Αντιοξειδωτικά

Προφιλ εταιρειών

Δημοφιλή προϊόντα

Αντιοξειδωτική Φόρμουλα | Antioxidant Formula | 90caps Μεγαλύτερη προβολή

Αντιοξειδωτική Φόρμουλα | Antioxidant Formula | 90caps

V102

Νέο προϊόν

49,00 €

α αντιοξειδοτικά αποτελούν ουσίες, που συμβάλλουν στην προστασία του οργανισμού από τις ελεύθερες ρίζες. Τα αντιοξειδοτικά θρεπτικά συστατικά, όπως η β-καροτίνη, το σελήνιο, η βιταμίνη Ε και C, δρουν ενάντια στην ανάπτυξη χρόνιων ασθενειών, που σχετίζονται άμεσα με τη διαδικασία της γήρανσης (καρδιολογικά, καρκίνος, αρθριτικά και διαβήτης). Σύγχρονες έρευνες αποδεικνύουν ότι ο συνδυασμός αντιοξειδοτικών ουσιών παρέχει μεγαλύτερη αντιοξειδοτική προστασία από οποιοδήποτε μεμονωμένο συστατικό.

Βιταμίνη C (ασκορβικό μαγνήσιο) – Το μαγνήσιο περιορίζει την οξύτητα του ασκορβικού οξέος. Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για τον σχηματισμό της βιταμίνης Ε και την παραγωγή του γλουτοθείου/γλουτοθειόνης, που αποτελεί από μόνο του ένα ισχυρό αντιοξειδοτικό. Οι αντιοξειδοτικές βιταμίνες Ε και C ή ο συνδυασμός τους μειώνουν σημαντικά την χοληστερόλη ορού και την κακή LDL χοληστερόλη, ενώ αντίθετα αυξάνει τα επίπεδα της καλής HDL χοληστερόλης.

Βιταμίνη Ε (d-α-τοκοφερόλη) – Η βιταμίνη Ε αποτελεί το πιο σημαντικό λιποδυαλιτό αντιοξειδοτικό, που υπάρχει στους ιστούς των ανθρώπων και των ζώων. Βρίσκεται στις λιπώδης περιοχές των κυττάρων, όπως στις κυτταρικές μεμβράνες και τον εγκέφαλο.

Φυσική β-καροτίνη - Επιδημιολογικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι άτομα που προσλαμβάνουν υψηλές ποσότητες β-καροτίνης παρουσιάζουν μειωμένο κίνδυνο ασθενειών, όπως καρκίνο και καρδιαγγειακά (van Poppel and Goldbohn).

Λουτείνη /Ζεαξανθίνη – Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, η υψηλή διατροφική πρόσληψη λουτείνης/ωχρίνης και ζεαξανθίνης καταπολεμά την εμφάνιση καταρράκτη και άλλων εκφυλιστικών παθήσεων του αμφιβληστροειδούς.

Κρυπτοξανθίνη - Έρευνες αποδεικνύουν ότι η κρυπτοξανθίνη συμβάλλει στην υγεία του αναπνευστικού συστήματος. Σχετίζεται άμεσα με την καλή λειτουργία των πνευμόνων, όπως αυτή μετράται από λειτουργικά τεστ.

Α- καροτίνη - Έρευνες αποδεικνύουν ότι η φτωχή σε α-καροτίνη και καροτενοειδή διατροφή αυξάνει την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών, καθώς αποδυναμώνει τις αντιστάσεις του οργανισμού απέναντι σε αυτές. Επομένως, μακροπρόθεσμα η ανεπάρκεια α-καροτίνης σχετίζεται άμεσα με την εμφάνιση χρόνιων ασθενειών , όπως τα καρδιαγγειακά και ο καρκίνος.

Λ-κυστείνη - Πρόκειται για ένα θειούχο αμινοξύ που βρίσκεται σε αφθονία στα μαλλιά και στο δέρμα, καθώς ενισχύει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το ένζυμο υπεροξειδάση του γλουτοθείου περιέχει μεγάλη ποσότητα κυστείνης.

Πιθανή εφαρμογή/Ενδείξεις: Πρόληψη χρόνιων ασθενειών που σχετίζονται με τη διαδικασία της γήρανσης. Ρευματικά/οστεοαρθρίτιδα, καρκίνος, διαβήτης, καρδιαγγειακά νοσήματα, υγεία των οφθαλμών (εκφυλισμός λόγω ηλικίας), γήρανση του δέρματος, αδύναμο ανοσοποιητικό (κρύωμα και ιώσεις), μαλλιά/ δέρμα/ νύχια, άσθμα, αθλητική διατροφή.

Συνθήκες οξειδωτικού στρες. Περιβαλλοντική μόλυνση. Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Αποτοξίνωση. Φτωχή διατροφή, έλλειψη φρούτων, λαχανικών και φρέσκων τροφίμων.

Χρήσιμοι συνδυασμοί: Η ισορροπημένη διατροφή με άφθονα φρέσκα λαχανικά και η ταυτόχρονη κατανάλωση προϊόντων διατροφικής ενίσχυσης, συμβάλλουν σημαντικά στην καταπολέμηση των χρόνιων εκφυλιστικών ασθενειών.

Σημείωση: Οι φυτικές τροφές και ιδιαιτέρως τα φρέσκα οργανικά τρόφιμα αποτελούν εξαιρετικές πηγές άφθονων αντιοξειδωτικών.

Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.


Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γράψτε μία αξιολόγηση

Αντιοξειδωτική Φόρμουλα | Antioxidant Formula | 90caps

Αντιοξειδωτική Φόρμουλα | Antioxidant Formula | 90caps

Vegan, Kosher, Veg Caps.

12 προιοντα στην ιδια κατηγορια :

12 προιοντα στην ιδια κατηγορια :