Viridian Nutrition Συμπληρώματα

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Λουτεϊνη | Lutein Plus | 60caps Μεγαλύτερη προβολή

Λουτεϊνη | Lutein Plus | 60caps

V146

Νέο προϊόν

42,00 €

Η Λουτείνη της Viridian είναι ένας συνδυασμός θρεπτικών συστατικών και φυτικών εκχυλισμάτων, που συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των ματιών και της όρασης με το πέρασμα των ετών.        

Παράλληλα, προσφέρει προστασία  από τις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες, οι οποίες προκύπτουν λόγω διατροφικών (δίαιτα φτωχή σε θρεπτικά συστατικά) ή περιβαλλοντολογικών παραγόντων (μόλυνση και ηλιακή ακτινοβολία).

Λουτεϊνη - Σύμφωνα με μελέτες, η υψηλή διατροφική πρόσληψη λουτεϊνης και ζεαξανθίνης  συνδέεται άμεσα με μειωμένα ποσοστά εμφάνισης καταρράκτη  και εκφύλιση της ωχράς κηλίδας . Οι παραπάνω παθήσεις εμφανίζονται με το πέρασμα των ετών στον άνθρωπο και έχουν χαμηλό ποσοστό σε επίπεδο αποτελεσματικής πρόληψης. Οι ερευνητές υποθέτουν ότι  η λουτεϊνη και η ζεαξανθίνη συμβάλλουν στην υγεία των ματιών, καθώς προστατεύουν την ωχρά κηλίδα από την οξειδωτική ζημία της ηλιακής ακτινοβολίας και την γήρανση, λόγω της αντιοξειδωτικής τους δράσης και της ιδιότητάς τους να φιλτράρουν την ηλιακή UV ακτινοβολία.

Επομένως, η λουτεϊνη προστατεύει από την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας που συνδέεται με το γήρας (αποτελεί το κύριο παράγοντα τύφλωσης των γηραιότερων).

Β Καροτίνη (D. Salina Algae) - Τα καροτενοειδή αντιπροσωπεύουν την πλέον διαδεδομένη ομάδα φυσικών χρωστικών στη φύση. Υπάρχουν πάνω από 600 καροτενοειδή εκ των οποίων μόνο τα 30 με 50  περιέχουν βιταμίνη Α. Τα καροτενοειδή αποτελούν μία ομάδα έντονων χρωματιστών (κόκκινο και κίτρινο) λιποδυαλιτών στοιχείων. Η β καροτίνη παρουσιάζει την μεγαλύτερη δράση προ-βιταμίνης Α. 

Μύρτιλλο - Οι ευεργετικές για την όραση ιδιότητες του μύρτιλλου έγιναν γνωστές για πρώτη φορά από  Γάλλους  ερευνητές της βασιλικής αεροπορίας (Royal Air Force) κατά το 2Ο παγκόσμιο πόλεμο. Η χορήγηση εκχυλίσματος μύρτιλλου είχε ως αποτέλεσμα την βελτίωση της νυχτερινής όρασης και της οπτικής οξύτητας, την αμεσότερη προσαρμογή των ματιών στο σκοτάδι και την γρηγορότερη  αποκατάσταση της οπτικής οξύτητας μετά από έκθεση σε ακτινοβολία φωτός ή ηλιακή.

Ταυρίνη - Η ταυρίνη έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και για αυτόν τον λόγο προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες από την οξειδωτική καταστροφή και καταπολεμά την επίδραση της γήρανσης στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πιθανή εφαρμογή: Γενικότερη ενίσχυση της όρασης, αδύναμη νυχτερινή όραση, εκφυλλίσει της ωχράς κηλίδας, καταρράκτης, αντιοξειδωτική προστασία, αμφιβληστροειδοπάθεια, μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς των ματιών και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Κατά τη διάρκεια έρευνας, που διεξήχθη στην Ολλανδία, οι εθελοντές, που έλαβαν συμπληρώματα φυσικής λουτεϊνης από καλέντουλα, παρουσίασαν σημαντική αύξηση της συγκέντρωσης λουτεϊνης στο πλάσμα και της πυκνότητα της ωχράς κηλίδας. Οι άνδρες συμμετέχοντες στην έρευνα έλαβαν 10mg λουτεϊνης ημερησίως για περίοδο 12 εβδομάδων.


Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.


Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Λουτεϊνη | Lutein Plus | 60caps

Λουτεϊνη | Lutein Plus | 60caps

Vegan, Kosher, Veg Caps

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :