Βιολογικά Συμπληρώματα & Βάμματα

Προφιλ εταιρειών

Νέα προϊόντα

Δημοφιλή προϊόντα

Βιολογική Χλώρελλα | Organic Chlorella |90 caps Μεγαλύτερη προβολή

Βιολογική Χλωρέλλα | Organic Chlorella 400mg |90 caps

V273

Νέο προϊόν

39,00 €

η Chlorella ( chlorella vulgaris) είναι ένα μονοκύτταρο πράσινο φύκι που αναπτύσσεται σε γλυκό νερό. Τα βασικά συστατικά της Chlorella που έχουν αποδειχθεί ότι έχουν ορισμένα οφέλη για την υγεία είναι η χλωροφύλλη, τα τοιχώματα των κυττάρων του οργανισμού, το βήτα καροτένιο, το προφίλ αμινοξέων και τα ιχνοστοιχεία. Τα συνεργιστικά αποτελέσματα αυτών των συστατικών φαίνεται να ασκούν θετικά αποτελέσματα στη μείωση της φλεγμονής, στη βελτίωση της όξινης / αλκαλικής ισορροπίας, στην υποστήριξη της αποτοξίνωσης και στη βελτίωση της διατροφικής κατάστασης.
Το Viridian χρησιμοποιεί χλωριέλα σπασμένων κυτταρικών τοιχωμάτων για να μεγιστοποιήσει την πρόσληψη και την απορρόφηση της ποικίλης σειράς θρεπτικών συστατικών που βρίσκονται μέσα.

ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - Ορισμένοι ερευνητές αποκάλυψαν ότι η chlorella ασκεί ανοσο-διεγερτική δράση λόγω συμπλοκών πολυσακχαρίτη / πρωτεΐνης που αποτελούνται κυρίως από γαλακτόζη, ραμνόζη και αραβινόζη. Παράλληλα με το προφίλ αμινοξέων και την ιχνοστοιχεία του, έχει βρεθεί ότι είναι αντιφλεγμονώδες και αντι-οξειδωτικό.

ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ - Η Chlorella έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην αποτοξίνωση μέσω της ικανότητάς της να δεσμεύεται με βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα και καρκινογόνες ουσίες, όπως τα PCB και μεταφέρει αυτές τις τοξίνες με ασφάλεια από το σώμα. Λόγω των υψηλών επιπέδων χλωροφύλλης (ένα από τα υψηλότερα από οποιαδήποτε τροφή) έχει ισχυρές ιδιότητες καθαρισμού που ασκούν αντιφλεγμονώδη και αντι-ιικά αποτελέσματα. Η Chlorella αποκαλύπτει θετικά αποτελέσματα σε καταστάσεις όπως καντιντίαση, ιός Epstein-Barr, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και ινομυαλγία.
Έρευνες από το 2000 έδειξαν ότι τα συμπληρώματα chlorella προκάλεσαν σημαντική μείωση του πόνου που βίωσαν οι ασθενείς με ινομυαλγία, μετά από μόλις 2 μήνες χρήσης.

NUTRITIVE - Η Chlorella έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη οποιουδήποτε γνωστού φυτού και περιέχει επίσης υψηλές συγκεντρώσεις πολλών βιταμινών και ανόργανων συστατικών, πρωτεΐνες (47%), απαραίτητα λιπαρά οξέα, καθώς και φυτικές ίνες, νουκλεϊκά οξέα, και τα οκτώ απαραίτητα αμινοξέα, μαζί με ένα ευρύ φάσμα μη απαραίτητων αμινοξέων, ενζύμων και άλλων φυτοθρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένου του αυξητικού παράγοντα chlorella (CGF). Η σύνθεση αμινοξέων της chlorella μπορεί να βοηθήσει στη σταθεροποίηση της διάθεσης και να βοηθήσει στον γλυκαιμικό έλεγχο. Τα αποτελέσματα μιας ερευνητικής μελέτης του 2010 δείχνουν ότι το συμπλήρωμα Chlorella μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο αναιμίας, πρωτεϊνουρίας και οιδήματος που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη.
Το συμπλήρωμα Chlorella μπορεί να είναι χρήσιμο ως πηγή φυσικού φολικού οξέος, βιταμίνης Β-12 και σιδήρου για εγκύους.

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΙΚΟ - Το Chlorella περιέχει αφθονία αντιοξειδωτικών βιταμινών, μετάλλων και φυτοθρεπτικών συστατικών. Θεωρείται ότι ασκεί αντιοξειδωτικές λειτουργίες απομακρύνοντας τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως το κάπνισμα. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι τα συμπληρώματα Chlorella έχουν ως αποτέλεσμα τη διατήρηση της αντιοξειδωτικής θρεπτικής ουσίας στο πλάσμα και τη βελτίωση των αντιοξειδωτικών ενζύμων ερυθροκυττάρων σε άτομα που καπνίζουν τσιγάρα.
Οι φαινολικές ενώσεις σαλικυλικά, trans κινναμικά, χλωρογόνα, χιμαιρικά και καφεϊκά οξέα που βρίσκονται στη chlorella μπορεί να είναι υπεύθυνα για την υψηλότερη αντιοξειδωτική δράση.

Έρευνες από το 2000 αποκάλυψαν ότι τα συμπληρώματα chlorella προκάλεσαν σημαντική μείωση του πόνου που υπέστησαν ασθενείς με ινομυαλγία, μετά από μόλις 2 μήνες χρήσης.
Ορισμένοι ερευνητές αποκάλυψαν ότι η chlorella ασκεί ανοσο-διεγερτική δράση λόγω συμπλοκών πολυσακχαρίτη / πρωτεΐνης που αποτελούνται κυρίως από γαλακτόζη, ραμνόζη και αραβινόζη.


Πιθανές εφαρμογές
Κόπωση (που σχετίζεται με το στρες / χρόνια), φλεγμονή, αποτοξίνωση (φαίνεται να αποτοξινώνει διοξίνες), υπεροξύτητα, γαστρεντερική υποστήριξη (ρύθμιση της χλωρίδας του εντέρου), υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών, έλεγχος βάρους, μεταβολικό σύνδρομο, δυσλειτουργία γλυκόζης, αθλητική διατροφή, διατροφική υποστήριξη ( χρήσιμο για Β12, σίδηρος και φολικό οξύ), ανοσολογική υποστήριξη, υπέρταση, φυσική αντιοξειδωτική προστασία.
Αυτή η φόρμουλα, δεδομένης της ευρείας σειράς των φυσικών θρεπτικών συστατικών, μπορεί να θεωρηθεί ως μια φυσική φόρμουλα οργανικών πολλών θρεπτικών συστατικών.

Χρήση: Αποτοξίνωση του οργανισμού από βαρέα μέταλλα και παράγοντες μόλυνσης καθαρισμός του ήπατος, ενίσχυση του ανοσοποιητικού, μείωση της χοληστερόλης, προστασία της καρδιάς, ανανέωση του νευρικού συστήματος, επούλωση πληγών και τραυμάτων, απορρόφηση θρεπτικών συστατικών, παροχή αμινοξέων και πρωτεϊνών, ενέργεια, βελτίωση του αίματος, ρύθμιση του σωματικού βάρους, ρύθμιση του σακχάρου, ενίσχυση της πέψης, αντιμετώπιση της κάντιτα, καταπράυνση ερεθισμών, αναζωογόνηση. Μετά από χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία.

Τρόπος δράσης: Πρόκειται για ένα μικροσκοπικό, μονοκύτταρο πράσινο φύκι. H μοναδική του σύνθεση θρέφει, καθαρίζει και αποτοξινώνει το σώμα, ενισχύοντας ιδιαίτερα το ανοσοποιητικό σύστημα. Η ιδιότητά του να αιχμαλωτίζει την ενέργεια της φύσης το καθιστά μια από τις πιο θρεπτικές τροφές, καθώς περιέχει υψηλή ποσότητα χλωροφύλλης, η οποία συμβάλλει στην αποτοξίνωση του σώματος και Αυξητικό Παράγοντα (Chlorella Growth Factor) που συντελεί στην οξυγόνωση των κυττάρων και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Αποτελεί μια εξαιρετικά θρεπτική τροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, πρωτεΐνες, λιπαρά οξέα, βιταμίνες, μέταλλα, και νουκλεϊκά οξέα.

Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: Organic Chlorella (broken cell wall) 400mg.
✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως ή όπως συνιστάται από έναν επαγγελματία υγείας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Βιολογική Χλωρέλλα | Organic Chlorella 400mg |90 caps

Βιολογική Χλωρέλλα | Organic Chlorella 400mg |90 caps

Vegan, Organic, Veg Caps

29 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

29 προιοντα στην ιδια κατηγορια :