Εταιρίες

Προφιλ εταιρειών

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή Pukka Herbs

Λίγα λόγια για εμάς

 Δημιουργήσαμε την Pukka Herbs με σκοπό να μοιραστούμε τα θαύματα των Αγιουρβεδικών βοτάνων και την πρόθεση να παρέχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία προϊόντων με οργανικά βότανα από την Ινδία και την Σρι Λάνκα. Χρησιμοποιήσαμε την βαθιά μας γνώση στα βότανα, την οργανική καλλιέργεια και την επαγγελματική μας εμπειρία στα θεραπευτικά βότανα και την Αγιουρβέδα για να παρέχουμε το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η Αγιουρβέδα.

 

 

 
Η λέξη Pukka είναι ινδική και σημαίνει «αυθεντικό, γνήσιο» ή στην καθομιλουμένη «εξαιρετικής ποιότητας» Προέρχεται από την Σανσκριτική λέξη «pakwa» και εκφράζει το αίσθημά μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα οργανικών αγιουρβεδικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ελπίζουμε να μοιραστείτε και να απολαύσετε μαζί μας τον ενθουσιασμό και το πάθος μας. Με τις καλύτερες ευχές μας Tim και Sebastian*

Το όραμά μας
Η εταιρία Pukka Herbs είναι ταγμένη στην διατήρηση μιας ισορροπημένης σχέσης μεταξύ των ανθρώπων και του φυσικού μας κόσμου, κατά την οποία η αξία των πράξεων μας στηρίζεται στην εγκράτεια, το κέρδος και η τιμή συνυπολογίζεται με τον περιβαλλοντολογικό και κοινωνικό αντίκτυπο και η αυθεντικότητα της παράδοσης, που αντιπροσωπεύουμε, αποτελεί αξία που σεβόμαστε απόλυτα σε όλες μας τις ενέργειες. Η Αγιουρβέδα μάχεται να εξασφαλίσει την βέλτιστη υγεία για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.
Στην Pukka Herbs κάνουμε ότι μπορούμε για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο για όλους μας.

Οι αρχές της Pukka
Διευθύνουμε την Pukka Herbs με ηθικό τρόπο και σεβόμαστε τη σχέση μεταξύ ανθρώπων και περιβάλλοντος. Έχουμε βαθιά επίγνωση ότι ως υπεύθυνη επιχείρηση και μέλη της παγκόσμιας κοινότητας οφείλουμε να λογοδοτούμε για τις πράξεις μας. Με κάθε μας δραστηριότητα, πρόθεσή μας είναι να διατηρούμε μια τίμια ισορροπία μεταξύ της εξασφάλισης πόρων ζωής για όλους τους εργαζόμενους στην Pukka, την ευημερία των αγροτών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, την ικανοποίησή σας από τις υπηρεσίες μας και τις βασικές περιβαλλοντολογικές και ηθικές μας αξίες. Συνεργαζόμαστε με πάνω από 500 οικογένειες που καλλιεργούν οργανικά αγιουρβεδικά βότανα για εμάς και καλλιεργούμε παραπάνω από 1,000,000 φυτά και δέντρα κάθε χρόνο.

Η Pukka Herbs..
Έχει ταχθεί στην παροχή ανιχνεύσιμων και οργανικών αγιουρβεδικών βοτάνων της υψηλότερης ποιότητας. Είναι πιστοποιημένη οργανικά από την Οργάνωση SOIL και υπό του Εθνικού Οργανικού Προγράμματος των Η.Π (US Νational Organic Programme NOP). Είναι απαλλαγμένη από άνθρακα και επενδύει σε νέα προγράμματα ανανεώσιμης ενέργειας όπως επίσης σε προγράμματα αναδάσωσης. Χρησιμοποιεί ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές. Διαχειρίζεται ένα εσωτερικό πλάνο ανακύκλωσης για την εκμετάλλευση των απορριμμάτων. Δεσμεύεται στη χρήση ανακυκλώσιμου χαρτιού και φυτικής μελάνης, όπου είναι δυνατό.

Οι αγροτικοί συνεταιρισμοί
Οι αγρότες, με τους οποίους συνεργαζόμαστε, είναι συνήθως οργανωμένοι σε συνεταιρισμούς. Διατηρούν μικρά κομμάτια γης 4-20 στρέμματα περίπου. Σε κάθε συνεταιρισμό συμμετέχουν περίπου 10-20 οικογένειες. Σε κανένα από τα αγροτεμάχια που δουλεύουμε δεν έχει πέσει ποτέ χημικό, ενώ πολλά από αυτά βρίσκονται μέσα στο φυσικό δάσος και είναι γνωστά με το όνομα <<δασικοί κήποι>>. ΄΄Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το δέντρο Neem από το Amla νομίζεις ότι περπατάς μέσα στο δάσος΄΄ λένε οι καλλιεργητές. Η συμβολή μας ήταν να προσθέσουμε σοδιές βοτάνων με καλλιέργεια εκ περιτροπής και να αυξήσουμε με αυτόν τον τρόπο την ποικιλία και το εισόδημα των αγροτών.

Ποιοτικός Έλεγχος
Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι, καθώς διευρύναμε την δέσμευσή μας για ποιοτικό έλεγχο ώστε να συμπεριλαμβάνει: Ένα σύστημα Διαχείρισης Διασφάλισης Ποιότητας. Πιστοποίηση αυθεντικότητας βοτάνων για κάθε είδος. Κάθε βότανο υφίσταται έλεγχο αναγνώρισης του είδους, βαρέων μετάλλων, μικροβιολογίας και σύνθεσης με τη χρήση Υψηλής Απόδοσης Υγρή Χρωματογραφία (High Performance Liquid Chromatography). Στενή συνεργασία με την Αγιουρβεδική Φαρμακοποιία της Ινδίας. Πιστοποιήσεις προϊόντων που διασφαλίζουν την συνέπεια στην ποιότητα. Σύνθεση των προϊόντων στην Αγγλία σε επίσημα εξουσιοδοτημένο εργαστήριο και υπό του ινδικού GMP.

Περισσότερα
Προβάλλονται 1 - 7 από 7 προϊόντα
Προβάλλονται 1 - 7 από 7 προϊόντα