Βιολογικά Συμπληρώματα & Βάμματα

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Βιολογικό Βάμμα Βρώμης | Organic Avena Sativa (oats) tincture | 50ml Μεγαλύτερη προβολή

Βιολογικό Βάμμα Βρώμης | Organic Avena Sativa (oats) tincture | 50ml

V626

Νέο προϊόν

Μη διαθέσιμο

16,00 €

Στη λαϊκή ιατρική, η βρώμη χρησιμοποιείται από τους βοτανοθεραπευτές για να θεραπεύσει την νευρική εξάντληση, την αϋπνία και την «αδυναμία των νεύρων». Ένα τσάι από βρώμη θεωρήθηκε από τους βοτανολόγους ότι είναι χρήσιμο στις ρευματικές συνθήκες και για την αντιμετώπιση της κατακράτησης νερού. Ένα βάμμα των πράσινων κορυφών βρώμης χρησιμοποιήθηκε επίσης για να βοηθήσει από τον εθισμό στον καπνό. Η βρώμη χρησιμοποιείται συχνά σε λουτρά για την αντιμετώπιση της αϋπνίας και του άγχους καθώς και για μια ποικιλία δερματικών παθήσεων, όπως τα εγκαύματα και το έκζεμα.

Άγχος / ανησυχία: Τα φρούτα (σπόροι) περιέχουν στερόλες όπως βητα-σιτοστερόλη και αλκαλοειδή, όπως γκραμίνη και αβενίνη και σαπωνίνες, όπως οι αβηνακοσίδες Α και Β. Αυτά τα αλκαλοειδή έχουν βρεθεί ότι ασκούν αντι-άγχος. Το Avena sativa ασκεί μια χαλαρωτική επίδραση που έχει μια ηρεμιστική επίδραση στις χρόνιες καταστάσεις άγχους.

Κόπωση: Avena sativa μπορεί να θεωρηθεί ως εξαιρετική θρεπτική τροφή για οποιαδήποτε κατάσταση αδυναμίας και εξάντλησης και κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης. Έχει ιδιαίτερη εφαρμογή στο νευρικό σύστημα που είναι εξαιρετικά χρήσιμο ως μακροπρόθεσμο μέτρο σε οποιαδήποτε νευρική αδυναμία, όπως έρπητα ζωστήρα και άλλες μορφές έρπητα, νευρίτιδα και ακόμη και χρόνια κατάθλιψη.

Μείωση χοληστερόλης: πρόσφατες έρευνες αποδίδουν την επίδραση μείωσης της χοληστερόλης στους υδατοδιαλυτούς πολυσακχαρίτες, ιδιαίτερα τις β-γλυκάνες.

Πιθανές εφαρμογές: Άγχος, νευρικότητα, αϋπνία, κατάθλιψη, ανάρρωση, έρπης, έρπητα ζωστήρα, υγεία μαλλιών / δέρματος / νυχιών, μείωση της χοληστερόλης. Τα παρασκευάσματα βρώμης χρησιμοποιούνται επίσης για ασθένειες και παθήσεις του του γαστρεντερικού σωλήνα, της χοληδόχου κύστης και των νεφρών, για καρδιαγγειακές διαταραχές, δυσκοιλιότητα, διάρροια, κόπωση, ρευματισμούς και αφροδισιακές ιδιότητες.

IngredientWeight%EC NRV
Organic Avena sativa (oats)
Organic alcohol

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
15 - 30 σταγόνες, 2-3 φορές την ημέρα σε λίγο χυμό φρούτων ή νερό.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Βιολογικό Βάμμα Βρώμης | Organic Avena Sativa (oats) tincture | 50ml

Βιολογικό Βάμμα Βρώμης | Organic Avena Sativa (oats) tincture | 50ml

Vegan, Organic

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :