ΓΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

Προφιλ εταιρειών

Προσφορές

Δημοφιλή προϊόντα

Grab Apple Μεγαλύτερη προβολή

Grab Apple 10ml

Α115

Νέο προϊόν

Grab Apple – Ξυνόμηλο - Pyrus Malus

Περισσότερες λεπτομέρειες

12,00 €

Crab Apple: Το Ανθος της Καθαριότητας.

Για αυτούς που αισθάνονται σαν να υπάρχει κάτι όχι εντελώς καθαρό σε αυτούς.
Συχνά είναι κάτι προφανώς μικρής σημασίας. Σε κάποιους άλλους μπορεί να είναι πιο σοβαρή ασθένεια, η οποία θεωρείται σχεδόν αμελητέα σε σχέση με το συγκεκριμένο στοιχείο στο οποίο συγκεντρώνονται.
Και στις δύο περιπτώσεις ανυπομονούν να γλιτώσουν από αυτό το συγκεκριμένο πράγμα το οποίο είναι σημαντικό στο μυαλό τους και το οποίο μοιάζει τόσο ζωτικής σημασίας για αυτούς το να γιατρευτεί.
Αν η θεραπεία αποτύχει τους πιάνει απελπισία.
Καθώς είναι καθαριστικό, αυτό το ίαμα καθαρίζει πληγές, αν ο ασθενής έχει λόγους να πιστεύει ότι κάποιο δηλητήριο έχει εισχωρήσει στον οργανισμό του, και πρέπει να αποβληθεί.

Αρνητική κατάσταση: Έντονη αίσθηση ακαθαρσίας, στον εαυτό του ή στο περιβάλλον του. Είναι πολύ τελειομανής. Μανία καθαριότητας και τακτοποίησης. Φόβος ή υπερβολική απέχθεια σε έντομα και βακτηρίδια. ∆εν του αρέσει ο εαυτός του, υπερβάλλει τις ατέλειές του.

Θετική ανάπτυξη: Το ίαμα βοηθά την κάθαρση του νου και του σώματος σε δηλητηρίαση από ψυχοφάρμακα, ναρκωτικά, αντιβίωση. Καθαριότητα και τάξη. Μεγαλύτερη κατανόηση για τον εαυτό του.

Περιέχει: 10ml

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Grab Apple 10ml

Grab Apple 10ml

Grab Apple – Ξυνόμηλο - Pyrus Malus

19 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

19 προιοντα στην ιδια κατηγορια :