Βιολογικό Κατσικίσιο Βούτυρο Γκι | Goat Ghee Οrganic | 100gr
  • Βιολογικό Κατσικίσιο Βούτυρο Γκι | Goat Ghee Οrganic | 100gr

Βιολογικό Κατσικίσιο Γκι | Goat Ghee Οrganic | 100gr

Organic.

Κωδ. Προϊοντος: 1043
8,50 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Το Ghee Easy Goat Ghee είναι φτιαγμένο από βιολογικό κατσικίσιο βούτυρο.

Οι κατσίκες που προμηθεύουν το γάλα για αυτό το βούτυρο ζουν σε ένα αγρόκτημα, όπου έχουν άφθονο χώρο για παιχνίδι, αναρρίχηση και φαγητό.

Το αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο κατσικίσιο γάλα, το οποίο μεταποιείται εκεί ακριβώς στο αγρόκτημα σε προϊόντα όπως το κατσικίσιο βούτυρο.

Αυτό το ghee είναι εξαιρετικά γευστικό και ιδανικό για το μαγείρεμα. 

Το κατσικίσιο γκι είναι κατασκευασμένο από διαυγές κατσικίσιο βούτυρο. Αυτό το βούτυρο θερμαίνεται μέχρι να εξατμιστεί όλη η υγρασία και να αποκτήσει μια τυπική γεύση καρυδιού.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ghee είναι ότι μπορεί να θερμανθεί σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (250 ° C) χωρίς να καπνίζει, να καίει ή να πιτσιλάει.

Το Ghee χρησιμοποιείται συνήθως στην ινδική κουζίνα της Αγιουρβέδα, ειδικά για τηγάνισμα και ψήσιμο πιάτων.

Το Ghee χωνεύεται εύκολα

Όλα τα Ghee διασφαλίζουν ότι οι υγιείς ουσίες απορροφώνται καλύτερα στο σώμα σας και ότι οι τοξίνες απομακρύνονται σωστά.

Για το λόγο αυτό, το ghee ήταν και είναι βασικό στην ινδική Αγιουρβέδα για χιλιάδες χρόνια.

Το Ghee περιέχει τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και ωμέγα-9 στη σωστή αναλογία, καθώς και βιταμίνες Α, D, Ε και Κ.

1043

Goat butter fat*

*=organic

Average nutritional values per 100g:

per 100g
Energy kj 3681
Energy kcal 895
Fats 99,5g
- of which saturated fats 53g
Carbohydrates < 0,5g
- of which sugars < 0,5g
Proteins < 0,5g
Salt < 0,5g
Το Ghee είναι εξαιρετικό για μαγείρεμα και σοτάρισμα.
Δοκιμάστε επίσης αυτούς τους τρόπους χρήσης του ghee:
Απλώστε το σε φρυγανιά αντί για βούτυρο.
Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού ghee στα ζεστά δημητριακά πρωινού.

Προσθέστε ghee στον καφέ σας
Το λιώνουμε πάνω από λαχανικά στον ατμό, πατάτες ή ρύζι.
Σοτάρετε μαγειρικά μπαχαρικά στο ghee και προσθέστε τις σε σούπες, στιφάδο και κιτσάρι.


Σχόλια (0)