Αμινοξέα

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Balanced Amino Acid | 90caps Μεγαλύτερη προβολή

Ισορροπημένο σύμπλεγμα αμινοξέων | Balanced Amino Acid | 90caps

V020

Νέο προϊόν

48,00 €

Τα αμινοξέα αποτελούν το δομικό λίθο των πρωτεϊνών και είναι απαραίτητα σε πολλές και σημαντικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, όπως η σύνθεση των ορμονών, η υγεία του δέρματος, η παραγωγή νευροδιαβιβαστών, η ανάπτυξη, η υγεία και η διατήρηση των μυών. Από τα 20 και πλέον αμινοξέα που βρίσκουμε στη φύση, μερικά είναι γνωστά ως απαραίτητα αμινοξέα (EAAS), καθώς η ύπαρξή τους είναι αναγκαία για την επιβίωση του ανθρώπου. Διαδραματίζουν σημαίνοντα ρόλο στην υγεία και τη ζωτικότητα του οργανισμού και για αυτόν τον λόγο περιλαμβάνονται στην παρούσα φόρμουλα/συνταγή στην κατάλληλη - ενδεδειγμένη αναλογία (σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας).

  • Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλύσου (λευκίνη, Ισολευκίνη, Βαλίνη) - Τα εν λόγω αμινοξέα ακολουθούν παρόμοιες μεταβολικές ιδιότητες, παρέχοντας συστατικά για τον σχηματισμό και την παραγωγή άλλων απαραίτητων βιοχημικών στοιχείων στο σώμα, μερικά εκ των οποίων χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ενέργειας.

Η ισολευκίνη είναι απαραίτητη για την παραγωγή της αιμογλοβίνης. Συμβάλλει επίσης στη ρύθμιση του σακχάρου και των επιπέδων ενέργειας.

Η λευκίνη είναι απαραίτητη για τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και την διατήρηση της υγείας των ιστών. Η ιδιότητά της αυτή την καθιστά εξαιρετικά ωφέλιμη σε μετεγχειρητικές περιπτώσεις.

 Η βαλίνη διεγείρει φυσικά τη νοητική λειτουργία, ενώ αναζωογονεί τους ιστούς και διατηρεί την ισορροπία του αζώτου.

Λ Φαινυλαλανίνη – Η φαινυλαλανίνη παρουσιάζει αντικαταθλιπτική και αναλγητική δράση με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Βελτιώνει τη διάθεση, ενισχύει τη μνήμη και αποτρέπει την φλεγμονή.

Λ Λυσίνη – Η λυσίνη είναι γνωστή για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ιών. Συμβάλλει στην εξισορρόπηση των στοιχείων στο σώμα ( περίσσεια διαιτητικής αργινίνης) που οδηγούν σε έρπη, έναν ιό που προκαλεί επώδυνες πληγές στο στόμα.

Παράλληλα, η λυσίνη είναι απαραίτητη για την επαρκή απορρόφηση του ασβεστίου  και τον σχηματισμό του κολλαγόνου (διαδικασία εξαρτώμενη από τη βιταμίνη C).

Λ Ιστιδίνη – Η ιστιδίνη είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των παιδιών. Είναι όμως εξίσου σημαντική και για τους ενήλικες, μια και δεν μπορεί να την συνθέσει ο οργανισμός μας.

Λ Μεθιονίνη – Η μεθιονίνη ανήκει στην ομάδα των λιποτροπικών, η οποία περιλαμβάνει τη χολίνη, την ινοσιτόλη και τη βεταϊνη. Πρωταρχική της εργασία είναι η αποτροπή συσσώρευσης  περίσσιου λίπους στο ήπαρ. Αυξάνοντας την παραγωγή λεκιθίνης, η μεθιονίνη αποτρέπει την αύξηση των επιπέδων της χοληστερόλης.

Λ Θρεονίνη- Η θρεονίνη είναι απαραίτητη για την υγιή λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα, καθώς βοηθάει στην απορρόφηση και αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών. Παράλληλα με άλλα αμινοξέα, η θρεονίνη αποτελεί σημαντικό συστατικό στοιχείο του κολλαγόνου , της ελαστίνης και της αδαμαντίνης.

Λ Τρυπτοφάνη- Η τρυπτοφάνη συνεισφέρει στην παραγωγή σεροτονίνης, ενός νευροδιαβιβαστή που βρίσκεται σε πολλά όργανα του σώματος συμπεριλαμβανομένου και του γαστρεντερικού σωλήνα. Η τρυπτοφάνη σταθεροποιεί τη διάθεση, ενισχύει τον ύπνο και ρυθμίζει το στρες.

Πιθανή εφαρμογή: Ρύθμιση της όρεξης και της διάθεσης, έλεγχος βάρους, ενίσχυση του πεπτικού συστήματος, υποστήριξη του γαστρεντερικού, ανάρρωση από ασθένειες, υγεία των μαλλιών, νυχιών, δέρματος, ενίσχυση της χορτοφαγικής διατροφής, αποτοξίνωση, αθλήματα και άσκηση, αθλητική διατροφή (υγεία των μυών, απόδοση και αποκατάσταση).

Μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό σε περιπτώσεις αντιμετώπισης συμπεριφορικών διαταραχών, π.χ σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητα, αυτισμός.

Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: L-Leucine 130mg, L-Phenylalanine 130mg, L-Lysine 100mg, L-Histidine 76mg,
L-Isoleucine 76mg, L-Valine 66mg, L-Methionine 50mg, L-Threonine 50mg, L-Tryptophan 20mg.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Ισορροπημένο σύμπλεγμα αμινοξέων | Balanced Amino Acid | 90caps

Ισορροπημένο σύμπλεγμα αμινοξέων | Balanced Amino Acid | 90caps

Vegan, Kosher, Veg Caps

8 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

8 προιοντα στην ιδια κατηγορια :