Organic Traditions Superfoods

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Προσφορές

Δημοφιλή προϊόντα

Cinnamon Full Spectrum Powder Organic | 33gr Μεγαλύτερη προβολή

Cinnamon Full Spectrum Powder Organic | 33gr

T531

Νέο προϊόν

Certified Organic Cinnamon Powder (Cinnamomum zeylanicum).

Περισσότερες λεπτομέρειες

28,00 €

ΣΚΟΝΗ ΚΑΝΕΛΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ

Η διαφορά της Organic Traditions

Η κανέλα έχει δοξαστεί για αιώνες στην Ινδία, την Κίνα και τη Μέση Ανατολή. Έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στην Αγιουρβεδική ιατρική όσο και στην παραδοσιακή Ασιατική ιατρική σε πολλές ιατρικές εφαρμογές αλλά και σαν καρύκευμα σε μαγειρικές συνταγές. Η χαρακτηριστική γλυκιά γεύση της κανέλας οφείλεται στην παρουσία της κιναμαλδεΰδης. Αυτό το βότανο υποστηρίζει πολλά συστήματα στο ανθρώπινο σώμα. Σύμφωνα με τις αρχές ενέργειας της Αγιουρβέδα, η κανέλα είναι πικάντικη, γλυκιά και στυφή, στην ενέργεια γεύσης Rasa και θερμαντική, στην ενέργεια δράσης Virya. Αν και θεωρείται θερμαντικό βότανο, σε μικρές ποσότητες δεν επιβαρύνει τους τύπους Pittaκαι είναι ιδιαίτερα καλό για τύπους Vata. Αν και η κανέλα είναι λιγότερο θερμαντική σε σχέση με το τζιντζερ, για τους τύπους Pitta, όσοι έχουν εξαιρετικά έντονο τύπο Pitta, καλό είναι να την αποφεύγουν.

Στην παραδοσιακή Ασιατική Ιατρική, η κανέλα θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά τονωτικά Yang, ενώ αποτελεί και ένα θαυμάσιο βότανο για καθημερινή κατανάλωση καθώς συμβάλλει στην γενικότερη καλή υγεία, στην ευεξία και τη ζωτικότητα του ατόμου. Η κανέλα, ένα από τα πλέον αξιόλογα βότανα της φύσης, χρησιμοποιήθηκε για αιώνες στην αγιουρβεδική ιατρική ως σημαντικό φυτικό φάρμακο.

Η σκόνη κανέλας πλήρους φάσματος της OrganicTraditions είναι η πιο απίστευτη μορφή βοτάνου που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Η διαδικασία πλήρους φάσματος, που ακολουθεί η OrganicTraditions, εξάγει απαλά όλα τα φυτοθρεπτικά συστατικά χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό υπερκρίσιμης εκχύλισης και εκχύλισης με αιθανόλη, προσφέροντας, έτσι, το βότανο στην πιο ισχυρή και καθαρή του μορφή. Κατά τη διαδικασία πλήρους φάσματος δε χρησιμοποιούνται δραστικές χημικές ουσίες, διαλυτικά μέσα ή υψηλή θερμοκρασία, εξασφαλίζοντας, έτσι, τη βέλτιστη σταθερότητα του συνόλου των προστατευτικών, θεραπευτικών ιδιοτήτων, όπως ορίζει η φύση.

Αυτή η διαλυτή σκόνη ελεύθερης ροής μπορεί να καταναλωθεί όπως είναι ή να προστεθεί σε οποιοδήποτε ποτό, smoothieή συνταγή. Θα νιώσετε τα αποτελέσματα αμέσως. Έχει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε κανέλα. Χρησιμοποιήστε 1/8 από ένα κουταλάκι του γλυκού.

Η σκόνη κανέλας πλήρους φάσματος της OrganicTraditionsείναι:

  • Πιστοποιημένη βιολογικά, ακατέργαστη, χωρίς γλουτένη και γενετικά τροποποιημένα συστατικά, ιδανική για kosherκαι vegans
  • Πικάντικη, γλυκιά και στυφή στη γεύση
  • Διεγερτικό, θερμαντικό,αγιουρβεδικό τονωτικό
  • Απαλλαγμένη από ενισχυτικά γεύσης, πληρωτικές ουσίες, συντηρητικά, πρόσθετα, γλυκαντικά, σταθεροποιητές ή έκδοχα.
  • Έτοιμη για χρήση. Χρησιμοποιήστε 1/8 από ένα κουταλάκι του γλυκού, για να φτιάξετε ένα ζεστό αφέψημα ή προσθέστε τη σε ποτά, smoothies ή άλλες συνταγές με superfoods.

Πληροφορίες για αλλεργίες: παράγονται σε εγκαταστάσεις όπου συσκευάζονται καρποί με κέλυφος (αμύγδαλα, φουντούκια και κάσιους), Δεν υπάρχουν ίχνη γαλακτοκομικών, γλουτένης, σόγιας η φυστικιού.

Πληροφορίες αποθήκευσης: δεν απαιτείται ψύξη. Αποθηκεύεται σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος.

Βασικά πλεονεκτήματα:

Ρύθμιση σακχάρου: τα εκχυλίσματα κανέλας βελτιώνουν τα επίπεδα της γλυκόζης, των τριγλυκεριδίων και της LDL χοληστερόλης και έχουν την ικανότητα να ελαττώνουν τη συγκέντρωση γλυκόζης πλάσματος νηστείας.

Αντιμικροβιακή δράση: τα εκχυλίσματα κανέλας, περιέχουν ουσίες όπως η ευγενόλη και η γερανιόλη, οι οποίες έχουν ανασταλτική δράση σε παθογόνα βακτήρια και μύκητες π.χ. κάντιντα albicans.

Αντιφλεγμονώδης δράση: οι πολυφαινόνες της κανέλας συμβάλλουν στη μείωση της φλεγμονής και της αρθρίτιδας.

Αρτηριακή πίεση: η κανέλα έχει αποδειχτεί ότι μειώνει την αρτηριακή πίεση, ακόμα και μετά από βραχυπρόθεσμη χρήση.

Διάλυση των αερίων του στομάχου: η κανέλα χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή Αγιουρβεδική ιατρική σαν πεπτικό βοήθημα, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με τζίντζερ και κάρδαμο.

Αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος: η κανέλα χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή Αγιουρβεδική ιατρική σαν βοήθημα που αυξάνει τη ροή του αίματος, γνωστό ως vyanavayu. Αυτό αυξάνει τη ροή από το κέντρο προς τα άκρα του σώματος.

Τμήμα που χρησιμοποιείται: φλοιός

Αναλογία βοτάνου που εκχυλίζεται:

Εκχύλισμα CO2- 40:1

Εκχύλισμα hydroethanolic- 10:1

Σύνθεση: εκχύλισμα CO2- 10%, εκχύλισμα hydroethanolic- 86%, silica 4%

Ενεργόσυστατικό: Essential Oil by Stem distillation: 39.00ml/kg

 

Περιέχει:

Cinnamaldehyde

Cinnamic aldehyde

Cinnamic acid

Glycosides (Cassioside, Cinnamoside)

Diterpenes (Cinnacassiol B and D1)

2-hydoxycinnamaldehyde

Eugenol

CoumarinΠροτεινόμενη χρήση:

Για χρήση σαν γενικό, καθημερινό τονωτικό, χρησιμοποιήστε 1/8 ή ¼ από ένα κουταλάκι του γλυκού,1-2 φορές την ημέρα(συνολικά ¼ ή ½ από ένα κουταλάκι του γλυκού την ημέρα) ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Τα άτομα με ευαίσθητο οργανισμό μπορεί να θέλουν να ξεκινήσουν με το 1/8 και να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα(ένα γεμάτο κουταλάκι του γλυκού αντιστοιχεί σε 1 γραμμάριο, αν και αυτό μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από βότανο σε βότανο).

Για πιο εξειδικευμένη χρήση: ξεκινήστε με 1/8 από ένα κουταλάκι του γλυκού, 3-4 φορές την ημέρα και μετά από ένα μήνα συνεχίστε τη χρήση με 1/8 από ένα κουταλάκι του γλυκού, 1-2 φορές τη μέρα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τα παραπάνω είναι γενικές κατευθυντήριες γραμμές και κάθε κατάσταση και εφαρμογή είναι μοναδική, γι’ αυτό θα πρέπει η χρήση να προσαρμοστεί αναλόγως.

Χρήση στην κουζίνα και εν κινήσει: ενώ τα περισσότερα υπερκρίσιμα εκχυλίσματα είναι σε υγρή μορφή, η OrganicTraditions, με τη τεχνολογία που διαθέτει, προσφέρει αυτή τη διπλή εκχύλιση σε μια εύχρηστη, ημιδιαλυτή σκόνη ελεύθερης ροής με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε κανέλα.. Προσαρμόστε την ποσότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας και την κάθε μοναδική εφαρμογή. 1/8-1/4, από ένα κουταλάκι της σούπας, της σκόνης FullSpectrumCinnamonμπορεί να προστεθεί σε 8-16oz νερού, νερού καρύδας, οποιουδήποτε ποτού, smoothie ή σε κάποια συνταγή. Φτιάξτε ζεστό αφέψημα κανέλας προσθέτοντας τη σκόνη σε ζεστό νερό( όχι βραστό) και ένα φυσικό γλυκαντικό της επιλογής σας , όπως το σιρόπι Yaconή τη ζάχαρη Κοκοφοίνικα της OrganicTraditions κι έχετε έτοιμο ένα αφέψημα, που μπορεί θαυμάσια να καταναλωθεί μετά το φαγητό, όταν κάποιος νιώθει καταβεβλημένος ή εξαντλημένος, στην αρχή κρυολογήματος, γρίπης ή πονόλαιμου ή, απλά, σαν ένα καθημερινό τονωτικό. Η κανέλα έχει μια υπέροχη, γλυκιά γεύση, οπότε η προσθήκη γλυκαντικού δεν κρίνεται απαραίτητη. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε σκόνη κανέλας και σιρόπι Yacon σε ένα μπουκάλι νερό και, έτσι, όταν είστε εκτός σπιτιού, θα έχετε μαζί σας ένα αναζωογονητικό ποτό, που ξυπνάει τις αισθήσεις. Απλά ανακινήστε και απολαύστε.

Η κανέλα είναι θερμαντικό βότανο, γι’ αυτό, κατά τη χρήση της, αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Τέλος, φτιάξτε ένα στοματικό διάλυμα ή κάντε γαργάρες με 1/8 από ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε ½ ποτήρι ζεστό νερό. Αυτό μπορείτε να το συνδυάσετε καλύτερα με FullSpectrumGinger, Amlaή Triphala.

 Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Cinnamon Full Spectrum Powder Organic | 33gr

Cinnamon Full Spectrum Powder Organic | 33gr

Certified Organic Cinnamon Powder (Cinnamomum zeylanicum).

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :