ΓΙΑ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Scleranthus Μεγαλύτερη προβολή

Scleranthus 10ml

A139

Νέο προϊόν

Scleranthus – Σκλήρανθος - Scleranthus Annuus

Περισσότερες λεπτομέρειες

12,00 €

Scleranthus: Το Ανθος της Ισορροπίας.

Για αυτούς που υποφέρουν πολύ από την ανικανότητα τους να διαλέξουν ανάμεσα από δύο πράγματα, πρώτα το ένα τους φαίνεται σωστό και μετά το άλλο. Είναι συχνά ήσυχα άτομα, και αντιμετωπίζουν την δυσκολία τους μόνοι τους, καθώς δεν είναι» διατεθειμένοι να το συζητήσουν με άλλους.

Αρνητική κατάσταση: Αμφιταλάντευση, αναποφασιστικότητα. ∆εν έχει την ικανότητα να αποφασίσει μεταξύ δύο πραγμάτων και αμφιταλαντεύεται, παίρνει μια απόφαση αλλά αμέσως μετά το μετανιώνει. Εσωτερική ανισορροπία, Πέφτει απο το ένα άκρο στο άλλο. Ενθουσιάζεται πολύ γρήγορα με κάτι καινούργιο αλλά πολύ γρήγορα το παρατάει. Στη συζήτηση πηδάει απο θέμα σε θέμα. ∆εν έχει εμπιστοσύνη στους άλλους και προσπαθεί να λύσει μόνος του τα προβλήματά του. Η διάθεσή του αλλάζει γρήγορα, τη μια στιγμή είναι χαρούμενος και την άλλη απελπισμένος.

Θετική ανάπτυξη: Το ίαμα βοηθά και ενισχύει : Ψυχική ισορροπία. Αποφασιστικότητα. Βλέπει τις προτεραιότητές του και μπορεί να διακρίνει τι είναι το ποιό σημαντικό γιαυτόν. Παίρνει σωστές αποφάσεις στη σωστή στιγμή.

Περιέχει: 10ml

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Scleranthus 10ml

Scleranthus 10ml

Scleranthus – Σκλήρανθος - Scleranthus Annuus

11 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

11 προιοντα στην ιδια κατηγορια :