Μέταλλα & Ινχοστοιχεία

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Essential male Multi Μεγαλύτερη προβολή

Πολυβιταμίνες για τον Άνδρα | Essential Μale Multi | 90caps

V007

Νέο προϊόν

31,50 €

Ειδικά σχεδιασμένο για να είναι μια εξαιρετική φόρμουλα για την ανδρική προστασία.

Ένα σύμπλεγμα βοτάνων και θρεπτικών συστατικών για τη ενίσχυση της ανδρικής υγείας σε όλους τους τομείς.

Νταμιάνα/Δαμιάνα-Αιώνες τώρα η νταμιάνα χρησιμοποιείται ως τονωτικό της ανδρικής υγείας και έχει μακρά φήμη ως αφροδισιακό. Παρόλο που κάποιες από τις ιδιότητες, που της αποδίδουν, μπορεί να αποτελούν υπερβολές, η αποτελεσματικότητά της σε άτομα με χαμηλή λίμπιντο, λόγω κόπωσης και παρατεταμένου στρες έχει αποδειχθεί, καθώς αποτελεί ένα ισχυρό προσαρμογόνο βότανο. Ένα από τα κύρια συστατικά της νταμιάνα είναι η δαμιαμίνη, η οποία έχει ηρεμιστικές για το νευρικό σύστημα ιδιότητες. Πολλοί επίσης πιστεύουν ότι κάποια συστατικά της νταμιάνα αυξάνουν τη συγκέντρωση οξυγόνου στους ιστούς, γεγονός που μας βοηθά να εξηγήσουμε την ενέργεια που προσφέρει.

Εκχύλισμα ντομάτας με αγνό λυκοπένιο-Πλήθος μελετών έχει διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια για την ντομάτα, μετά την ανακάλυψη του λυκοπένιου, το οποίο αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό για όλους με απορροφησιμότητα 100 φορές μεγαλύτερη από αυτή της βιταμίνης Ε. Ωστόσο, έχει εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες για την ανδρική υγεία και συγκεκριμένα για τον προστάτη.

Υψηλή συγκέντρωση ψευδαργύρου-Ο ψευδάργυρος αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά θρεπτικά συστατικά για την ανδρική υγεία. Είναι απαραίτητο για την καθημερινή φυσιολογική λειτουργία του προστάτη, καθώς και το σχηματισμό και τη ρύθμιση της τεστοστερόνης. Τα χαμηλά επίπεδα ψευδαργύρου στους άνδρες σχετίζονται με χαμηλή λίμπιντο, μειωμένη σπερματική πυκνότητα και ήπια  κατάθλιψη.

Εκχύλισμα μπρόκολου-Το μπρόκολο όπως και τα περισσότερα λαχανοειδή έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε μία ομάδα φυτοχημικών, τα γλυκοσινολικά. Πρόκειται για μεταβολίτες, που σχηματίζονται όταν τα φυτά μεταβολίζουν τη γλυκόζη. Το πιο ισχυρό από αυτά είναι η σουλφοροφάνη, η οποία βρίσκεται ειδικά στο μπρόκολο.  Η σουλφοροφάνη έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών κλινικών μελετών, ιδιαιτέρως για την επίδρασή της στον προστάτη. Θεωρείται ότι η σουλφοροφάνη ενεργοποιεί τη δράση της γλουταθειόνη-S-τρανσφεράση, η οποία επιταχύνει τη βιομετατροπή των τοξικών ουσιών στα κύτταρα.

Ρίζα τσουκνίδας-Η ρίζα τσουκνίδας χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ενίσχυση της υγείας του προστάτη. Η δράση της οφείλεται σε συγκεκριμένα συστατικά (δεν έχουν κατονομαστεί ακόμα) τα οποία εμποδίζουν τη δράση της ορμόνης του σεξ που δεσμεύει τη σφαιρίνη μέσα στον ιστό του προστάτη. Ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα στην προστασία του προστάτη αποτελεί η διαχείριση της διυδροτεστοστερόνης (DHT), η οποία σχηματίζεται από τη μετατροπή της τεστοστερόνης στην πιο επιθετική της μορφή. Η διυδροτεστοστερόνη εισχωρεί στο προστατικό ιστό και προκαλεί τη ραγδαία μεγέθυνση του, την αποκαλούμενη ιατρικώς καλοήθης υπερπλασία του προστάτη. Η σφαιρίνη στην πραγματικότητα δεσμεύει την διυδροτεστοστερόνη σε συγκεκριμένους υποδοχείς στο προστατικό ιστό, αποτρέποντας την αρνητική επίδραση της διυδροτεστοστερόνης.

Εκχύλισμα σπόρων κολοκύθας-Οι σπόροι κολοκύθας αποτελούν εξαιρετικά σημαντική πηγή λιπαρών οξέων, με κυρίαρχα το παλμιτικό, το στεαρικό και το λινολεϊκό οξύ. Σε υγρή χρωματογραφία υψηλής πίεσης (HPLC) των χρωστικών της κολοκύθας, διαπιστώθηκε η ύπαρξη πληθώρας καροτενοειδών, με κυρίαρχα τη β καροτίνη και τη λουτεϊνη  ή ωχρίνη. Επιπλέον περιέχει βιολαξανθίνη, λουτεοξανθίνη, αουροξανθίνη/χρυσοξανθίνη, φλαβοξανθίνη, χρυσανθεμοξανθίνη, α-κρυπτοξανθίνη και α-καροτίνη.

Το έλαιο σπόρων κολοκύθας αποτελεί ένα επίσης ισχυρό αντιοξειδωτικό πλούσιο σε τοκοτριενόλες, (οι οποίες ανήκουν στην ομάδα της βιταμίνης Ε) και ιδιαιτέρως γ-τοκοφερόλη. Η βιταμίνη Ε δρα συνεργηστικά με τα λιπαρά οξέα και συμβάλλει στην προστασία των κυτταρικών μεμβρανών.

Σελήνιο-Πρόκειται για ένα ιχνοστοιχείο, το οποίο δρα πρωτίστως ως στοιχείο του αντιοξειδωτικού ενζύμου υπεροξειδάση της γλουταθειόνης. Το ένζυμο αυτό συνεργάζεται με τη βιταμίνη Ε στην αποτροπή της καταστρεπτικής δράσης των ελευθέρων ριζών στις κυτταρικές μεμβράνες. Υψηλή συγκέντρωση σεληνίου βρίσκεται στην υπεροξειδάση γλουταθείου στο σπέρμα και στους όρχεις. Κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών, η χορήγηση συμπληρώματος σεληνίου σε υπογόνιμους άνδρες βελτίωσε την κινητικότητα του σπέρματος και πολλαπλασίασε τις πιθανότητες σύλληψης.

Δύο χορτοφαγικές κάψουλες παρέχουν: Nettle root 140mg, Zinc (picolinate) 25mg, Turnera diffusa (damiana leaf) 100mg, Pumpkin seed extract (5:1) 100mg, Tomato (organic) 80mg, Broccoli extract (2:1) 55mg, Lycopene 1% 500ug, Pine bark extract (95% OPC) 30mg, Co-enzyme Q10 25mg, Selenium (methionine) 100ug, Vitamin B6 (pyridoxine HCL) 10mg, Grape seed extract 10mg, Copper (citrate) 2mg, Folacin (folic acid) 400ug, Vitamin B12 200ug.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βιγκάνς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Δύο κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Πολυβιταμίνες για τον Άνδρα | Essential Μale Multi | 90caps

Πολυβιταμίνες για τον Άνδρα | Essential Μale Multi | 90caps

 Vegan, Veg Caps

28 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

28 προιοντα στην ιδια κατηγορια :