Πεπτικό & Προβιοτικά

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Travel Biotic | 30 caps Μεγαλύτερη προβολή

Travel Biotic | 30 caps

V410

Νέο προϊόν

34,50 €

Διακοπές, ταξίδια σε γνωστούς ή αγνώστους τόπους? Το Travelbiotic δεν πρέπει να λείπει από τις αποσκευές σας. Το Travel Biotic παρέχει ένα μοναδικό είδος καλών βακτηρίων, το Saccharomyces boulardii. Είναι ανθεκτικό στη θερμότητα, ώστε να μην χρειάζεται να ψύχεται. Ο τέλειος σύμμαχος του πεπτικού σας στα ταξίδια διακοπών ή εργασίας.

Ο μη παθογόνος σακχαρομύκητας boulardii χρησιμοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια στην πρόληψη και τη θεραπεία των παθήσεων του πεπτικού συστήματος, όπως η διάρροια, οι παρενέργειες των αντιβιοτικών, η βακτηριακή μόλυνση, τα παράσιτα και η διάρροια των ταξιδιωτών.

Ο σακχαρομύκητας boulardii ανακαλύφθηκε και απομονώθηκε από τον γάλλο μικροβιολόγο HenryBoulard το 1920 στη φλούδα του φυτού λίτσι (lychee), το οποίο χρησιμοποιούνταν στην παραδοσιακή ιατρική για την αντιμετώπιση της διάρροιας. Έκτοτε, έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά του και μέσω πρόσφατων κλινικών μελετών, που συνηγορούν στο γεγονός ότι ο σακχαρομύκητας boulardii περιορίζει τα συμπτώματα διάρροιας από τη χρήση αντιβιοτικών. Ο εν λόγω σακχαρομύκητας παρουσιάζει φυσική αντοχή στη δράση των αντιβιοτικών.

Διάρροια ταξιδιωτών (ΔΤ)-Η διάρροια των ταξιδιωτών εκτιμάται ότι επηρεάζει το 60%, όσων ταξιδεύουν στις αναπτυσσόμενες χώρες, ενώ σε όρους συχνότητας και οικονομικών επιπτώσεων αποτελεί το «νούμερο ένα» πρόβλημα των διεθνών ταξιδίων. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν ναυτία, τάση προς έμετο, κοιλιακές κράμπες, πυρετό και διάρροια. Συνήθως αυτά υποχωρούν χωρίς αγωγή μετά από τέσσερις ημέρες. Ωστόσο, πολλοί ασθενείς έχουν συμπτώματα για εβδομάδες, ενώ σε κάποιους εξελίσσεται σε σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS).

Η αποτελεσματικότητα του σακχαρομύκητα boulardiiστην πρόληψη και την αντιμετώπιση της διάρροιας των ταξιδιωτών, απεδείχθη σε ένα σύνολο ταξιδιωτών (1016 άτομα) προς τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Άπω Ανατολή (ανατολική Ασία). Η χορήγηση του boulardii ξεκίνησε πέντε ημέρες πριν το ταξίδι και συνεχίστηκε καθ’ όλη της διάρκεια του ταξιδιού (3 εβδομάδες κατά μέσο όρο). Στους ασθενείς χορηγήθηκε σακχαρομύκητας boulardii σε δύο δοσολογίες, των 250mg ημερησίως και των 1000mg ημερησίως. Τα πορίσματα της έρευνας απέδειξαν ότι η αποτελεσματικότητα του boulardiiεξαρτάται άμεσα από το ύψος της δόσης για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της διάρροιας.

Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει:
IngredientWeight%EC NRV
Saccharomyces boulardii (500mg)10 billion

In a base of sustainably-grown

Ginger root powder (Zingiber officinale

Vegan Capsule

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βίγκανς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Τρόπος χρήσης:
Η συνήθης δόση πρόσληψης σακχαρομύκητα boulardii ανέρχεται στα 250 – 500mgμία έως δύο φορές ημερησίως.

Για την αντιμετώπιση της οξείας διάρροιας, λαμβάνετε 500mg δύο φορές ημερησίως.

Για καθημερινή χρήση, λαμβάνετε 250mg ημερησίως.

Για την πρόληψη της διάρροιας των ταξιδιωτών, λαμβάνετε 250mg ημερησίως, πέντε ημέρες πριν το ταξίδι και καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Σε παιδιά από 2 ετών και άνω, συνιστάται η πρόσληψη 250mg ημερησίως, ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του ιατρού/θεραπευτή σας.

Σε βρέφη ή παιδιά κάτω των 2 ετών, η πρόσληψη του σακχαρομύκητα boulardi να γίνεται μόνο κατόπιν ιατρικής παρακολούθησης.

Αντενδείξεις: Συνιστάται η ιατρική παρακολούθηση σε άτομα που λαμβάνουν αγωγή με ανοσοκατασταλτικά φαρμακευτικά σκευάσματα ή βρίσκονται σε ανοσοκαταστολή, όπως βρέφη, ηλικιωμένοι και πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες.

Η πρόσληψη προβιοτικών θεωρείται ασφαλής κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας.

Αλληλεπιδράσεις: Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της διάρροιας και των πεπτικών διαταραχών που προκαλούνται από τη χρήση αντιβιοτικών (ευεργετική αλληλεπίδραση).

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Travel Biotic | 30 caps

Travel Biotic | 30 caps

Vegan, Veg Caps

21 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

21 προιοντα στην ιδια κατηγορια :