Βιολογικά Συμπληρώματα & Βάμματα

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Βιολογικό Βάμμα Πλαντάγο το λογχοειδές | Organic Plantain tincture | 50ml Μεγαλύτερη προβολή

Βιολογικό Βάμμα Πλαντάγο το λογχοειδές | Organic Plantain tincture | 50ml

V611

Νέο προϊόν

organic, vegan

Plantago lanceolata

Πλαντάγο το λογχοειδές

Λαϊκή Ονομασία Πεντάνευρο

Περισσότερες λεπτομέρειες

15,50 €

Έχει μια μακρά ιστορία παραδοσιακής χρήσης ως φαρμάκου, που χρονολογείται από την αρχαία ρωμαϊκή και ελληνική εποχή. Ορισμένες από τις παραδοσιακές χρήσεις των φύλλων περιλαμβάνουν ως στυπτικό, χαλαρωτικό και διουρητικό. Το Plantain κοινώς γνωστό ως Ribwort, έχει πολλές θεραπευτικές αρετές και είναι εισηγμένη στη γερμανική Επιτροπή E μονογραφίες για την αντιμετώπιση καταρροής των αναπνευστικών διόδων και της φλεγμονής του στόματος και του λαιμού. Παραδοσιακά, ο πλαντάν χρησιμοποιείται συχνότερα εσωτερικά για να καταστέλλει το βήχα και να καταπραΰνει τη φλεγμονή των βλεννογόνων που σχετίζονται με βρογχίτιδα, κρυολογήματα και συμφόρηση του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.

Αποχρεμπτικό: το plantain δρα ως ήπιο αποχρεμπτικό ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει τις φλεγμονώδεις και επώδυνες μεμβράνες, καθιστώντας το ιδανικό για βήχα και ήπια βρογχίτιδα. Χρησιμοποιείται για την καταστολή του βήχα που σχετίζεται με τη βρογχίτιδα, τα κρυολογήματα και τη φλεγμονή του ανώτερου αναπνευστικού και τη μείωση της φλεγμονής του δέρματος (Tyler, 1994). Το Plantain χρησιμοποιείται ως συστατικό σε πολλά αντιβηχικά και αποχρεμπτικά φάρμακα, όπως το άμεσο αντιβηχικό τσάι Bronchostad (Wichtl and Bisset, 1994). Η Επιτροπή Ε ενέκρινε την εσωτερική χρήση του για καταρροή της αναπνευστικής οδού και για τις φλεγμονώδεις αλλοιώσεις του στοματικού και φαρυγγικού βλεννογόνου.

Τόνωση του πεπτικού συστήματος: Τα βλεννώδη που περιέχει είναι πολυσακχαρίτες, οι οποίοι αποτελούν μέρος μιας φυσιολογικής κυτταρικής δομής, όπως στα φύλλα, το φλοιό και τους σπόρους ορισμένων φυτών και χρησιμοποιούνται συνήθως σε γαστρεντερικές διαταραχές, όπως έλκη, δυσκοιλιότητα, διάρροια, κολίτιδα και παλινδρόμηση.

Έχει επίσης αντιβακτηριακή και στυπτική δράση ενώ βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα στον πολλαπλασιασμό λεμφοκυττάρων και έκκριση της ΙΡΝ-γάμμα (ιντερφερόνη).

Πιθανές εφαρμογές: βήχας / βρογχίτιδα, νευρικός και ξηρός βήχας, κοινό κρυολόγημα, καταρροϊκές καταστάσεις ρινικού και μέσου ωτός, πυρετός και κρυολογήματα, φλεγμονή του στόματος και του φάρυγγα, φλεγμονή του δέρματος, γαστρίτιδα, αλλεργική ρινίτιδα, επώδυνη και ερεθιστική ουροδόχο κατάσταση, πεπτική έλκος, κολίτιδα , γαστρεντερίτιδα.

IngredientWeight%EC NRV
Plantago lanceolata leaves.
Organic alcohol
✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
5 - 30 σταγόνες, 2-3 φορές την ημέρα σε λίγο χυμό φρούτων ή νερό.
Παιδιά κάτω των 12 ετών, κατά το ήμισυ των ενηλίκων.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Βιολογικό Βάμμα Πλαντάγο το λογχοειδές | Organic Plantain tincture | 50ml

Βιολογικό Βάμμα Πλαντάγο το λογχοειδές | Organic Plantain tincture | 50ml

organic, vegan

Plantago lanceolata

Πλαντάγο το λογχοειδές

Λαϊκή Ονομασία Πεντάνευρο

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

30 προιοντα στην ιδια κατηγορια :