Ειδικά Συμπληρώματα

Προφιλ εταιρειών

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Δημοφιλή προϊόντα

Σύμπλεγμα Ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού | Immune Complex | 30caps Μεγαλύτερη προβολή

Σύμπλεγμα Ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού | Immune Complex | 30caps

V364

Νέο προϊόν

Μη διαθέσιμο

34,00 €

Η υποστήριξη ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική υπόθεση για την αύξηση της ανθεκτικότητας του οργανισμού και την αποτροπή των μολύνσεων. Τα συστατικά του συγκεκριμένου σκευάσματος (Βήτα Γλυκάνη, Βιταμίνες C, Dκαι Ψευδάργυρος) συμβάλλουν στο χτίσιμο ενός ανθεκτικού ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ υποστηρίζουν την γενικότερη ανοσία του οργανισμού. Η καθημερινή πρόσληψη περιορίζει τον κίνδυνο εμφάνισης μολύνσεων του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, ως απόρροια κυρίως αυξημένης νοητικής και σωματικής κόπωσης και στρες.

Οι βήτα-γλυκάνες (1,3-1,6) περιέχονται στα φυτά και τα μανιτάρια και έχουν μακρά παραδοσιακή χρήση στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Βήτα –γλυκάνες – Οι λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος οφείλονται κατά κύριο λόγο σε ιούς, όπως οι ρινοϊός και η γρίπη. Σύμφωνα με πληθώρα μελετών η ημερήσια πρόσληψη βήτα γλυκάνων (1,3 και 1,6) συμβάλλει στον περιορισμό του κινδύνου μόλυνσης από τις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού.

Η βιταμίνη D χρησιμοποιούνταν ευρέως για την θεραπεία των μολύνσεων πολύ πριν την εμφάνιση των αντιβιοτικών. Το μουρουνέλαιο και το φως του ήλιου (πηγές βιταμίνης D) αποτελούσαν δημοφιλείς θεραπείες για ασθένειες, όπως η φυματίωση. Σήμερα γνωρίζουμε ότι η ικανότητα του οργανισμού να καταπολεμά τις ασθένειες εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την επάρκεια σε βιταμίνη D.

Βιταμίνη D – Κλινικές μελέτες απέδειξαν τη δράση της βιταμίνης Dενάντια στους ιούς και τις λοιμώξεις. Σε μετά-ανάλυση 11 ελεγχόμενων μελετών με τη χρήση πλασέμπο ( ψευδοφάρμακο), και 5660 συμμετέχοντες, διαπιστώθηκε ότι η βιταμίνη Dπροστατεύει τον οργανισμό ενάντια στις λοιμώξεις του αναπνευστικού. Μάλιστα, η ημερήσια πρόσληψη συμπληρωμάτων απεδείχθη κατά 3,5 φορές πιο αποτελεσματική από την εβδομαδιαία ή μηνιαία πρόσληψη. Σε αντίστοιχη έρευνα, η ημερήσια πρόσληψη 800-2000IUβιταμίνης D από ενήλικες, κατά τους χειμερινούς μήνες, περιόρισε σημαντικά τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης. Η έλλειψη βιταμίνης Dσυνδέεται επίσης με μολύνσεις του αναπνευστικού συστήματος σε αθλητές και επαναλαμβανόμενες μολύνσεις του ουροποιητικού συστήματος σε γυναίκες.

Ο ψευδάργυρος έχει θεραπευτική χρήση εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μάλιστα, ταμπλέτες ψευδαργύρου ανακαλύφθηκαν σε ναυάγιο 2000 ετών στις ακτές της Ιταλίας. Η ανεπάρκεια ψευδαργύρου έχει σοβαρές επιπλοκές στην ανθρώπινη υγεία, καθώς προκαλεί τη δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, η οποία μπορεί να αποκατασταθεί μόνο με την πρόσληψη συμπληρωμάτων ψευδαργύρου.

Ψευδάργυρος- Μια μικρή έλλειψη ψευδαργύρου δρα αρνητικά στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς π.χ. μειώνει τον αριθμό των φυσικών φονικών κυττάρων (ΝΚ). Σε ανάλυση 13 μελετών, κατά τις οποίες χορηγήθηκε συμπλήρωμα ψευδαργύρου, ως μέσο θεραπείας από το κοινό κρυολόγημα, διαπιστώθηκε ότι ο ψευδάργυρος αποτελεί μια αποτελεσματική θεραπεία, ενώ η χρήση του, ως μέσο πρόληψης, έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό της νόσου.

Η βιταμίνη C κατέχει επίσης σημαίνοντα ρόλο στη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού. Έρευνες δείχνουν ότι η βιταμίνη Cυποστηρίζει την παραγωγή και λειτουργία των λευκών αιμοσφαιρίων, όπως τα ουδετερόφιλα και τα λεμφοκύτταρα. Η βιταμίνη Cείναι επίσης απαραίτητη στην αντίσταση του οργανισμού απέναντι στις ιώσεις και την εποχική γρίπη.

Βιταμίνη C – Η βιταμίνη Cείναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην προστασία του οργανισμού από τις ιώσεις. Πενταετής έρευνα έδειξε ότι ο κίνδυνος να νοσήσει κανείς από κάποιο ιό, μετά από πρόσληψη βιταμίνης C( 500mg), περιορίστηκε κατά 66%. Σε άτομα, που εκτίθενται σε έντονο σωματικό στρες/καταπόνηση ( μαραθωνοδρόμοι, αθλητές, σκιέρ, στρατιωτικοί εκπαιδευόμενοι στην Αρκτική) η ημερήσια πρόσληψη 250mg-1g βιταμίνης Cπεριόρισε τα περιστατικά γρίπης και κρυολογήματος κατά 50%.

Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει:
IngredientWeight%EC NRV
Beta 1,3/1,6 Glucan250mg
Vitamin C (magnesium ascorbate)200mg250
Zinc (citrate)10mg100
Vitamin D3 (1,000IU)25ug500
✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βιγκάνς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Μια κάψουλα ημερησίως

Αντενδείξεις και Ασφάλεια

Δεν συνιστάται η πρόσληψη σε παιδιά κάτω των 12 ετών

Δεν συνιστάται η πρόσληψη κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Σύμπλεγμα Ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού | Immune Complex | 30caps

Σύμπλεγμα Ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού | Immune Complex | 30caps

Vegan, Kosher, Veg Caps

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :