Βιολογικά Συμπληρώματα & Βάμματα

Προφιλ εταιρειών

Νέα προϊόντα

Δημοφιλή προϊόντα

Γαϊδουράγκαθο Μεγαλύτερη προβολή

Βιολογικό Γαϊδουράγκαθο | Organic Milk Thistle | 400mg | 150caps

V959

Νέο προϊόν

47,00 €

Παρόλο που ιστορικές αναφορές, προ 2000 ετών, αποδεικνύουν την εκτεταμένη χρήση του γαϊδουράγκαθου, η χρήση του επανήλθε στη Γερμανία στα μέσα του 19ου αιώνα. Το κυρίως συστατικό του, η συλιμαρίνη, κατόπιν πολλών ερευνών, έχει διαπιστωθεί ότι αποτελεί μία από τις πλέον ισχυρές ουσίες προστασίας του ήπατος.
Ηπατοπροστατευτική δράση – Το γαϊδουράγκαθο προστατεύει το ήπαρ από πιθανές βλάβες. Επίσης, ενισχύει τη λειτουργία του, αποτρέποντας την καταστρεπτική δράση των τοξινών και ενεργοποιώντας την ανάπτυξη νέων κυττάρων για την αντικατάσταση των παλιών κατεστραμμένων κυττάρων. Η σιλυμαρίνη ενεργοποιεί την παραγωγή του γλουτοθείου κατά 35%. Τα αυξημένα επίπεδα γλουτοθείου ενισχύουν την αποτοξινωτική ικανότητα του ήπατος ενάντια στη δράση χημικών, φαρμάκων και ορμονών. Το γαϊδουράγκαθο προστατεύει το ήπαρ από πολλές ασθένειες όπως κίρρωση, χρόνια ηπατίτιδα, διήθηση λιπών στο ήπαρ, υποκλινική χολόσταση εγκυμοσύνης.
Αντιοξειδωτική δράση – Η σιλυμαρίνη αποτρέπει την καταστρεπτική δράση των ελευθέρων ριζών, λόγω της έντονης αντιοξειδωτικής της ιδιότητας, η οποία είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο ισχυρή από την βιταμίνη Ε.
Αντί-φλεγμονώδης - η σιλυμαρίνη συμβάλλει στην προστασία των κυτταρικών μεμβρανών, ενώ περιορίζει την καταστρεπτική φλεγμονώδη δράση από την έκκριση/ απελευθέρωση λευκοτριένιου.
Χολολιθίαση – η σιλυμαρίνη αυξάνει σημαντικά τη διαλυτότητα της χολής στην αντιμετώπιση της χολολιθίασης. Σύμφωνα με έρευνες, η πρόσληψη 420mg  σιλυμαρίνης ημερησίως για 30 ημέρες είχε ως αποτέλεσμα την σημαντική μείωση της χοληφόρου χοληστερόλης και του δείκτη κορεσμού της χολής.
Ψωρίαση - Έχει αναφερθεί ότι το γαϊδουράγκαθο δρα εξαιρετικά ευεργετικά στη μείωση των τοξινών του κυκλοφορικού συστήματος και βελτιώνουν την ηπατική λειτουργιά σε περιπτώσεις ψωρίασης. Η σιλυμαρίνη βοηθά και ανακουφίζει όσους υποφέρουν από ψωρίαση.
Πιθανή εφαρμογή/Ενδείξεις: Αποτοξίνωση του ήπατος και του οργανισμού γενικότερα, μείωση της χοληστερόλης, τόνωση του πεπτικού συστήματος, αύξηση της γαλακτόρροιας σε θηλάζουσες μητέρες, κατάχρηση φαρμάκων, αλκοολισμός, μακροχρόνια χρήση συμβατικών φαρμάκων, ηπατική δηλητηρίαση ( ιδιαιτέρως από μανιτάρια).
Έχει αποδειχθεί ότι ενεργοποιεί τη λειτουργία των επινεφριδίων σε περιπτώσεις μακροχρόνιας χρήσης στεροειδών φαρμακευτικών σκευασμάτων. Δρα ευεργετικά σε καταστάσεις διαβητικής νευροπάθειας (diabetic neuropathy).
Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: Organic Milk Thistle seed powder 400mg.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία κάψουλα ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Αντενδείξεις: Το εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου δεν παρουσιάζει παρενέργειες και για αυτόν τον λόγο η χρήση του είναι επιτρεπτή σε όλους ακόμα και σε γυναίκες εγκυμονούσες ή θηλάζουσες. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν σε περίοδο εγκυμοσύνης να προσλαμβάνεται μόνο κατόπιν ιατρικής υπόδειξης και παρακολούθησης.

Αλληλεπιδράσεις: Αποφύγετε την καφεΐνη, το αλκοόλ και την επεξεργασμένη ζάχαρη.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Βιολογικό Γαϊδουράγκαθο | Organic Milk Thistle | 400mg | 150caps

Βιολογικό Γαϊδουράγκαθο | Organic Milk Thistle | 400mg | 150caps

Vegan, Organic, Veg Caps

29 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

29 προιοντα στην ιδια κατηγορια :