Ω (Ωμέγα) Λιπαρά Οξέα 100% Οργανικά

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

100% BIO Λάδι με Ωμέγα για Καθαρή Επιδερμίδα | 100% Organic Clear Skin Oil 200ml Μεγαλύτερη προβολή

100% BIO Λάδι με Ωμέγα για Καθαρή Επιδερμίδα | 100% Organic Clear Skin Oil | 200ml

V571

Νέο προϊόν

Είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό και πυκνό έλαιο με πολλά οφέλη για την υγεία του δέρματος.

Vegan, Organic

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

28,00 €

Χιλιάδες εφήβων και ολοένα και περισσότερες ενήλικες γυναίκες ταλαιπωρούνται από ακμή και άλλα δερματικά προβλήματα. Αυτές γνωρίζουν πόσο απρόβλεπτα μπορεί να είναι τα δερματικά σημάδια της ακμής, του εκζέματος, του μυϊκού τόνου και της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Κάποιοι ταλαιπωρούνται από παρατεταμένες περιόδους έξαρσης των δερματικών συμπτωμάτων, άλλοι από αιφνίδια ξεσπάσματα, τα οποία μπορεί να διαρκέσουν μήνες.

Η αμερικανική ακαδημία δερματολογίας εξέδωσε πρόσφατα μία έρευνα, η οποία υποστηρίζει ότι ο αριθμός των  ενηλίκων γυναικών ηλικίας  20,30,40 ακόμα και 50 ετών, που υποφέρει από ακμή, αυξάνεται συνεχώς.

Ο λόγος για τον οποίο κάποια άτομα ταλαιπωρούνται περισσότερο από δερματικά προβλήματα σε σχέση με κάποιους άλλους, είναι σαφέστατα πολυπαραγοντικός και γενετικός. Ωστόσο, κάποιους από αυτούς μπορούμε να τους απομονώσουμε και να τους ρυθμίσουμε. Ο Dale Pinnock, συγγραφέας του βιβλίου « The Clear Skin Cookbook» υποστηρίζει: «Η διατροφή και ο τρόπος ζωής επιδρούν σημαντικά στην υγεία και τη λειτουργία του δέρματος, το ρυθμό γήρανσης, τη σοβαρότητα και την επούλωση των δερματικών ελαττωμάτων.

Αναρίθμητες μελέτες αποδεικνύουν τη συμβολή των θρεπτικών συστατικών στην υγεία του δέρματος και επιμένουν σύσσωμες στο ρόλο τριών παραγόντων που επιδρούν στο δέρμα: φλεγμονή, ελεύθερες ρίζες και πεπτικό σύστημα.

Το οργανικό έλαιο με Ωμέγα λιπαρά οξέα για καθαρό δέρμα (Organic Clear Skin Omega Oil) αποτελεί μία αξιόπιστη πηγή ωμέγα 3, 6 και 9 απαραίτητων λιπαρών οξέων. Κυρίαρχο στο παρόν σκεύασμα είναι το αντιφλεγμονώδες ωμέγα 3. Ωστόσο περιέχει και ένα ευρύ φάσμα λιποδιαλυτών αντιοξειδωτικών (όπως η βιταμίνη Ε και τα καροτενοειδή) καθώς και φυτοστερόλες και φλαβονοειδή για την υγεία και τη διατήρηση της ακεραιότητας των κυττάρων και των μεμβρανών. Τα άλλα έλαια, που περιέχει το παρόν προϊόν, ενισχύουν και συμπληρώνουν τη δράση και την εφαρμογή των βασικών λιπαρών οξέων.

Παράλληλα με το οργανικό έλαιο με Ωμέγα λιπαρά οξέα για καθαρό δέρμα (Organic Clear Skin Omega Oil) λαμβάνετε και το Σύμπλεγμα συστατικών για καθαρό δέρμα (Clear Skin Complex), το οποίο τονώνει το πεπτικό σύστημα, ενώ παρέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά και βότανα, που ενισχύουν τη δράση του ελαίου.

Έλαιο σπόρων γλυκοκολοκύθας

Είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό και πυκνό έλαιο με πολλά οφέλη για την υγεία του δέρματος.

Ρύθμιση του σμήγματος  – Το έλαιο περιέχει ψευδάργυρο, το οποίο ρυθμίζει τη δράση των σμηγματογόνων αδένων, είτε το δέρμα είναι υπερβολικά λιπαρό είτε υπερβολικά  ξηρό.
Προστασία των κυτταρικών μεμβρανών του δέρματος – Πρόκειται για ένα έλαιο πλούσιο σε βιταμίνη Ε (ειδικά σε μορφή γ-τοκοφερόλης), η οποία αποτελεί ένα από τα πλέον γνωστά λιπο-διαλυτά αντιοξειδωτικά, τα οποία ενδυναμώνουν τις μεμβράνες των κυττάρων του δέρματος και προστατεύουν από την οξειδωτική δράση των ελευθέρων ριζών.
Αντιοξειδωτική προστασία του κολλαγόνου και της ελαστίνης– Το έλαιο σπόρων γλυκοκολοκύθας περιέχει επίσης σημαντικά επίπεδα καροτενοειδών, τα οποία αποτελούν μία άλλη ομάδα ισχυρών λιπο-διαλυτών αντιοξειδωτικών, που άμεσα και φυσικά εισχωρούν στον υποδόριο ιστό του δέρματος, παρέχοντας τοπικά αντιφλεγμονώδη δράση. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η ερυθρότητα (κοκκινίλα) του δέρματος σε καταστάσεις όπως η ακμή, το έκζεμα και η ψωρίαση.

Έλαιο σπόρων περίλλα (βότανο της οικογένειας της μέντας)

Αποτελεί σημαντική πηγή ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, συστατικά εξαιρετικά σημαντικά για τη διατήρηση της υγρασίας και της σφριγηλότητας του δέρματος.

Έλαιο σπόρων ροδιού

Αντιοξειδωτική προστασία του κολλαγόνου και της ελαστίνης

Το έλαιο σπόρων ροδιού, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε     καροτενοειδή,  παρέχει σημαντική αντιοξειδωτική προστασία στο κολλαγόνο και την ελαστίνη. Το ρόδι οφείλει τις χαρακτηριστικές πορφυρές χρωστικές του στα  καροτενοειδή.

Αποτοξίνωση των κυττάρων – Το έλαιο σπόρων ροδιού, λόγω της περιεκτικότητάς του σε ελλαγικό οξύ, συμβάλλει στην αποτοξίνωση των κυττάρων. Το ελλαγικό οξύ παρουσιάζει σημαντική δραστηριότητα.

Έλαιο σπόρων λιναριού (λινέλαιο)

Το καταπληκτικό στοιχείο του λινελαίου είναι ότι αποτελείται κυρίως από ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.

Διαχείριση της φλεγμονής - Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη της επαρκούς  πρόσληψης λιπαρών οξέων είναι η αξιοσημείωτη αντιμετώπιση της φλεγμονής, καθώς τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα ενισχύουν τη δράση των αντιφλεγμονώδων ενζύμων δεσατουράση και ελονγκάση και καταπολεμά τα φλεγμονώδη εισοσανοειδη, που παράγονται από τα ωμέγα 6 λιπαρά οξέα. Το γεγονός αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τις παθήσεις του δέρματος, όπως η ακμή και το έκζεμα, που εμπεριέχουν τον παράγοντα της φλεγμονής. Μειωμένη φλεγμονή έχει ως επακόλουθο τη μείωση των δερματικών βλαβών και τον περιορισμό της ερυθρότητας της επιδερμίδας

Ενυδάτωση του δέρματος – Το έλαιο σπόρων λιναριού συμβάλλει στην διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα.

Έλαιο Αβοκάντο

Πρόκειται για ένα υπέροχο ελαφρύ έλαιο με μεγάλη θρεπτική αξία ακόμα και στη μικρότερη δοσολογία.

Προστασία των κυτταρικών μεμβρανών – Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε φυσική βιταμίνη Ε, η οποία αποτελεί ένα λιπο-διαλυτό αντιοξειδωτικό  που προστατεύει τα λιπίδια των κυτταρικών μεμβρανών από την οξείδωση, η οποία οδηγεί σε πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Αντιοξειδωτική προστασία ευρέου φάσματος - Το έλαιο αβοκάντο παρέχει αντιοξειδωτική προστασία ιδιαίτερα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, όπως ο υποδόριος ιστός.

Έλαιο Argan

Το έλαιο Argan είναι πλούσιο σε ωμέγα 6 λιπαρά οξέα, στερόλες, πολυφαινόλες, βιταμίνη Ε, φυσικά πεπτίδια και αντιοξειδωτικά.

Ρύθμιση του σμήγματος – Το έλαιο argan ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος.
Προστασία των κυτταρικών μεμβρανών – Το έλαιο argan περιέχει ενεργές ουσίες, τα τριπτενοειδή, τα οποία συμβάλλουν στην προστασία του δέρματος, την γρήγορη επούλωση του ιστού και την αντιοξείδωσή της επιδερμίδας.
Αντιοξειδωτική προστασία του κολλαγόνου και της ελαστίνης – Το έλαιο Argan  θεωρείται ένα αποτελεσματικό αντιγηραντικό έλαιο, λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη Ε και σαπωνίνη. Επίσης, συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων, καθώς αποκαθιστά τα επίπεδα υδρο-λιπιδίων  του δέρματος.

Έλαιο καρπών ιπποφαές

Παρόλο που το έλαιο καρπών ιπποφαές με το έλαιο σπόρων ιπποφαές έχουν πολλές ομοιότητες, ιδιαιτέρως στη σύστασή τους (ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τοκοφερόλη, τοκοτριενόλη και καροτενοειδή),τα δύο έλαια είναι στην πραγματικότητα πολύ διαφορετικά.

Υγεία των κυτταρικών μεμβρανών - Το έλαιο περιέχει τα σπάνια και εξαιρετικά ισχυρά  ωμέγα 7 λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν έντονη αντιοξειδωτική δράση. Καταπολεμούν την ερυθρότητα και τα σοβαρά εμφανή σημάδια του δέρματος.

Αντιοξειδωτική δράση – Παρέχει σημαντική αντιοξειδωτική προστασία, καθώς περιέχει υψηλά επίπεδα καροτενοειδών, τα οποία αποτελούν τη πλέον ισχυρή ομάδα λιπο-διαλυτών αντιοξειδωτικών.

Έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς

Αντιφλεγμονώδης δράση – Το έλαιο αυτό έχει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, η οποία οφείλεται στη παρουσία καροτενοειδών και λιπαρών οξέων, τα οποία ενισχύουν την παραγωγή των εικοσανοειδών. Η παραπάνω διαδικασία προσφέρει επιπλέον αντιφλεγμονώδη ιδιότητες στο έλαιο, συμβάλλοντας στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος.

Έλαιο σπόρων κουφοξυλιάς

Αυτό το πλούσιο έλαιο περιέχει πάνω από 80% λιπαρά οξέα, απαραίτητα για την καλή θρέψη του ανθρωπίνου σώματος και την υγεία του δέρματος. Πρόκειται για ένα έλαιο με βαθύ κόκκινο-πορφυρό χρώμα και χαρακτηριστικό άρωμα.

Ενυδάτωση – Μακροπρόθεσμα συμβάλλει στη μείωση της ξηρότητας του δέρματος. Κάνει το δέρμα λείο και μαλακό, ενισχύει την ελαστικότητά του και περιορίζει την απώλεια της διεπιδερμικής υγρασίας. Το έλαιο κουφοξυλιάς αποτελεί μία εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών.

Έλαιο σπόρων φραγκοστάφυλου

Αυτό το υπέροχο έλαιο συμβάλλει σημαντικά στην φροντίδα και την υγεία του δέρματος.

Ενυδάτωση – Σε πρόσφατη έρευνα αποδείχθηκε ότι η πρόσληψη ελαίου σπόρων φραγκοστάφυλου περιορίζει την απώλεια της διεπιδερμικής υγρασίας μέχρι και σε ποσοστό 20%. Ετσι το δέρμα διατηρεί ομοιόμορφο τόνο και υφή, με νεανική όψη και βελτιωμένη εμφάνιση.

Δύο ή τρία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Αλληλεπιδράσεις:
Να μην λαμβάνετε το έλαιο παράλληλα με αντι-πηκτικά φαρμακευτικά σκευάσματα, όπως το warfarin, χωρίς ιατρική υπόδειξη.

Αντενδείξεις: Δεν συνιστάται η χρήση του κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, χωρίς ιατρική υπόδειξη.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

Αυτό το εξαιρετικά θρεπτικό λάδι μπορεί να προστεθεί σε smoothies φρούτων ή λαχανικών, σάλτσες για σαλάτες, ντιπ, σούπες ή ως καρύκευμα ραντισμένο πάνω τα λαχανικά, τα ζυμαρικά, το ρύζι, οι πατάτες κλπ.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

100% BIO Λάδι με Ωμέγα για Καθαρή Επιδερμίδα | 100% Organic Clear Skin Oil | 200ml

100% BIO Λάδι με Ωμέγα για Καθαρή Επιδερμίδα | 100% Organic Clear Skin Oil | 200ml

Είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό και πυκνό έλαιο με πολλά οφέλη για την υγεία του δέρματος.

Vegan, Organic

9 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

9 προιοντα στην ιδια κατηγορια :