Σύμπλεγμα Βιταμινών (ΜΠΕ) Β

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Βιταμίνη Β12 | High Twelve B-Complex 90caps Μεγαλύτερη προβολή

Βιταμίνη Β12 | High Twelve B-Complex | 90caps

V257

Νέο προϊόν

29,00 €

Η βιταμίνη Β12 και το σύνδρομο που προκαλεί η ανεπάρκειά της (κακοήθης αναιμία) έχει αναγνωριστεί και περιγραφεί από το 1855. Πρόκειται για μία έντονη κόκκινη κρυσταλλική σύνθεση, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε κοβάλτιο. Η βιταμίνη Β12 συνεργάζεται με το φυλλικό οξύ σε πολλές περιπτώσεις, όπως στη σύνθεση του DNA, των ερυθρών αιμοσφαιρίων και το μυελικό περίβλημα (γύρω από τα  κύτταρα των νεύρων).

Το dibencozide αποτελεί τη μορφή συνενζύμου της βιταμίνης β12.

Πιθανή εφαρμογή/Ενδείξεις: Κατάθλιψη και άγχος, καρδιαγγειακές ασθένειες (αθηροσκλήρωση), διαβητική νευροπάθεια, AIDS (Το 10-35% των ασθενών παρουσιάζουν χαμηλά επίπεδα βιταμίνης Β12), αλτσχάιμερ, άσθμα, πολλαπλή σκλήρωση, χαμηλή σπερματική πυκνότητα, βόμβο (εμβοή), κακοήθης αναιμία, κόπωση, παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Η κακοήθης αναιμία και η ανεπάρκεια βιταμίνης Β12 έχει ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της νευρικής λειτουργίας, η οποία προκαλεί νωθρότητα, μούδιασμα ή αίσθημα καύσους. Επίσης αποδυναμώνει την εγκεφαλική λειτουργία και οδηγεί σε δυσλειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Άγχος/Κατάθλιψη – η νευρικότητα και το άγχος συνδέονται συχνά με την ανεπάρκεια βιταμίνης Β12. Ιδιαιτέρως στους ηλικιωμένους, η ανεπάρκεια βιταμίνης Β12 συχνά προκαλεί κατάθλιψη.

Υπερομοκυστεϊναιμία – Ένα ποσοστό της τάξεως του  20 –40% των ασθενών με καρδιακά νοσήματα παρουσιάζει αυξημένα επίπεδα ομοκυστεϊναιμίας, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην αθηροσκλήρωση και την οστεοπόρωση.

Διαβητική νευροπάθεια – Η βιταμίνη Β12 χρησιμοποιείται επιτυχώς στην θεραπεία της διαβητικής νευροπάθειας, παρόλο που ακόμα δεν έχει καταστεί απολύτως σαφές, αν η θεραπεία οφείλεται στην πρόσληψη επαρκών ποσοτήτων βιταμίνης Β12 ή στην ρύθμιση του μεταβολισμού της βιταμίνης, ο οποίος στους διαβητικούς διαταράσσεται σημαντικά.

Ανδρική υπογονιμότητα - Καθώς η βιταμίνη Β12 εμπλέκεται στην αντιγραφή των κυττάρων, η ανεπάρκειά της είναι φυσικό να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην ποιότητα, την ποσότητα και την κινητικότητα του σπέρματος.

Εμβοή αυτιών /Βόμβος - Ένας σημαντικός αριθμός ασθενών με εμβοή ή απώλεια ακοής, εξαιτίας παρατεταμένης έκθεσης σε θορύβους, παρουσιάζει ανεπάρκεια βιταμίνης Β12. Πρόκειται για αποτέλεσμα μεταβολών στην νευρολογική λειτουργία του ακουστικού συστήματος.

Διαταραχές ύπνου – Η βιταμίνη Β12 επηρεάζει την έκκριση  μελατονίνης. Πολύ συχνά τα χαμηλά επίπεδα μελατονίνης οφείλονται σε χαμηλά επίπεδα βιταμίνης β12 στον ανθρώπινο οργανισμό.

Μία κάψουλα ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Βιταμίνη Β12 | High Twelve B-Complex | 90caps

Βιταμίνη Β12 | High Twelve B-Complex | 90caps

Vegan, Kosher, Veg Caps

5 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

5 προιοντα στην ιδια κατηγορια :