθεί ότι οι προανθοκυανιδίνες μειώνουν τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα, περιορίζουν τα αποθέματα στις αρτηρίες και αποτρέπουν την συσσωμάτωση των αιμοπεταλίων δρώντας όπως τα φάρμακα ρύθμισης της αρτηριακής πίεσης. Σύμφωνα με μελέτες, η πρόσληψη συμπληρώματος προανθοκυανιδίνων επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στη μείωση της συστολικής πίεσης σε περιπτώσεις υπέρτασης ήπιας μορφής.

Σεξουαλική υγεία / ικανότητα

  1. Τα αντιοξειδωτικά βελτιώνουν την κινητικότητα και τη διεισδυτικότητα του σπέρματος.
  2. Οι προανθοκυανιδίνες ενεργοποιούν την παραγωγή νιτρικού οξειδίου στις αρτηρίες - διαδικασία απαραίτητη για την υγιή ανδρική στυτική λειτουργία. Το Viagra δρα με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο αυξάνοντας το νιτρικό οξείδιο. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και σε περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας, συνιστάται η παράλληλη πρόσληψη συμπληρωμάτων προανθοκυνιδίνων και αργινίνης.
  3. Έχει αποδειχθεί ότι η πρόσληψη συμπληρωμάτων 200mg προανθοκυανιδίνων ημερησίως βελτίωσε κατά 100% την ποιότητα του σπέρματος σε 90 ημέρες.
  4. Σύμφωνα με έρευνες, η ημερήσια πρόσληψη συμπληρωμάτων 60mg προανθοκυανιδίνων ανακουφίζει και αντιμετωπίζει σε σημαντικό βαθμό τα επώδυνα συμπτώματα της ενδομητρίωσης, της εμμήνου ρύσης (δυσμηνόρροια) καθώς και τους μετεγχειρητικούς πόνους των γυναικολογικών χειρουργείων.

Εγκεφαλική λειτουργία - Παράλληλα με την αντιοξειδωτική τους δράση, οι προανθοκυανιδίνες συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία των νευροδιαβιβαστών και στην βελτίωση της μικρό-κυκλοφορίας στον εγκέφαλο. Η αύξηση του νιτρικού οξειδίου (λόγω της δράσης του ως νευροδιαβιβαστή) συντελεί επίσης στην βελτίωση της μαθησιακής ικανότητας και την ενίσχυση της μνήμης. Πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν ότι οι προανθοκυανιδίνες έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του Συνδρόμου Ελλειμματικής Προσοχής. Τα θετικά αυτά αποτελέσματα οφείλονται στην αύξηση της μέσης διάρκειας ζωής των νευροδιαβιβαστών, την παραγωγή νιτρικού οξειδίου (ΝΟ) και την βελτίωση της εγκεφαλικής μικροκυκλοφορίας.

Πιθανή εφαρμογή / Ενδείξεις: Υγεία του δέρματος / προστασία από τον ήλιο (μειώνει την φλεγμονή από την έκθεση του δέρματος στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία του ηλίου), επούλωση πληγών και τραυμάτων, σύνδρομο οικονομικής θέσης / μακρά ταξίδια με αυτοκίνητο, φλεβίτιδα, όραση – καταρράκτη, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, αγγειακή ευθραυστότητα, μικρό- αγγειακή δυσλειτουργία, οίδημα, αλλεργίες, υπέρταση, αθηροσκλήρωση, αυξημένη χοληστερόλη,αρθρίτιδα,λύκος ψωρίαση, Σύνδρομο διάσπασης-ελλειμματικής προσοχής / Υπερκινητικότητα, προστασία του DNA.

Χρήσιμοι συνδυασμοί :

Προστασία του δέρματος – Έλαιο σπόρων λιναριού και κάνναβης (Flax / Hemp seed oil), σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών (antioxidant complex), β-καροτίνη.

Φλεβίτιδα – αγριοκάστανο, ginkgobiloba, έλαιο σπόρων λιναριού, εστέρας βιταμίνης C.

Καρδιαγγειακό – Συνένζυμό Q10, έλαιο σπόρων λιναριού, λευκαγκάθα, σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών (antioxidantcomplex).

Ανδρική / Γυναικεία λίμπιντο(σεξουαλική επιθυμία) – πολυβιταμινούχο σκεύασμα «Highfive», rhodiola/ schisandra, ginkgobiloba.

 

Σημείωση: Βασικές διαφορές μεταξύ των σπόρων σταφυλιού και του πεύκου (πυκνογενόλη)

  1. Οι περισσότερες μελέτες που εκδόθηκαν τα τελευταία 20 χρόνια αφορούν τους σπόρους του σταφυλιού.
  2. Οι σπόροι σταφυλιού είναι ίσως πιο ισχυροί από το πεύκο, καθώς μόνο αυτοί περιέχουν τον ισχυρό γαλλικό εστέρα των προανθοκυανιδίνων, ο οποίος αποτελεί το πλέον δραστικό αντιοξειδωτικό συστατικό των προανθοκυανιδίνων.
Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: Pycnogenol(tm) 26mg, Grape seed extract (95% OPCs) 24mg. In a base of alfalfa, spirulina & bilberry.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού & Εκχύλισμα φλοιού πεύκου | Pycnogenol® with Grape Seed Extract | 30caps

Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού & Εκχύλισμα φλοιού πεύκου | Pycnogenol® with Grape Seed Extract | 30caps

Vegan, Kosher, Veg Caps

13 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

13 προιοντα στην ιδια κατηγορια :