Πολυβιταμίνες Vegan

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

ΓΙΑ 65 ΕΤΩΝ & ΑΝΩ | 60caps Μεγαλύτερη προβολή

Πολυβιταμινούχο για 65+ | 65+ Multi | 60caps

V108

Νέο προϊόν

Μη διαθέσιμο

28,50 €

Πολυβιταμινούχο Σκευασμα Για Ατομα 65+ ετών και άνω.
Ειδικά σχεδιασμένο για την διατροφική ενίσχυση των ατόμων άνω των 65 ετών.

Ειδικά σχεδιασμένο για την διατροφική ενίσχυση των ατόμων άνω των 65 ετών. Περιέχει επιπλέον πεπτικά ένζυμα για την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, που συχνά αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι, είναι η κακή πέψη των τροφών. Το παρόν σκεύασμα περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα συστατικών, τα οποία διευκολύνουν την πέψη των τροφών και την απορρόφηση των θρεπτικών τους συστατικών.

Πολλά άτομα, άνω των 65, που λαμβάνουν ιατροφαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση πολλών και διαφόρων παθήσεων, εκφράζουν ανησυχία για τη μη συμβατότητα των φαρμάκων με τα συμπληρώματα διατροφής. Το 65+ Multi έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί πολλές φορές, σε παράλληλη χρήση με τα συνήθη φάρμακα και έχει διαπιστωθεί η απόλυτη ασφάλεια λήψης του.

Σύμπλεγμα βιταμινών Α, Β, Β12, C, D, E και Κ

Σημαντικά θρεπτικά συστατικά σε κατάλληλες δόσεις, ώστε να μην παρουσιάζουν παρενέργειες με τα συνήθη φαρμακευτικά σκευάσματα.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα, καθώς μεγαλώνουμε, αποτελεί η έλλειψη βιταμίνης Β12. Αυτό συμβαίνει, διότι με τα πέρασμα των ετών τα επίπεδα των στομαχικών οξέων αρχίζουν να μειώνονται. Τα στομαχικά οξέα παράγουν μία γλυκοπρωτεϊνη, η οποία ευθύνεται για την ενεργή απορρόφηση της βιταμίνης Β12. Μόλις η βιταμίνη Β12 εισαχθεί στο στομάχι, σχηματίζει ένα σύμπλοκο με τη γλυκοπρωτείνη. Το εν λόγω σύμπλοκο κατόπιν, εγκαταλείπει  το στομάχι και απορροφάται, καθώς εισέρχεται στο έντερο. Όλη αυτή η παραπάνω διεργασία στηρίζεται  στην παρουσία επαρκών στομαχικών οξέων.

Η παρουσία της βιταμίνη C σε αυτό το σκεύασμα αποτρέπει την αποβολή των οξέων και ενισχύει την απορρόφηση. Επιπλέον, τα βιοφλαβονοειδή ενισχύουν την απορρόφηση της βιταμίνης C. Τα δύο στοιχεία βρίσκονται στη φύση συνήθως ως σύμπλεγμα σε τρόφιμα, που αποτελούν σημαντικές πηγές βιταμίνης C.

Η βιταμίνη D αποτελεί το στοιχείο, που βρίσκεται σε μεγαλύτερη έλλειψη στον πληθυσμό της Αγγλίας, ενώ στην πραγματικότητα  είναι ένα από τα πλέον σημαντικά θρεπτικά συστατικά για το ανθρώπινο σώμα. Για την ακρίβεια, είναι περισσότερο ορμόνη, παρά βιταμίνη, η οποία είναι απαραίτητη για τη λειτουργία πολλών γονιδίων (1 στα 7) σε ολόκληρο το ανθρώπινο γονιδιακό σύστημα. Εμπλέκεται σε κάθε λειτουργία του οργανισμού, από την οστική πυκνότητα μέχρι τη ρύθμιση του νευρικού συστήματος. Η βιταμίνη D είναι επίσης θεμελιώδους σημασίας για την φυσιολογική κυτταρική ανάπτυξη και διαίρεση. Καθώς η βιταμίνη D  παράγεται στο δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία, η έλλειψη της στον πληθυσμό της Αγγλίας είναι εξαιρετική αυξημένη, ιδιαίτερα σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, τα οποία δεν βγαίνουν συχνά και δεν εκτίθενται στο ηλιακό φως, ειδικότερα το χειμώνα.

Μέταλλα- Χρώμιο, Σίδηρο, Σελήνιο, Ψευδάργυρος

Αποτελούν μέταλλα-κλειδιά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την  αντιοξειδωτική προστασία.

Επιπρόσθετα θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά

Το συνένζυμο Q10 (επίσης γνωστό και ως ουβικινόνη) είναι ένα φυσικό συστατικό, απαραίτητο για τα μιτοχόνδρια, τα οποία αποτελούν τις μονάδες παραγωγής ενέργειας στο εσωτερικό των κυττάρων. Το συνένζυμο Q10 επίσης, συμβάλλει στην παραγωγή της ΑΤΡ (τριφωσφορική αδενοσίνη), η οποία αποτελεί το ενεργειακό μόριο. Επομένως, τα οφέλη του συνενζύμου στον οργανισμό επικεντρώνονται κυρίως στη παραγωγή ενέργειας και την αντιοξειδωτική προστασία. Η αντιοξειδωτική δράση του μειώνει την υπεροξείδωση των λιπιδίων και βοηθά την βιταμίνη Ε στην προστασία των κυτταρικών μεμβρανών και των λιπών (π.χ. χοληστερόλη) από την οξείδωση.

Το άλφα λιποϊκό οξύ (ALA) αποτελεί μία θειούχα ουσία, που μοιάζει με βιταμίνη, η οποία κατέχει σημαίνοντα ρόλο στην παραγωγή της ΑΤΡ και δρα μοναδικά ως ισχυρό αντιοξειδωτικό  ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, ενισχύει και παρατείνει την δράση και άλλων αντιοξειδωτικών στοιχείων, τα οποία χρησιμοποιούνται για την ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού απέναντι στην καταστρεπτική δράση των ελευθέρων ριζών.

Έχει επίσης αποδειχθεί ότι το άλφα λιποϊκό οξύ αποτρέπει το οξειδωτικό στρες στους ιστούς των νευρώνων. Παράλληλα, διατηρεί τα επίπεδα του γλουτοθείου (γλουτοχιόνη), τα οποία παρουσιάζουν σημαντική μείωση σε ασθένειες όπως η νόσος πάρκινσον. Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατες έρευνες, το άλφα λιποϊκό οξύ παρουσιάζει σημαντική προστατευτική δράση σε περιπτώσεις εγκεφαλικής ισχαιμίας, εγκεφαλικά τραύματα, δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων, υψηλά επίπεδα σακχάρου, προβλήματα του μεταβολισμού και άλλες παθήσεις, που σχετίζονται με οξεία και χρόνια βλάβη του εγκεφάλου και του νευρικού ιστού. Το άλφα λιποϊκό οξύ αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, σημαντικό για τον επανασχηματισμό του γλουτοθείου. Συμβάλλει στην υγεία του δέρματος, καθώς αποτρέπει την τοξική δράση της ζάχαρης στο δέρμα, και ενισχύει το κολλαγόνο. Η απουσία κολλαγόνου κάνει το δέρμα σκληρό και μη ελαστικό, προκαλώντας έτσι ρυτίδες και σπάσιμο.

Πεπτικά ένζυμα

Το παρόν προϊόν περιέχει μία μίξη πεπτικών ενζύμων για την ενίσχυση της πεπτικής λειτουργίας και την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Περιέχει σημαντική ποσότητα βεταϊνης HCL, η οποία βοηθά το στομάχι στην παραγωγή των απαιτούμενων επιπέδων υδροχλωρικού οξέος, και κατ επέκταση, συμβάλλει στην κατάλληλη απορρόφηση και χρήση της βιταμίνης Β12 από το σώμα.

Περιέχει επίσης αμυλάση (για την ενίσχυση της πέψης των υδατανθράκων), λιπάση (για την πέψη των λιπών), λακτάση (για την πέψη του γάλακτος και της λακτόζης), πρωτεάση (για την πέψη των πρωτεϊνών), αμυλογλυκοσιδάση (για την πέψη των αμυλούχων).

Η βιοπερίνη αποτελεί ένα εκχύλισμα του μαύρου πιπεριού, το οποίο ερευνάται σε βάθος τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, και παρουσιάζει εξαιρετική δράση στη βελτίωση της βιοδιαθεσιμότητας των θρεπτικών συστατικών, όταν λαμβάνεται ταυτόχρονα με τη τροφή. Στο παρόν σκεύασμα, έχουμε συμπεριλάβει την βιοπερίνη για την ενίσχυση της απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών.

Δύο χορτοφαγικές κάψουλες παρέχουν: Vitamin C (as calcium ascorbate) 160mg, Betaine HCl 100mg, Iron (Bisglycinate) 7mg, Co-enzyme Q10 50mg, Alpha lipoic acid 50mg, Vitamin B1 (thiamin HCl) 50mg, Vitamin B5 (calcium pantothenate) 50mg, Vitamin B3 (nicotinamide) 40mg, Protease 40mg, Lipase 40mg, Amylase 30mg, Zinc (citrate) 10mg, Vitamin B6 (pyridoxine HCl) 20mg, Lactase 20mg, Selenium (methionine) 40ug, Vitamin B2 (riboflavin) 10mg, Citrus bioflavonoids 10mg, Vitamin E (d-alpha tocopherol succinate) 10mg, Vitamin A (acetate) 800ug, Chromium (picolinate) 40ug, Folic acid 200ug, Vitamin B12 (cyanocobalamin) 100ug, Biotin 100ug, Vitamin D2 600IU 15ug, Vitamin K 15ug.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βίγκανς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία - δύο κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Παρενέργειες/Αντενδείξεις:  Καμία γνωστή. Το 65+ Multi έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί πολλές φορές, σε παράλληλη χρήση με τα συνήθη φάρμακα και έχει διαπιστωθεί η απόλυτη ασφάλεια λήψης του.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Πολυβιταμινούχο για 65+ | 65+ Multi | 60caps

Πολυβιταμινούχο για 65+ | 65+ Multi | 60caps

Vegan, Veg Caps

16 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

16 προιοντα στην ιδια κατηγορια :