Βιολογικά Συμπληρώματα & Βάμματα

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Βιολογικός Αστράγαλος | Organic Astragalus | 400mg 60caps Μεγαλύτερη προβολή

Βιολογικός Αστράγαλος | Organic Astragalus | 400mg | 60caps

V916

Νέο προϊόν

Vegan, Kosher, Organic, Veg Caps

 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

26,00 €

Το Astragalus ευδοκιμεί στην Β. Κίνα και τις ορεινές περιοχές της. Το κινέζικο όνομά της «huang qi» σημαίνει «κίτρινος αρχηγός», αντικατοπτρίζοντας το κίτρινο χρώμα της ρίζας και τη θέση του ως ένα από τα πιο σημαντικά τονωτικά βότανα. Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, το astragalus χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων νυχτερινών εφιδρώσεων, αδύναμου chi ( π.χ. κόπωση, αδυναμία, ανορεξία) και διάρροιας.

Ανάπτυξη – Το atragalus είναι ένα τονωτικό βότανο που καταπολεμά το στρες, παρέχει ενέργεια, ενισχύει το πεπτικό σύστημα, βελτιώνει την μνήμη, τη συγκέντρωση και την ικανότητα μάθησης ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Ανοσοποιητικό - Μειώνει την ένταση και τη διάρκεια των συμπτωμάτων των ασθενειών και των ιώσεων, ενώ αυξάνει τα λευκά αιμοσφαίρια στο αίμα. Ενεργοποιεί πολλούς τομείς του ανοσοποιητικού, όπως τη φαγοκυτταρική δραστηριότητα, τα Τ-λεμφοκύτταρα, την παραγωγή ιντερφερόνης και άλλους αντιβιοτικούς μηχανισμούς.

Αντιβίωση - Έχει αντιβιοτικές ιδιότητες και καταπολεμά τον πολλαπλασιασμό του ιού κοξάκι(coxsakie B3), ο οποίος σχετίζεται άμεσα με την εμφάνιση μυοκαρδίτιδας.

Καρδιοτονωτικό - Ενισχύει την καρδιακή λειτουργία ιδιαίτερα σε περιπτώσεις χρόνιων παθήσεων του καρδιαγγειακού, όπως η στηθάγχη. Ανακουφίζει τους καρδιοπαθείς από το ενοχλητικό «βάρος» στο στήθος, βελτιώνει τη λειτουργία της αριστερής κοιλίας της καρδιάς  και καταπολεμά την κατακράτηση των υγρών και του νατρίου, ενισχύοντας την νεφρική λειτουργία.

Πεπτικό σύστημα - Ενισχύει την κινητικότητα και τους μύες  των εντέρων, ιδιαίτερα  τη νηστίτιδα και ενεργοποιεί την γενικότερη γαστρεντερική λειτουργία.

Ήπαρ/νεφρά - Το εκχύλισμα του astragalus ανακουφίζει από τους πόνους στο ήπαρ, ενώ προστατεύει τα ηπατικά κύτταρα από παθολογικές μεταβολές. Επίσης προστατεύει αποδεδειγμένα και τα νεφρά, αποτρέποντας τα συμπτώματα ανεπάρκειας.

Κυτταρική προστασία -Αποτελεί εξαιρετικό αρωγό σε περιπτώσεις καταστολής του ανοσοποιητικού λόγω χημικών και ακτινοβολίας (χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία). Έχει αποδειχθεί ότι η χρήση του astragalus σε καρκινοπαθείς, βελτίωσε σημαντικά τη λειτουργία των Τ-λεμφοκυττάρων. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, η ταυτόχρονη χρήση χημειοθεραπείας και astragalus σε καρκινοπαθείς απέτρεψε την ανάπτυξη του όγκου, μείωσε την τοξική δράση της χημειοθεραπείας, ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτίωσε την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Πιθανή εφαρμογή / Ενδείξεις: νόσοι του αναπνευστικού, καταστολή του ανοσοποιητικού, καρκίνο, καρδιακή ανεπάρκεια, ιώσεις, μολύνσεις έρπις, νόσοι του ήπατος και των νεφρών (νεφρίτιδα), κατακράτηση υγρών (διουρητικές ιδιότητες). Σύμφωνα με την κινεζική ιατρική, το astragalus χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ασθενειών όπως η ηπατική ίνωση, η οξεία μυοκαρδίτιδα, η καρδιακή ανεπάρκεια, ο καρκίνος του ήπατος και η αμηνόρροια.

Σημείωση: Το Astragalus  και η Εχινάκια επιδρούν σε πολλούς τομείς του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω μηχανισμών, που διαφέρουν ελάχιστα μεταξύ τους και αποτελούν τα πρωτότυπα για εκατοντάδες άλλα ευεργετικά για το ανοσοποιητικό φυτά.

Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: Certified organic Astragalus root (Membranaceus) 400mg.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Αντενδείξεις:  Προσοχή στη χρήση από ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση και σε όσους πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα.

Αλληλεπιδράσεις: Σε περίπτωση θεραπείας με αντιπηκτικά και θρομβολυτικά φάρμακα, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.

Σημείωση: Το Astragalus και η Εχινάκια επιδρούν σε πολλούς τομείς του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω μηχανισμών, που διαφέρουν ελάχιστα μεταξύ τους και αποτελούν τα πρωτότυπα για εκατοντάδες άλλα ευεργετικά για το ανοσοποιητικό φυτά.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Βιολογικός Αστράγαλος | Organic Astragalus | 400mg | 60caps

Βιολογικός Αστράγαλος | Organic Astragalus | 400mg | 60caps

Vegan, Kosher, Organic, Veg Caps

 

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :