Ειδικά Συμπληρώματα

Προφιλ εταιρειών

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Δημοφιλή προϊόντα

SPF Skin Pro - Factors | Για την έκθεση στον Ήλιο | 30caps Μεγαλύτερη προβολή

Για την έκθεση στον Ήλιο | SPF Pro-Factor | 30caps

V398

Νέο προϊόν

26,50 €

Το παρόν συμπλήρωμα διατροφής έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί για την ενίσχυση και τη διατήρηση του υγιούς δέρματος, ιδιαιτέρως κατά τους θερινούς μήνες.

  • GliSODin – ToGliSODin αποτελεί μία πατενταρισμένη μορφή του SOD (υπεροξείδιο δισμουτάσης), επίσης γνωστό ως «το ένζυμο της ζωής». Αυτή η μορφή SOD (υπεροξείδιο δισμουτάσης) προέρχεται από το γαλλικό πεπόνι κανταλούπε, το οποίο αποτελεί μια πλούσια και πολύτιμη πηγή αυτού του ισχυρού αντιοξειδωτικού. Για την αποτελεσματική μεταφορά και διανομή του SOD μέσω του γαστρεντερικού σωλήνα, η συγκεκριμένη μορφή SOD συνδυάζεται με ένα πολυμερές σίτου γλιαδίνης, το οποίο προστατεύει το SOD από τη διάσπαση και τη καταστροφή του. Το SOD παράλληλα με την καταλάση και το υπεροξείδιο του γλουτοθείου, αποτελούν την πρώτη γραμμή των αμυντικών αντιοξειδωτικών ενζύμων του σώματος. Τα επίπεδα του SOD μειώνονται με την ηλικία, καθώς τα κύτταρα γίνονται πιο ευαίσθητα και επιρρεπή στην οξείδωση και το οξειδωτικό στρες. Σύμφωνα με έρευνες, η πρόσληψη συμπληρωμάτων GliSODin έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των επιπέδων και της δράσης των αντιοξειδωτικών στον οργανισμό και κατ’επέκταση την καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες, που προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στο DNA.

Υγεία του δέρματος- Η καθημερινή πρόσληψη GliSODin μειώνει σημαντικά τη βλαβερή δράση της UV υπέρυθρης ακτινοβολίας, ιδιαίτερα σε ανοιχτόχρωμα άτομα. Επομένως, το παρόν σκεύασμα είναι ιδανικά κατάλληλο για την προστασία του δέρματος ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και την αύξηση του χρόνου έκθεσης στην ήλιο χωρίς το φόβο εγκαυμάτων. Η πρόσληψη 250mgGliSODin καθημερινά, 2 εβδομάδες πριν την έκθεση στον ήλιο, ενισχύει τα επίπεδα του δερματικού ιστού και επιτυγχάνεται η κατάλληλη προστασία.

  • Ασταξανθίνη – πρόκειται για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό καροτενοειδές, το οποίο προέρχεται από το φύκι Haematococcuspluvialis.Η ασταξανθίνη συγγενεύει με άλλα ευρέως διαδεδομένα καροτενοειδή, όπως το β-καροτένιο, τη ζεαξανθίνη και τη λουτείνη (ωχρίνη) και παρουσιάζει μεταβολική και φυσιολογική δράση παρόμοια με αυτά. Η ασταξανθίνη επιπλέον, είναι ιδιαιτέρως πιο αποτελεσματική από το β-καροτένιο και τη λουτεϊνη στην αποτροπή της φωτοοξείδωσης των λιπών λόγω υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας. Σύγχρονες μελέτες αποδεικνύουν ότι η φυσική ασταξανθίνη προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και τις αλλοιώσεις/μεταβολές στο DNA, που προκαλούν, δρώντας ουσιαστικά σαν εσωτερικό φίλτρο φωτός .

Το εκχύλισμα των σπόρων σταφυλιού - Αποτελεί μία εξαιρετική πηγή προανθοκυανιδίνων. Οι προανθοκυανιδίνες προστατεύουν από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών, οι οποίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα γήρανσης. Η αντιοξειδωτική τους δράση είναι 50 φορές μεγαλύτερη από αυτή των βιταμινών Ε και C. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα όμως των μορίων αυτών αποτελεί το γεγονός ότι απορροφώνται από τις κυτταρικές μεμβράνες και τις προστατεύουν από υδατοδιαλυτές και λιποδιαλυτές ελεύθερες ρίζες. Οι προανθοκυανιδίνες προστατεύουν αποτελεσματικά τη δομή του κολλαγόνου με πολλούς τρόπους. Ενισχύουν το κολλαγόνο του συνδετικού ιστού, προστατεύουν από την καταστρεπτική δράση των ελευθέρων ριζών και αποτρέπουν την φθορά του κολλαγόνου σε καταστάσεις φλεγμονών και μολύνσεων.

Β- καροτίνη (φυσική πηγή D. Salina) – Έρευνες, που διεξήχθησαν στη Γερμανία, επιβεβαιώνουν ότι η β-καροτίνη προσφέρει προστασία από το ηλιακό έγκαυμα. Επιπλέον, όσο μεγαλύτερη η περίοδος κατανάλωσης συμπληρώματος β-καροτίνης, τόσο μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη η προστασία που παρέχεται στο σώμα. Σύμφωνα με παλαιότερες μελέτες, η λουτείνη (ωχρίνη), το λυκοπένιο και το SOD (υπεροξείδιο δισμουτάσης) βελτιώνουν την υγεία του δέρματος. Παράλληλα, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, η β-καροτίνη προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία, ωστόσο η αποτελεσματικότητά της δεν έχει τεκμηριωθεί. Ο WolfgangKopcke και οι συνεργάτες του από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Munster, στο Munster της Γερμανίας συνέταξαν μια μετά- ανάλυση 7 παλαιότερων μελετών, σχετικά με την επίδραση της β-καροτίνης στο ανθρώπινο σώμα και την προστασία του από την ηλιακή ακτινοβολία και το έγκαυμα. Η συστημική φωτοπροστασία, που παρέχει η β-καροτίνη, είναι πολύ διαφορετική από αυτή που επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ενός απλού αντηλιακού. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η β-καροτίνη δεν αντικαθιστά το αντηλιακό, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις έντονης, ισχυρής ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά συνεργάζεται με τα αντηλιακά προϊόντα για την επαρκέστερη προστασία του δέρματος. Ο δείκτης προστασίας της β-καροτίνης SPF είναι σχεδόν 4.

Πιθανή εφαρμογή / Ενδείξεις: Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου UV (αποτρέπει και επουλώνει το ηλιακό έγκαυμα), προστασία του δέρματος κατά τη διάρκεια της άσκησης, ακμή, ερεθισμένο δέρμα, αυτοάνοσα νοσήματα του δέρματος (π.χ ερυθριματώδης λύκος ), αντιοξειδωτική δράση, ηπατική προστασία (αυξάνει τα επίπεδα του SOD –υπεροξείδιο δισμουτάσης).

Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: Astaxanthin 2mg, Superoxide dismutase 125mg, Beta-carotene 5mg (from dunaliella salina algae), Grape Seed Extract (95% OPC) 50mg. 

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βιγκάνς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Αντενδείξεις: Δεν συνιστάται  η χρήση από άτομα που πάσχουν από παθήσεις της κοιλιακής χώρας (κοιλιοκάκη) λόγω της περιεκτικότητάς του στη πρωτεΐνη σίτου γλιαδίνη. Δεν συνιστάται η χρήση του σε περίοδο κύησης και γαλουχίας.

Ασφάλεια: Δεν έχουν γίνει γνωστές παρενέργειες. Δεν συνιστάται σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Για την έκθεση στον Ήλιο | SPF Pro-Factor | 30caps

Για την έκθεση στον Ήλιο | SPF Pro-Factor | 30caps

Vegan, Kosher, Veg Caps

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :