Πολυβιταμίνες Vegan

Κορυφαίες πωλήσεις

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Σύμπλεγμα Πολυφυτοθρεπτικών Συστατικών | Multi-Phytonutrient complex | 60 caps Μεγαλύτερη προβολή

Σύμπλεγμα Πολυφυτοθρεπτικών Συστατικών | Multi-Phytonutrient complex | 60 caps

V116

Νέο προϊόν

42,50 €

Σημεία κλειδιά του προϊόντος

 • Εύκολη φόρμουλα λήψης 2 δόσεων (κάψουλες).
 • Φυτικές κάψουλες που διαλύονται εύκολα
 • 100% ενεργά συστατικά
 • Ισορροπημένο σύμπλεγμα Β βιταμινών
 • Σύμπλεγμα ασκορβικής βιταμίνης C με χαμηλή οξύτητα
 • Φυτοθρεπτικά συστατικά υψηλής αντιοξειδωτικής αξίας /δράσης
 • Χηλικό σύμπλοκο οργανικών μετάλλων με υψηλή απορροφησημότητα.
 • Περιέχει ένζυμα για την ενίσχυση του πεπτικού
 • Σύμπλεγμα καροτενοειδών
 • Συνένζυμο Q10 και λιποϊκό οξύ
 • Σύμπλεγμα θειούχων αμινοξέων
 • Δεν περιέχει σίδηρο.

Εύκολη φόρμουλα λήψης 2 δόσεων-Το σύμπλεγμα φυτό-θρεπτικών συστατικών της Viridian έχει σχεδιαστεί για πρόσληψη 2 δόσεων (κάψουλες) ημερησίως. Αυτό παρέχει στον οργανισμό όλα τα πλεονεκτήματα ενός πολύ καλού πολυβιταμινούχου προϊόντος σε συνδυασμό με ένα ισχυρό σύμπλεγμα φυτό-θρεπτικών συστατικών, απολύτως απαραίτητων για την ενίσχυση της άμυνας και τη λειτουργίας του οργανισμού. Για καλύτερα αποτελέσματα, λαμβάνετε 2 κάψουλες ταυτόχρονα με το πρωινό ή μία κάψουλα με το πρωινό και μία με το μεσημεριανό γεύμα.

Φυτικές κάψουλες-Η Viridian χρησιμοποιεί φυτικές κάψουλες για πολλούς λόγους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι το γεγονός ότι διαλύονται πολύ ευκολότερα από τις ταμπλέτες, ιδιαίτερα σε άτομα με αδύναμο πεπτικό σύστημα λόγω γήρατος ή άγχους. Επίσης, με τις φυτικές κάψουλες αποφεύγεται η χρήση της ζελατίνης, για την οποία τα τελευταία χρόνια υπάρχουν  αμφιβολίες.

100% ενεργά συστατικά-Όλα τα προϊόντα της Viridian σχεδιάζονται και παράγονται χωρίς έκδοχα και σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές,. Αυτό καθιστά τα προϊόντα πιο αγνά  και σαφώς πιο οικονομικά για τον καταναλωτή.

Ισορροπημένο σύμπλεγμα Β βιταμινών-Το σύμπλεγμα Β βιταμινών, που χρησιμοποιεί η Viridian, αποτελεί μία ισορροπημένη φόρμουλα, η οποία καλύπτει τις ανάγκες θρεπτικών συστατικών  του σύγχρονου ανθρώπου. Η βιταμίνη Β5 (παντοθενικό οξύ) αποτελεί την κυρίαρχη βιταμίνη του συμπλέγματος Β στο παρόν σκεύασμα, μια και είναι εξαιρετικά σημαντική για τον οργανισμό, καθώς δίνει ενέργεια και δρα αγχολυτικά (βιταμίνη αντί-στρες). Επίσης έχει μοναδικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και η έλλειψή της προκαλεί στον οργανισμό παθήσεις όπως κόπωση, κατάθλιψη, αϋπνία, δυσκολία στο συγχρονισμό και μυϊκές κράμπες.

Ελλείψεις σε άλλες βιταμίνες του συμπλέγματος Β συνδέονται με παθήσεις όπως το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, η κατάθλιψη, η ημικρανία, ο πονοκέφαλος και τα υψηλά επίπεδα χοληστερίνης.

Όλες λοιπόν οι υπόλοιπες βιταμίνες του συμπλέγματος Β περιέχονται στο παρόν σκεύασμα σε απόλυτη ισορροπία και αναλογία με τις ανάγκες του ανθρωπίνου σώματος, καθώς στη Viridian γνωρίζουμε ότι ο οργανισμός χρειάζεται τα θρεπτικά συστατικά σε συγκεκριμένες ποσότητες και όχι απαραίτητα σε ίσες μεταξύ τους, όπως παρατηρείται σε άλλα παρόμοια προϊόντα.

Σύμπλεγμα ασκορβικής βιταμίνης C με χαμηλή οξύτητα-Το παρόν προϊόν παρέχει στον οργανισμό 440mg βιταμίνης C παράλληλα με μαγνήσιο, ασβέστιο και ψευδάργυρο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας. Η βιταμίνη C έχει χαμηλή οξύτητα, ώστε να μην προκαλεί ερεθισμό στο πεπτικό σύστημα.

Επιπροσθέτως, η οργανική ασερόλα, που αποτελεί την πιο πλούσια πηγή βιταμίνης C, παρέχει στον οργανισμό μία ευρεία γκάμα βιοφλαβονοειδών για την προστασία του κολλαγόνου.

Φυτοθρεπτικά συστατικά υψηλής αντιοξειδωτικής αξίας /δράσης-Τα κύρια ενεργά συστατικά, που περιέχει το εκχύλισμα πεύκου, το εκχύλισμα σταφυλιού, το πράσινο τσάι και η κερκιτρίνη είναι φλαβονοειδή, πολυφαινόλες, προανθοκυανιδίνες και κατεχίνες. Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν εξαιρετικά ευεργετική επίδραση στο σώμα. 

Οι κατεχίνες, που περιέχει το πράσινο τσάι, δρουν ενάντια στην καταστρεπτικής δράσης της LDL χοληστερόλης. Επίσης, η συχνή κατανάλωση πράσινου τσαγιού αυξάνει την αντιοξειδωτική δράση στο αίμα.

Οι προανθοκυανιδίνες, που περιέχει το εκχύλισμα πεύκου και σταφυλιού, συμβάλλουν στην προστασία  του οργανισμού από  την καταστρεπτική δράση των ελευθέρων ριζών στα κύτταρα. Παρουσιάζουν  δράση 50 φορές πιο ισχυρή από αυτή των βιταμινών C και Ε. Επιπλέον πλεονέκτημα για τη χρήση των εν λόγω εκχυλισμάτων αποτελεί το γεγονός ότι αυτά εισχωρούν στο εσωτερικό των κυτταρικών μεμβρανών και προστατεύουν από τις υδατοδιαλυτές και λιποδιαλυτές ελεύθερες ρίζες.

Έχει αποδειχθεί ότι πολλά από τα φλαβονοειδή και ιδιαιτέρως η κερκιτρίνη, αποτρέπουν τον σχηματισμό όγκων.

Τα φυτοθρεπτικά συστατικά συμβάλλουν επίσης στην αντιμετώπιση παθήσεων όπως καρδιαγγειακά, σεξουαλικά, φλεβίτιδα και αθηροσκλήρωση. Μελετώντας περισσότερο τα θρεπτικά συστατικά, ανακαλύπτουμε ολοένα και περισσότερες ευεργετικές για τον άνθρωπο και την υγεία του ιδιότητες.

Χηλικό σύμπλοκο οργανικών μετάλλων με υψηλή απορροφησημότητα-Το χηλικό σύμπλοκο οργανικών μετάλλων παρουσιάζει υψηλή απορροφησιμότητα, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στον οργανισμό να χρησιμοποιήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα θρεπτικά αυτά συστατικά. Στο προϊόν αυτό περιλαμβάνονται υψηλά επίπεδα απαραίτητων για τον οργανισμό μετάλλων, όπως ο ψευδάργυρος, το σελήνιο, ο χαλκός και το μαγγάνιο.

Τα μέταλλα είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ενίσχυση του καρδιαγγειακού συστήματος, τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, και την αντιμετώπιση των φλεγμονωδών καταστάσεων. Πιο σημαντική ωστόσο δράση τους αποτελεί η αντιοξειδοτική προστασία και δραστηριότητα. Η χρήση των εν λόγω θρεπτικών συστατικών συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας(ανδρική), στη καλή λειτουργία του προστάτη, στη βελτίωση των  αθλητικών επιδόσεων και ακόμα στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.

Σύμπλεγμα καροτενοειδών-Το σύμπλεγμα καροτενοειδών, που χρησιμοποιεί η Viridian, προέρχεται αποκλειστικά από φυσικές πηγές και όχι από συνθετικές, που συνήθως χρησιμοποιούνται σε παρόμοια σκευάσματα, που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Τα συστατικά που προέρχονται από φυσικές πηγές έχουν σαφώς μεγαλύτερη απορροφησιμότητα και περιλαμβάνουν και άλλα φυσικά στοιχεία που δρουν συνδυαστικά εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Ο ρόλος  της β καροτίνης ως αντιοξειδοτικό είναι γνωστός. Μετατρέπεται σε βιταμίνη Α ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική δράση στον οργανισμό.

Υπάρχουν επίσης και άλλα φυσικά καροτενοειδή, όπως η α- καροτίνη, η κρυπτοξανθίνη, η ζεαξανθίνη και η λουτεϊνη, τα οποία παρουσιάζουν εξίσου εντυπωσιακή αντιοξειδωτική ικανότητα. Οι ευεργετικές ιδιότητες των καροτενοειδών ενισχύονται από την συνδυαστική δράση και την αλληλεπίδραση των συστατικών. Για παράδειγμα, η λουτεϊνη και η ζεαξανθίνη δρουν συνδυαστικά στην αντιμετώπιση  της εκφύλισης του αμφιβληστροειδούς. Στον ιατρικό κόσμο, τα καροτενοειδή αποτελούν πολλά υποσχόμενα  μέσα, για την αντιμετώπιση και τη θεραπεία αρκετών εκφυλιστικών παθήσεων, όπως ο καταρράκτης, η αθηροσκλήρωση και η άνοια στους ηλικιωμένους.

Ένζυμα του πεπτικού συστήματος-Η βρωμοελαϊνη  είναι ένα ένζυμο που διασπά τις πρωτεΐνες, ενισχύοντας την πέψη των τροφών και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμη στην αντιμετώπιση παθήσεων, όπως η κολπίτιδα και  η αρθρίτιδα. Παράλληλα, η βρωμοελαϊνη ενισχύει τη δράση των αντιβιοτικών φαρμάκων.

Λιποϊκό οξύ και Συνένζυμο Q10-Το λιποϊκό οξύ διαδραματίζει δύο σημαντικούς ρόλους στο ανθρώπινο σώμα. Αρχικά, αποτελεί ένα μοναδικό και ισχυρό αντιοξειδωτικό, καθώς είναι υδατοδιαλυτό και λιποδιαλυτό και δρα στο σύνολο του σώματος. Έχει επίσης την ιδιότητα να ενισχύει και να επιμηκύνει τη ζωή των άλλων αντιοξειδωτικών.

Το λιποϊκό οξύ παράλληλα, είναι απαραίτητο για το σχηματισμό του γλουτοθείου, το οποίο με τη σειρά του αποτελεί προϋπόθεση για την παραγωγή της υπεροξειδάσης του γλουτοθείου, το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό στο σώμα.

Ο δεύτερος σημαντικός ρόλος του λιποϊκού οξέος είναι η συμμετοχή του ως συνένζυμο σε δύο ζωτικές αντιδράσεις για την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας. Το λιποϊκό οξύ αποτελεί το κλειδί στη διαδικασία μετατροπής των σακχάρων σε υδατάνθρακες.

Το συνένζυμο Q10 συμβάλλει στη μετατροπή της τροφής σε ενέργεια, μέσω της παραγωγής των ενεργειακών μορίων (ΑΤΡ= τριφωσφορική αδενοσίνη). Παράλληλα, το συνένζυμο Q10 αποτελεί και ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο περιορίζει την καταστρεπτική δράση των ελευθέρων ριζών και προστατεύει τη βιταμίνη Ε, που είναι το κυρίως αντιοξειδωτικό των κυτταρικών μεμβρανών και της χοληστερόλης. Τα τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας, που περιέχει η παρούσα φόρμουλα, παρέχουν το κατάλληλο μέσο μεταφοράς για τα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά και το συνένζυμο Q10.

Ο ανθρώπινος οργανισμός χρησιμοποιεί κατά κόρον τα δύο αυτά συστατικά, καθώς αποτελούν ισχυρά αντιοξειδωτιά και σημαντικούς παραγωγούς ενέργειας. Παράλληλα, σύμφωνα με μελέτες, το συνένζυμο Q10  και το λιποϊκό οξύ συμβάλλουν ενεργά στην προστασία της καρδιάς, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, τη ρύθμιση του σακχάρου, την προστασία του ήπατος, την αντιμετώπιση της υπέρτασης και την ενίσχυση της ανδρικής γονιμότητας.

Σύμπλεγμα θειούχων αμινοξέων-Το μεγαλύτερο ποσοστό θείου, που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα, το λαμβάνει μέσω των θειούχων αμινοξέων, που περιέχονται στις πρωτεϊνούχες τροφές. Οι πιο πλούσιες πηγές θείου είναι τα αμινοξέα μεθειονίνη και κυστεϊνη. Η κυστεϊνη αποτελεί επίσης το αμινοξύ, το οποίο συμμετέχει στο σχηματισμό του γλουτοθείου παράλληλα με το γλουταμικό οξύ και τη γλυσίνη.

Το θείο αποτελεί στοιχείο των δοντιών, των οστών και του κολλαγόνου. Αποτελεί  επίσης μέρος της ινσουλίνης και συνεπώς είναι απαραίτητο για τη ρύθμιση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα.

Έρευνες πάνω στις ιδιότητες του θείου αποδεικνύουν την έντονη αντιοξειδωτική του δράση, μέσω της αποτοξίνωσης του ήπατος. Επίσης, συμβάλλει στην αντιμετώπιση του προεμμηνορυσιακού συνδρόμου, στην πνευματική διαύγεια, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, τη καλή λειτουργία των αρθρώσεων/συνδέσμων και την υγεία των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος.

Δεν περιέχει σίδηρο-Στις μέρες μας, υπάρχει η ανησυχία ότι η υπερκατανάλωση σιδήρου μπορεί να προκαλέσει χρόνιες ασθένειες σε κατά τα άλλα υγιείς ανθρώπους. Για αυτόν το λόγο, το παρόν προϊόν δεν περιέχει σίδηρο. Όσοι έχουν ανάγκη συμπληρωματικής πρόσληψης σιδήρου, λόγου αναιμίας, εγκυμοσύνης, απώλεια αίματος λόγω εμμήνων, εφηβείας (κορίτσια), η κακής-ανεπαρκούς διατροφής, συνιστάται να λαμβάνουν ξεχωριστό συμπλήρωμα σιδήρου.   

Mineral Ascorbate Complex 533mg Providing: Vitamin C 444mg, Magnesium 20mg, Calcium 10mg, Zinc 15mg,
Pantothenic acid (Vitamin B5 as calcium pantothenate) 150mg, 95% Proanthocyanadin Complex 145mg,
Providing: Grape seed extract 120mg, Pine bark extract 25mg, Carotenoid Complex (as D. salina algae) 80mg,
Providing:  Beta carotene 6mg, Alpha Carotene 189ug, Cryptoxanthin 46ug, Zeaxcanthin 38ug, Lutein 30ug, Sulphur Amino Acid Complex 50mg, Providing: L-Cysteine 20mg, L-Methionine 20mg, L-Glutathione (reduced) 10mg, Green tea extract (95% polyphenols, min 70% catechins) 50mg. Niacin (vitamin B3 as nicotinamide) 50mg, MCT (medium chain triglycerides) 50mg, Thiamin (Vitamin B1 as HCI) 25mg, Vitamin B6 (pyridoxine HCI) 25mg, Riboflavin (vitamin B2) 25mg, PABA (para amino benzoic acid) 25mg, Alpha lipoic acid 20mg, Co-Q10 20mg, Selenium (selenomethionine) 200ug, Bromelain 10mg, Quercetin 10mg, Acerola 10mg, Manganese (bysglycinsate) 1mg,
Inositol 5mg, Choline bitartrate 5mg, Boron (sodium citrate) 500ug, Copper (citrate) 1mg, Chromium (picolinate) 200ug, Vitamin D2 (ergocalciferol-vegan) 1.25ug, Folic Acid (folacin) 400ug, Vitamin K 50ug, Molybdenum (ammonium molybdate) 50ug, Vitamin B12 (cyanocobalamin) 50ug, Biotin 50ug. In a base of alfalfa, spirulina & bilberry.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βίγκανς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Δύο κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.


Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Σύμπλεγμα Πολυφυτοθρεπτικών Συστατικών | Multi-Phytonutrient complex | 60 caps

Σύμπλεγμα Πολυφυτοθρεπτικών Συστατικών | Multi-Phytonutrient complex | 60 caps

Vegan, Kosher, Veg Caps

17 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

17 προιοντα στην ιδια κατηγορια :