Ειδικά Συμπληρώματα

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Εκχύλισμα Σπόρων Γκρέιπφρουτ | Grapefruit Seed Extract | 400mg 90caps Μεγαλύτερη προβολή

Εκχύλισμα Σπόρων Γκρέιπφρουτ | Grapefruit Seed Extract | 400mg | 90caps

V397

Νέο προϊόν

33,00 €

Αντιβακτηριακή δράση - Το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ (GSE) παρουσιάζει έντονη αντιβακτηριακή δράση ενάντια σε πολλά παθογόνα βακτήρια, όπως ο στρεπτόκοκκος, ο σταφυλόκοκκος και ο εντερόκοκκος. Κατά τη διάρκεια μίας εργαστηριακής μελέτης για την αποτελεσματικότητα του εκχυλίσματος σπόρων γκρέιπφρουτ ενάντια σε 194 βακτήρια και 93 μύκητες, διαπιστώθηκε ότι η συγκέντρωση  μόλις 0.5% είναι αρκετή για να καταπολεμήσει την ανάπτυξη όλων των μικροοργανισμών, πλην του Κλεμπσιάλα και του Ψευδομονά, οι οποίοι καταπολεμούνται αποτελεσματικά σε υψηλότερες συγκεντρώσεις (1-2%). 

Αντιμικροβιακή δράση - Το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ (GSE) παρουσιάζει έντονη αντιμικροβιακή δράση ενάντια σε πολλούς παθογόνους μύκητες όπως : Aspergillus flavus, Aspergillus niger, Aspergillus oryzae, Penicillium citrinum, Penicillium spp, Fusarium oxysporum, Fusarium spp, Pullularia pullulans, Trichophyton interdigital, Candida ablicans, Saccharomyces cerevisiae, Zygosaccharomyces rouxii και Hansenula.

Ενίσχυση του πεπτικού - δράση - Το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ (GSE) καταπολεμά αποτελεσματικά τους παθογόνους οργανισμούς του γαστρεντερικού σωλήνα. Ειδικότερα τα κάντιντα, τα ζυμομυκητοειδή γεωτρίχια και τα  αιμολυτικά E. Coli. Δρα αποτελεσματικά σε περιπτώσεις, που οφείλονται σε διαταραχή της εντερικής χλωρίδας, όπως το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου και αυτοάνοσα νοσήματα, όπως ελκοειδής κολίτιδα, νόσος του Κρον και αγκυλωτική σπονδυλίτιδα. Οι στοματικές πλύσεις με εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ (GSE) βοηθούν στην καταπολέμηση των βακτηρίων της στοματικής κοιλότητας, στην μείωση της πλάκας και της οδοντικής φθοράς. Το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ (GSE) επίσης είναι κατάλληλο για την αποτροπή των συμπτωμάτων διάρροιας των ταξιδίων και την φυσική απολύμανση του νερού( συνιστάται προσοχή, καθώς δεν απομακρύνει τους ιούς).

Έκζεμα – Ύστερα από μελέτες πάνω σε ασθενείς με ατοπικό έκζεμα, διαπιστώθηκε η ύπαρξη υψηλών επιπέδων παθογόνων βακτηρίων, όπως σταφυλόκοκκος και κάντιντα, στο duodenum και στο κόλον. Στους περισσότερους ασθενείς σημειώθηκαν επίσης συμπτώματα, όπως διάρροια, δυσκοιλιότητα, μετεωρισμός και κοιλιακές διαταραχές. Η χορήγηση συμπληρώματος σπόρων γκρέιπφρουτ (GSE) μείωσε σημαντικά τον αριθμό των παθογόνων βακτηρίων και των συμπτωμάτων του γαστρεντερικού. Δεν αναφέρθηκαν παρενέργειες.

Πιθανή εφαρμογή / Ενδείξεις: αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών στο γαστρεντερικό σωλήνα (κάντιντα, Geotrichum και Ε.coli). Καταπολέμηση των συμπτωμάτων του Συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου και των αυτοάνοσων νοσημάτων (ελκοειδής κολίτιδα, νόσος του Κρον και αγγιλωτική σπονδυλίτιδα).

Χρήσιμοι συνδυασμοί: Δρα συνδυαστικά με αντιμικροβιακά, όπως το Oregon – ρίζα σταφυλιού για την αντιμετώπιση της κάντιντα.

Παράλληλη χρήση με συστατικά, που ενισχύουν την πέψη, όπως η πιπερόριζα, η μέντα, τα προβιοτικά και τα προϊόντα φυτικών ινών.

Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: Grapefruit seed extract 400mg. In a base of alfalfa, spirulina & bilberry.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βιγκάνς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Εκχύλισμα Σπόρων Γκρέιπφρουτ | Grapefruit Seed Extract | 400mg | 90caps

Εκχύλισμα Σπόρων Γκρέιπφρουτ | Grapefruit Seed Extract | 400mg | 90caps

Vegan, Kosher, Veg Caps

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :