Viridian Nutrition Συμπληρώματα

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Βιολογικό Μαγνήσιο | Organic Magnesium | 30καψ. Μεγαλύτερη προβολή

Βιολογικό Μαγνήσιο | Organic Magnesium | 30καψ.

V308

Νέο προϊόν

36,00 €

Είναι το πρώτο πιστοποιημένο οργανικό μαγνήσιο στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο έχει παραχθεί χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων ή συντηρητικών. Κάθε κάψουλα παρέχει 150 mg καθαρού μαγνησίου.

Το μαγνήσιο είναι ένα σημαντικό μέταλλο, που παίζει βασικό ρόλο σε περισσότερες από 300 διαδικασίες στο ανθρώπινο σώμα.

Το οργανικό μαγνήσιο της Viridian είναι μια καινοτόμος φυτική μορφή αυτού του βασικού μικροθρεπτικού συστατικού. Προερχόμενο από ένα είδος άγριων φυκιών γνωστό ως θαλάσσιο μαρούλι (Ulva lactuca), οι δομές που μοιάζουν με φύλλα είναι φυσικά εξαιρετικά άφθονες σε βιταμίνες και μέταλλα.Αναπτύσσονται σε βραχώδεις ακτές και βυθούς πριν τη συγκομιδή και την προσεκτική επεξεργασία τους με τη χρήση θαλασσινού νερού για την εξαγωγή του μαγνησίου.

Το μαγνήσιο συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, υποστηρίζει την ισορροπία των ηλεκτρολυτών, το νευρικό σύστημα, τη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία, τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και τη διατήρηση φυσιολογικών οστών και δοντιών.

Περιέχει 100% ενεργά συστατικά, παρασκευασμένα από ειδικούς διατροφολόγους χωρίς τεχνητά πληρωτικά και χωρίς δυσάρεστες ουσίες. Προέρχεται σύμφωνα με τα αυστηρά ηθικά κριτήρια της Viridian, συμπεριλαμβανομένης της απουσίας δοκιμών σε ζώα, ΓΤΟ ή φοινικέλαιου.

Πιθανή εφαρμογή: Στρες, άγχος, κατάθλιψη, χρόνια κόπωση, ινομυαλγία, υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, οστεοπόρωση, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS), συμπτώματα εμμηνόπαυσης, άθληση, σπορ, υπέρταση και διαβήτης.

Αντενδείξεις: Η πρόσληψη συμπληρωμάτων μαγνησίου αντενδείκνυται στους πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια. Η υψηλή πρόσληψη μαγνησίου, άνω των 4000mg σε μία δόση, είναι πιθανό να προκαλέσει εντερικές διαταραχές με ευκοίλια.

Αλληλεπιδράσεις:Ευεργετική αλληλεπίδραση είναι πιθανό να παρατηρηθεί σε όσους λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή κατά της αρρυθμίας, καθώς και αποκλειστές διαύλων ασβεστίου. Συνιστάται η ιατρική παρακολούθηση.

Το παρόν προϊόν να μην λαμβάνετε παράλληλα με αντιβιοτικά τετρακυκλίνων και Φθοριοκινολόνες, γιατί περιορίζουν την απορροφησιμότητα του μαγνησίου.

Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει:

IngredientWeight%EC NRV

Organic Sea Lettuce (Ulva Lactuca)

600mg
Providing  Magnesium 150mg
40

Plant cellulose (HPMC*) capsules

*Hydroxypropylmethyl cellulose

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία ή δύο κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.


Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Βιολογικό Μαγνήσιο | Organic Magnesium | 30καψ.

Βιολογικό Μαγνήσιο | Organic Magnesium | 30καψ.

Vegan, Organic, Vegan caps

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :