100% Φυτικά Συμπληρώματα

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Γαϊδουράγκαθο | Milk thistle 90caps Μεγαλύτερη προβολή

Γαϊδουράγκαθο | Milk Thistle Herb & Seed | 90caps

V842

Νέο προϊόν

Μη διαθέσιμο

31,50 €

Παρόλο που ιστορικές αναφορές, προ 2000 ετών, αποδεικνύουν την εκτεταμένη χρήση του γαϊδουράγκαθου, η χρήση του επανήλθε στη Γερμανία στα μέσα του 19ου αιώνα. Το κυρίως συστατικό του, η συλιμαρίνη, κατόπιν πολλών ερευνών, έχει διαπιστωθεί ότι αποτελεί μία από τις πλέον ισχυρές ουσίες  προστασίας του ήπατος.

Ηπατοπροστατευτική δράση – Το γαϊδουράγκαθο προστατεύει το ήπαρ από πιθανές βλάβες. Επίσης, ενισχύει τη λειτουργία του, αποτρέποντας την καταστρεπτική δράση των τοξινών και ενεργοποιώντας την ανάπτυξη νέων κυττάρων για την αντικατάσταση των παλιών κατεστραμμένων κυττάρων. Η σιλυμαρίνη ενεργοποιεί την παραγωγή του γλουτοθείου κατά 35%.

Αντιοξειδωτική δράση – Η σιλυμαρίνη αποτρέπει την καταστρεπτική δράση των ελευθέρων ριζών, λόγω της έντονης αντιοξειδωτικής της ιδιότητας, η οποία είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο ισχυρή από την βιταμίνη Ε.

Αντί-φλεγμονώδης - η σιλυμαρίνη συμβάλλει στην προστασία των κυτταρικών μεμβρανών, ενώ περιορίζει την καταστρεπτική φλεγμονώδη δράση από την έκκριση/ απελευθέρωση λευκοτριένιου.

Χολολιθίαση – η σιλυμαρίνη αυξάνει σημαντικά τη διαλυτότητα της χολής στην αντιμετώπιση της χολολιθίασης. Σύμφωνα με έρευνες, η πρόσληψη 420mg  σιλυμαρίνης ημερησίως για 30 ημέρες είχε ως αποτέλεσμα την σημαντική μείωση της χοληφόρου χοληστερόλης και του δείκτη κορεσμού της χολής.

Ψωρίαση - Έχει αναφερθεί ότι το γαϊδουράγκαθο δρα εξαιρετικά ευεργετικά στη μείωση των τοξινών του κυκλοφορικού συστήματος και βελτιώνουν την ηπατική λειτουργία σε περιπτώσεις ψωρίασης. Η σιλυμαρίνη βοηθά και ανακουφίζει όσους υποφέρουν από ψωρίαση, καθώς περιορίζει τις φλεγμονώδεις προσταγλανδίνες και ρυθμίζει τις ορμόνες που ελέγχουν την αντιγραφή των κυττάρων.

Πιθανή εφαρμογή/ Ενδείξεις: Αποτοξίνωση του ήπατος και του οργανισμού γενικότερα, μείωση της χοληστερόλης, τόνωση του πεπτικού συστήματος, αύξηση της γαλακτόρροιας σε θηλάζουσες μητέρες, κατάχρηση φαρμάκων, αλκοολισμός, μακροχρόνια χρήση συμβατικών φαρμάκων, ηπατική δηλητηρίαση (ιδιαιτέρως από μανιτάρια).

Έχει αποδειχθεί ότι ενεργοποιεί τη λειτουργία των επινεφριδίων σε περιπτώσεις μακροχρόνιας χρήσης στεροειδών φαρμακευτικών σκευασμάτων. Δρα ευεργετικά σε καταστάσεις διαβητικής νευροπάθειας (diabetic neuropathy).

Χρήση: Σύμφωνα με έρευνες, έχουν χορηγηθεί μέχρι και 600mg σιλυμαρίνης (το γαϊδουράγκαθο περιέχει μέχρι και 80% σιλυμαρίνη) για την προστασία του ήπατος αλκοολικών. Δεν υπάρχει περιορισμός στη διάρκεια χρήσης.

Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: Standardised Milk Thistle seed extract (80% silymarin) 175mg, Milk Thistle herb powder 172mg. In a base of alfalfa, spirulina & bilberry

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βιγκάνς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Γαϊδουράγκαθο | Milk Thistle Herb & Seed | 90caps

Γαϊδουράγκαθο | Milk Thistle Herb & Seed | 90caps

Vegan, Organic, Veg Caps

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :