Βιολογικά Συμπληρώματα & Βάμματα

Προφιλ εταιρειών

Προσφορές

Δημοφιλή προϊόντα

Βιολογικό Πράσινο Τσάι | Organic Green Tea | 500mg | 30caps Μεγαλύτερη προβολή

Βιολογικό Πράσινο Τσάι | Organic Green Tea | 500mg | 30caps

V953

Νέο προϊόν

14,00 €

 Όλων των ειδών τα τσάγια (πράσινο, μαύρο, λευκό, κόκκινο) προέρχονται από το ίδιο φυτό, το camellia sinesis. Η διαφορά έγκειται στον τρόπο παρασκευής των φύλλων του τσαγιού. Τα φύλλα του πράσινου τσαγιού, αντίθετα με τα άλλα τσάγια, δεν έχουν υποστεί βρασμό και επομένως τα ενεργά συστατικά τους παραμένουν αναλλοίωτα.

Αντιοξειδοτικό – Οι πολυφαινόλες του πράσινου τσαγιού έχουν εξαιρετική αντιοξειδοτική  δράση, πιο ισχυρή και από αυτήν των βιταμινών C και Ε, όπως προέκυψε από επιστημονικές πειραματικές μελέτες.

Προστασία κυττάρων - Έρευνες αποδεικνύουν ότι το πράσινο τσάι μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου. Το κυρίως ενεργό συστατικό του πράσινου τσαγιού είναι η επιγαλλοκατεχίνη (EGCG). Μελέτες για την αποτελεσματικότητα του πράσινου τσαγιού πάνω στον καρκίνο του μαστού και τα ενδοθηλιακά κύτταρα αποδεικνύουν ότι το πράσινο τσάι και οι κατεχίνες, που περιέχει, περιορίζουν τον καρκίνο του μαστού και την εξάπλωση των ενδοθηλιακών κυττάρων.  Σύμφωνα με σύγχρονες έρευνες, το πράσινο τσάι καταπολεμά τις αλλοιώσεις του προστάτη στο στάδιο προ της ανάπτυξης κακοήθειας, προλαμβάνοντας έτσι τον καρκίνο του προστάτη. Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού μαζί με τα γεύματα περιορίζει τον σχηματισμό νιτρωδαμινών (καρκινογόνα στοιχεία)

Ρύθμιση σωματικού βάρους - Το εκχύλισμα του πράσινου τσαγιού περιορίζει τη γαστρική και παγγρεατική λιπάση, ενώ ενεργοποιεί την θερμογένεση. Σύμφωνα με μία έρευνα πάνω σε ασθενείς που παρουσίαζαν ελαφριά παχυσαρκία, η καθημερινή κατανάλωση πράσινου τσαγιού επί 3 μήνες μείωσε το συνολικό σωματικό βάρος κατά 4.65%, και την περίμετρο της μέσης κατά 4.48%. Το εκχύλισμα του πράσινου τσαγιού συμβάλλει στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, καθώς καταπολεμά τη συσσώρευση των λιπών και ενεργοποιεί τη θερμογένεση (μεταβολική παραγωγή θερμότητας).

Αποτοξίνωση – Εκτός από τις αντιοξειδοτικές ιδιότητες του ίδιου του τσαγιού, το πράσινο τσάι ενισχύει τη δράση και άλλων αντιοξειδοτικών συστατικών και αποτοξινωτικών ενζύμων (υπεροξειδάση του γλουτοθείου, αναγωγάση του γλουτοθρίου, s τρανσφεράση του γλουτοθείου, καταλάση, αναγωγάση του κινόνης).

Καρδιαγγειακή και ηπατική προστασία – σύμφωνα με μία ιαπωνική μελέτη, στην οποία πήραν μέρος 1400 άτομα, η αυξημένη κατανάλωση πράσινου τσαγιού  συμβάλλει στη μείωση της συνολικής χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων στο αίμα, ενώ φαίνεται ότι αυξάνει τα επίπεδα της HDL χοληστερόλης, μειώνοντας αντίστοιχα τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης, αποτρέποντας την αθηροσκλήρωση.

Επίσης, η αυξημένη κατανάλωση τσαγιού μειώνει την συγκέντρωση των ηπατολογικών δεικτών στον ορό, ασπαρτική ομάδα, αμονοτρανσφεράση, τρανσφεράση της αλανίνης και φερριτίνη.

Συμπέρασμα: η αντίστροφη σχέση μεταξύ της κατανάλωσης πράσινου τσαγιού και διαφόρων αιματολογικών δεικτών  αποδεικνύει την προστατευτική - για το ήπαρ και το καρδιαγγειακό - δράση του πράσινου τσαγιού.

Πιθανή εφαρμογή/Ενδείξεις: αντιοξειδοτική δράση, προστασία κυττάρων, αποτοξίνωση του ήπατος, καθαρισμός, ρύθμιση σωματικού βάρους.

Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Αντενδείξεις: Η ιδιότητα του πράσινου τσαγιού να αποτοξινώνει το ήπαρ, ίσως επηρεάσει την δράση ορισμένων φαρμάκων.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Βιολογικό Πράσινο Τσάι | Organic Green Tea | 500mg | 30caps

Βιολογικό Πράσινο Τσάι | Organic Green Tea | 500mg | 30caps

Vegan, Kosher, Organic, Veg Caps

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :