Βιολογικά Συμπληρώματα & Βάμματα

Προφιλ εταιρειών

Νέα προϊόντα

Δημοφιλή προϊόντα

Οργανικές πράσινες τροφές | Organic Soul Food Green | 90caps Μεγαλύτερη προβολή

Οργανικές πράσινες τροφές | Organic Soul Food Green | 90caps

V283

Νέο προϊόν

33,00 €

Το προϊόν 100% Organic Soul Food Greens (100% οργανικές πράσινες τροφές), το οποίο διατίθεται σε μορφή σκόνης ή κάψουλας, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, φυσικό, οργανικό μέσο παροχής άφθονων βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων, λιπαρών οξέων, αντιοξειδωτικών και πολλών ακόμα, ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό, συστατικών.

Είναι απαραίτητο και κατάλληλο για την καθημερινή ενίσχυση του οργανισμού.

Περιέχει οργανικές υπερτροφές (superfoods) σε συμπυκνωμένη μορφή, μεγιστοποιώντας έτσι τα οφέλη για την ανθρώπινη υγεία. Συμβάλλει στην ενίσχυση του οργανισμού, την αντοχή, την αποτοξίνωση του σώματος, προσδίδει ενέργεια και εξισορροπεί τα επίπεδα αλκαλικότητας και οξύτητας στο σώμα. Παράλληλα, συμβάλλει στην εντερική χλωρίδα και ενισχύει την αντίσταση του οργανισμού, δυναμώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το 100% Organic Soul Food Greens σε μορφή κάψουλας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μέρος του πλάνου διαχείρισης του βάρους της Viridian (Viridian Organic Management Plan).

Οργανική Σπιρουλίνα (Arthospira platensis)

Η σπιρουλίνα αποτελεί κατά 69% μία ολοκληρωμένη πρωτεΐνη, με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα σε απόλυτη ισορροπία. Το μοσχάρι σε σύγκριση με τη σπιρουλίνα αποτελείται από 22% πρωτεΐνη. Επιπλέον, η σπιρουλίνα είναι μία από τις ελάχιστες φυτικές πηγές βιταμίνης Β12, η οποία συνήθως βρίσκεται στο ζωικό ιστό.

Απώλεια σωματικού βάρους - Η σπιρουλίνα συμβάλλει σημαντικά στην απώλεια βάρους με δύο κυρίως τρόπους. 1. Αποτελεί μία εξαιρετικά πλούσια πηγή πρωτεΐνης που απορροφάται εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ παράλληλα είναι μία τροφή με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. 2. Περιέχει το αμινοξύ φαινυλανίνη , το οποίο θεωρείται ότι καταστέλλει την όρεξη, δρώντας απευθείας στο κέντρο εκείνο του εγκεφάλου, που ρυθμίζει την όρεξη.

Λαμβάνοντας σπιρουλίνα μεταξύ των γευμάτων επιτυγχάνουμε τον περιορισμό της λαιμαργίας, καταπολεμούμε την επιθυμία για «τσιμπολόγημα» και παρέχουμε στον οργανισμό απόλυτη θρέψη με υψηλής ποιότητας θρεπτικά συστατικά χαμηλού θερμιδικού φορτίου. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, έχει αποδειχθεί ότι η σπιρουλίνα ενισχύει σημαντικά τις αθλητικές μας επιδόσεις , επιταχύνει την οξείδωση  των λιπών και αυξάνει τα επίπεδα του γλουταθείου ή γλουταθειόνης (GSH).

Οργανικά φύτρα σιταριού (Triticum aestivum) και οργανικά φύτρα κριθαριού (Hordeum vulgare).

Τα φύτρα των δημητριακών αποτελεί υπερτροφή πλούσια σε χλωροφύλλη και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά. Το φύτρο του σιταριού περιέχει περίπου 90 μέταλλα από τα 102 που βρίσκονται σε ένα πλούσιο έδαφος. Οι θεραπευτικές ιδιότητες της χλόης σιταριού και της χλόης κριθαριού είναι σχεδόν εφάμιλλες.

Απώλεια σωματικού βάρους - Το φύτρο των δημητριακών αποτελεί ολοκληρωμένη υπερτροφή πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και εύπεπτους υδατάνθρακες. Όταν προσλαμβάνονται μεταξύ των γευμάτων, καταπολεμούν τη λαιμαργία, ρυθμίζουν την όρεξη και τη διάθεση για «τσιμπολόγημα», ενώ βελτιώνουν τη συνολική πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών.
Ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα – Τα εύπεπτα και απορροφήσιμα αμινοξέα και ιχνοστοιχεία, που περιέχονται στα φύτρα των δημητριακών, συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα.
Αντιοξειδωτική δράση – Το φύτρο των δημητριακών έχει ισχυρές ιδιότητες προστασίας των κυττάρων και του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς αποτρέπει την γήρανση των κυττάρων και ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Αποτοξίνωση και ενίσχυση της πέψης – Η χλωροφύλλη, η πράσινη αυτή χρωστική ουσία που βρίσκεται στις πράσινες τροφές, αυξάνει τη περισταλτική κίνηση των εντέρων, καταπολεμώντας τη δυσκοιλιότητα και εξισορροπώντας τις εκκρίσεις των πεπτικών οξέων.        

Η αλκαλική δράση των δημητριακών και των άλλων πράσινων τροφών συντελεί στην αντιμετώπιση της υπεροξύτητας και της ανεξέλεγκτης ανάπτυξης ανεπιθύμητων μικροοργανισμών. Παράλληλα, συμβάλλει στην  αποτοξίνωση  του ήπατος και την απόσμηση του γαστρεντερικού σωλήνα.

Οργανικά φύλλα  Άλφα άλφα ή Μηδική (Medicago Sativa)

Πρόκειται για μία πολύτιμη πηγή θρεπτικών συστατικών, λόγω των βαθιών ριζών του, οι οποίες απορροφούν θρεπτικά συστατικά από το υπέδαφος ακόμα και όταν αυτό είναι φτωχό, λόγω λανθασμένων μεθόδων καλλιέργειας. Το άλφα άλφα είναι πλούσιο σε βιταμίνες (ιδιαιτέρως βιταμίνη Κ), μέταλλα, αμινοξέα, καροτενοειδή, ένζυμα και χλωροφύλλη.

Εξισορρόπηση ορμονών -  Το άλφα άλφα περιέχει μια ομάδα φυτικών συστατικών, τα φυτοοιστρογόνα. Δεν πρόκειται για τα γνωστά οιστρογόνα, ωστόσο έχουν μοριακή δομή όμοια με αυτή των οιστρογόνων στους υποδοχείς της οιστροδιόλης. Τα τρία κύρια φυτοοιστρογόνα, που περιέχει το άλφα άλφα, είναι η κουμεστρόλη, η γενειστεϊνη και η φορμονετίνη. Τα παραπάνω στοιχεία παρουσιάζουν μία εναλλακτική και εξισορροπιστική για τα επίπεδα των οιστρογόνων δράση.
Ενίσχυση της πέψης –  το άλφα άλφα περιέχει ένζυμα και χλωροφύλλη, που προστατεύουν και ενισχύουν το πεπτικό σύστημα. Η χλωροφύλλη έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, συμβάλλει στην απόσμηση του γαστρεντερικού σωλήνα και επιταχύνει την επούλωση των ιστών.
Προστασία της καρδιάς – Οι σαπωνίνες, που περιέχονται στα φύλλα και το στέλεχος του άλφα άλφα, καταπολεμούν τη συγκέντρωση χοληστερόλης στο πλάσμα χωρίς να επηρεάζουν τη συγκέντρωση της HDL (καλής) χοληστερόλης. Επίσης, αποτρέπει την απορρόφηση της χοληστερόλης από το έντερο και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αθηροσκλήρωσης.

Οργανικά φύκια θαλάσσης (Αγρια φύκια)

Τα φύκια παίρνουν από τη θάλασσα έναν ασύγκριτο πλούτο μακροστοιχείων και ιχνοστοιχείων. Κάποια φύκια αποτελούνται κατά 36% από μέταλλα.

Τα καφέ φύκια χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση του υποθυρεοειδισμού.

Τα φύκια Ascophyllum αποτελούν πηγή πλούσια σε ωκεάνια θρεπτικά συστατικά, πολλά εκ των οποίων εκλείπουν από τη σύγχρονη διατροφή, προκαλώντας  διαταραχές και απορύθμιση της όρεξης.

Το φύκι kelp, που περιέχει σημαντική ποσότητα ιωδίου, δρα ευεργετικά στη λειτουργία του θυρεοειδούς, συμβάλλοντας επομένως στην επίτευξη του υγιούς σωματικού βάρους.

Αποτοξίνωση – Το αλγινικό οξύ, ένας σύνθετος πολυσακχαρίτης που βρίσκεται στο φύκι Ascophyllum, περνά στο ανθρώπινο σώμα αδιάλυτο, προσελκύει και δεσμεύει τα βαρέα μέταλλα, όπως το αρσενικό, το κάδμιο, ο μόλυβδος, ο υδράργυρος (σφραγίσματα) καθώς και τις ραδιενεργές ουσίες, όπως το στρόντιο 90. Λόγω της αλκαλικότητάς τους τα φύκια συμβάλλουν στην εξισορρόπηση της τυπικής υπερόξινης δυτικής διατροφής.

 Οργανική χλωρέλλα

Η χλωρέλλα έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη από οποιοδήποτε άλλο γνωστό φυτό, ενώ επίσης περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις βιταμινών, μετάλλων, φυτικών ινών, νουκλεϊκού οξέος, αμινοξέων, ενζύμων και άλλων φυτοθρεπτικών συστατικών.

Η συνεργιστική δράση των παραπάνω στοιχείων έχει ευεργετική επίδραση στην αντιμετώπιση της φλεγμονής, ισοσταθμίζει τα επίπεδα αλκαλικότητας/ οξύτητας στο σώμα, αποτοξινώνει και παρέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό.

Σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη το 2000, η πρόσληψη συμπληρωμάτων χλωρέλλας είχε ως αποτέλεσμα τον περιορισμό του πόνου σε ασθενείς, που υπέφεραν από ινομυαλγία, σε διάστημα μόλις 2 μηνών.

Πιθανή εφαρμογή / Ενδείξεις:Κόπωση (που συνδέεται με το άγχος /χρόνιας μορφής), φλεγμονή, αποτοξίνωση (αποτοξινώνει από τις διοξίνες), υπεροξύτητα, ενίσχυση του γαστρεντερικού συστήματος (ρύθμιση της χλωρίδας του εντέρου), υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών, ρύθμιση σωματικού βάρους, μεταβολικό σύνδρομο, απορύθμιση γλυκόζης, αθλητική διατροφή, ενίσχυση της διατροφής (βιταμίνη Β12, σίδηρο και φυλλικό οξύ), ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, υπέρταση, φυσική αντιοξειδωτική προστασία.

Το παρόν σκεύασμα, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε φυσικά θρεπτικά συστατικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να θεωρηθεί ένα φυσικό οργανικό πολυβιταμινούχο σκεύασμα.

Χρήσιμοι συνδυασμοί: Ρύθμιση σωματικού βάρους – λαμβάνετε καθημερινά παράλληλα με  τα Organic Nopal Cactus (Οργανικός κάκτος Νοπαλ), Organic Green Tea (οργανικό πράσινο τσάι), Organic Mineral Complex (σύμπλεγμα οργανικών μετάλλων).

Η συνδυασμένη πρόσληψη του Organic Soul Food Greens με τις παραπάνω συνταγές, συμβάλλει αποτελεσματικά στην αύξηση του μεταβολισμού, στη ρύθμιση της γλυκόζης, στην αλκαλικότητα του αίματος, στην καύση του λίπους και την ενίσχυση της διατροφής με αντιοξειδωτικά και φυτοθρεπτικά συστατικά.

Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: Organic Spirulina 125mg, Organic Wheatgrass 87.5mg, Organic Barleygrass  87.5mg, Organic Alfalfa Leaf 87.5mg, Organic Seagreens-Wild Wrack Seaweed 50mg, Organic Chlorella (broken cell wall) 37.5mg.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Οργανικές πράσινες τροφές | Organic Soul Food Green | 90caps

Οργανικές πράσινες τροφές | Organic Soul Food Green | 90caps

Vegan, Kosher, Organic, Veg Caps

29 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

29 προιοντα στην ιδια κατηγορια :