Αντιοξειδωτικά

Προφιλ εταιρειών

Προσφορές

Δημοφιλή προϊόντα

ApplePhenon® Veg Caps Μεγαλύτερη προβολή

ApplePhenon® Veg Caps

V128

Νέο προϊόν

25,50 €

Το ApplePhenon® είναι μια ισχυρή πηγή πολυφαινολών και πλούσια σε ισχυρά OPC (Ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες). Αυτό το φυσικό συμπλήρωμα πολυφαινόλης εξάγεται από αυτοφυή άγρια ​​πράσινα μήλα χρησιμοποιώντας μια ήπια, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία.

Τα μήλα αναπτύσσονται σε γεωγραφικά απομονωμένες, ορεινές περιοχές της Κεντρικής Ασίας, όπου είναι απαλλαγμένα από ανθρώπινη παρέμβαση και ρύπανση.

Οι άγριες μηλιές μεγαλώνουν εδώ και αιώνες και λέγεται ότι έφτασαν από ταξιδιώτες που πετούσαν σπόρους μηλιάς κατά μήκος της ιστορικής εμπορικής οδού του Δρόμου του Μεταξιού.

Συγκομιδή ακριβώς στο σωστό σημείο για την υψηλότερη ισχύ, τα άγουρα μήλα στο ApplePhenon® περιέχουν τουλάχιστον 10 φορές περισσότερες πολυφαινόλες από τα ώριμα μήλα.

Η ήπια διαδικασία εκχύλισης και η προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού διασφαλίζουν ότι αυτά τα μήλα διαθέτουν μια μοναδική χημική σύνθεση OPCs που απορροφώνται εύκολα και χρησιμοποιούνται από το ανθρώπινο σώμα.

Περιέχει 100% ενεργά συστατικά που έχουν διαμορφωθεί από ειδικούς διατροφολόγους χωρίς τεχνητά πληρωτικά και χωρίς δυσάρεστες ουσίες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Προέρχεται από άγρια ​​πράσινα μήλα.

Τυποποιημένο σε 70% πολυφαινόλες.

Υψηλή απορροφητικότητα των αποτελεσματικών OPC.

100% ενεργά συστατικά χωρίς πληρωτικά, συνδετικά.

Vegan, ποτέ ΓΤΟ, χωρίς φοινικέλαιο, ενάντια σε δοκιμές σε ζώα, ηθικά φτιαγμένο.

Δύο κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.


Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

ApplePhenon® Veg Caps

ApplePhenon® Veg Caps

VEGAN

12 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

12 προιοντα στην ιδια κατηγορια :