Organic Traditions Superfoods

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Προσφορές

Δημοφιλή προϊόντα

Βιολογικό Λάδι Καρύδας | Organic Raw Coconut oil | 500ml Μεγαλύτερη προβολή

Βιολογικό Λάδι Καρύδας | Organic Raw Coconut oil | 500ml

T500

Νέο προϊόν

Aκατέργαστη Καρύδα

Περισσότερες λεπτομέρειες

24,00 €

Έλαιο Καρύδας

Η διαφορά των Organic Traditions

Το λάδι καρύδας είναι ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια της φύσης με αντιβακτηριακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Περιέχει κορεσμένα λιπαρά φυτικής προέλευσης, που περιλαμβάνουν λιπαρά οξέα μέσης αλύσου (MCTs), τα οποία αφομοιώνονται πιο εύκολα από τον οργανισμό και λειτουργεί σαν τέλειο βραδύκαυστο καύσιμο για το σώμα.

Τα λάδι καρύδας αποτελείται περισσότερο από 60% από τριγλυκερίδια μέσης αλύσου (MCTs), όπως το καπρυλικό οξύ, το καπρικό οξύ και κυρίως το λαυρικό οξύ, το οποίο είναι μια μοναδική, αντιμικροβιακή ένωση που συναντάται στο μητρικό γάλα. Είναι ένα από τα καλύτερα έλαια για μαγείρεμα υψηλής θερμότητας (μέχρι 175ο C).

Για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα ελαίου καρύδας, κάθε λεπτομέρεια, αρχής γενομένης από την επιλογή της καρύδας, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Όλες οι καρύδες είναι βιολογικά πιστοποιημένες και προέρχονται από την Ταϊλάνδη, όπου συλλέγονται φρέσκες για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα. Οι βιολογικές φυτείες καρύδας βρίσκονται κοντά στον ωκεανό. Σ’ αυτό το πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία έδαφος παράγονται οι πιο απίστευτα θρεπτικές καρύδες.

Όταν πρόκειται για την παραγωγή της καλύτερης καρύδας, το χρονοδιάγραμμα είναι το παν. Αν ένα στάδιο της διαδικασίας αποκλίνει έστω και ένα κλάσμα, διακυβεύεται η ποιότητα που αναζητούμε. Είμαστε ιδιαίτερα σχολαστικοί στην Organic Traditions όσον αφορά στην εγγύηση ότι παρέχουμε το πιο φρέσκο και πιο νόστιμο έλαιο καρύδας που έχετε δοκιμάσει. Ένα γρήγορο χρονοδιάγραμμα συγκομιδής- παραγωγής ελαίου είναι ιδιαίτερα σημαντικό για βέλτιστο αποτέλεσμα. Εξασφαλίζουμε ότι οι καρύδες που συλλέγονται με το χέρι τις πρωινές ώρες προωθούνται άμεσα στην διαδικασία επεξεργασίας και εμφιάλωσης ελαίου μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Έτσι διατηρείται η φυσική σύνθεση του ελαίου και εξασφαλίζεται η υψηλότερη δυνατή περιεκτικότητα σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, λιπαρά οξέα μέσης αλύσου και άλλες ωφέλιμες ενώσεις. Για να μην αναφερθούμε και στο πιο νόστιμο και αρωματικό αποτέλεσμα.

Το ωμό λάδι καρύδας της Organic Traditions δεν είναι εξευγενισμένο, λευκασμένο ή υδρογονωμένο και δεν υφίσταται απόσμηση και παστερίωση. Δεν χρησιμοποιούνται διαλύτες ή χημικές ουσίες καθ’ όλη τη διαδικασία. Στα περισσότερα έλαια καρύδας που προκύπτουν από «ψυχρή πίεση» ή «βιδωτή πίεση» παράγονται σημαντικά μεγάλες θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να χάνονται ή να αλλοιώνονται οι φυσικές ευεργετικές ενώσεις που βρίσκονται στο έλαιο. Μεγάλη προσοχή έχει ληφθεί ώστε το λάδι καρύδας της Organic Traditions να διατηρεί τα θρεπτικά μικροσυστατικά του, τα βραχείας και μέσης αλύσου λιπαρά του, καθώς και τις βιταμίνες A, Cκαι Ε. Το λάδι καρύδας έχει μια υπέροχη, απαλή, φυσική γεύση καρύδας που ταιριάζει σε όλες τις συνταγές και είναι απαλλαγμένο από συντηρητικά, χημικές ουσίες, τεχνητά αρώματα ή πρόσθετα χρώματα.

Το ωμό λάδι καρύδας της Organic Traditions είναι:

  • Πιστοποιημένο βιολογικά, ακατέργαστο, χωρίς γλουτένη και γενετικά τροποποιημένα συστατικά, ιδανικό για vegan
  • Το πιο απίστευτο μαγειρικό λάδι με υψηλή ανοχή θερμότητας
  • Έξτρα παρθένο, ανεπεξέργαστο, μη παστεριωμένο, μη λευκασμένο, μη απαρωματισμένο, χαμηλής θερμικής διαδικασίας
  • Προερχόμενο από φρέσκες,βιολογικές καρύδες Ταϊλάνδης
  • Απαλλαγμένο από τεχνητά γεύσης, συντηρητικά, πρόσθετα ή γλυκαντικά

Ενώσεις

Κορεσμένα λιπαρά

Βραχείας και Μέσης Αλύσου Τριγλυκερίδια

Παλμιτικό οξύ

Μυριστικό οξύ

Καπρυλικό οξύ

Λαυρικό οξύ

Βασικά πλεονεκτήματα

Ταχεία καύση των προμηθειών: τα τριγλυκερίδια μέσης αλύσου προσφέρουν γρήγορη καύση των προμηθειών του σώματος. Χωνεύονται εύκολα και μεταβολίζονται αποτελεσματικά.

Διαχείριση βάρους: μια μελέτη έδειξε πως τα τριγλυκερίδια μέσης αλύσου μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά το σωματικό βάρος και το λίπος σε έναν άνθρωπο σε σχέση με τα τριγλυκερίδια μακράς αλύσου.

Αυξημένη αίσθηση κορεσμού: έχει αποδειχτεί ότι τα τριγλυκερίδια μέσης αλύσου όχι μόνο αυξάνουν την ενεργειακή δαπάνη και διευκολύνουν την απώλεια βάρους αλλά αυξάνουν και την αίσθηση κορεσμού.

Ενισχυμένη βιοδιαθεσιμότητα των λιποδιαλυτών θρεπτικών συστατικών: το λάδι καρύδας βελτιώνει την απορρόφηση των λιποδιαλυτών βιταμινών και αντιοξειδωτικών, εξασφαλίζοντας, έτσι, την αυξημένη βιοδιαθεσιμότητα και την αφομοίωση των βασικών θρεπτικών συστατικών στη διατροφή.

Αντιμικροβιακή δράση: λόγω του λαυρικού και του καπρυλικού οξέος, το λάδι καρύδας προσφέρει αντιμικροβιακή, αντιμυκητιασική και αντιβακτηριακή δράση.

Υγεία επιδερμίδας: το λαυρικό οξύ, που περιέχεται στο λάδι καρύδας, είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για την τοπική υγεία του δέρματος. Χρησιμοποιήστε το για εξαιρετικά ευαίσθητο, ξηρό, ερεθισμένο δέρμα, σε έκζεμα και σε τοπικές δερματίτιδες.

100% ακετέργαστο βιολογικό λάδι καρύδας.

Πληροφορίες για αλλεργίες: παράγεται σε εγκαταστάσεις όπου δεν υπάρχουν ίχνη ξηρών καρπών, γαλακτοκομικών, γλουτένης και σόγιας

Πληροφορίες αποθήκευσης: δεν απαιτείται ψύξη. Αποθηκεύεται σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος. Αν αποθηκευτεί κάτω από 25ο C το λάδι θα σταθεροποιηθεί ενώ αν αποθηκευτεί πάνω από 25ο C, θα υγροποιηθεί. Και στις δύο περιπτώσεις η αξία του παραμένει σταθερή.Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Βιολογικό Λάδι Καρύδας | Organic Raw Coconut oil | 500ml

Βιολογικό Λάδι Καρύδας | Organic Raw Coconut oil | 500ml

Aκατέργαστη Καρύδα

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :