Για την περιποίηση του Προσώπου

Για την περιποίηση του Προσώπου

Σειρές προϊόντων περιποίησης προσώπου για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδων. Όπως: - Η σειρά Phyto Balance της i+m σχεδιάστηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες της μικτής και της λιπαρής επιδερμίδας. - Η σειρά Hydro Perform της i+m σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες της κανονικής και της ξηρής επιδερμίδας. - Η σειρά περιποίησης...

Σειρές προϊόντων περιποίησης προσώπου για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδων. Όπως: - Η σειρά Phyto Balance της i+m σχεδιάστηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες της μικτής και της λιπαρής επιδερμίδας. - Η σειρά Hydro Perform της i+m σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες της κανονικής και της ξηρής επιδερμίδας. - Η σειρά περιποίησης προσώπου Age Repair της i+m για ώριμες, απαιτητικές επιδερμίδες αποτελείται από αγνά, φυσικά συστατικά και υαλουρονικό οξύ. - Η σειρά Age Plus αποτελεί προέκταση της δημοφιλούς σειράς Age Protect. Με τα τρία προϊόντα.

Περισσότερα

Για την περιποίηση του Προσώπου Υπάρχουν 20 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Phyto Balance για...

  Η σειρά Phyto Balance της i+m σχεδιάστηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες της μικτής και της λιπαρής επιδερμίδας. Υπάρχουν πολλές αιτίες ρύπανσης του δέρματος σε κάθε ηλικία. Γενετική προδιάθεση, ορμονικές αλλαγές και εξωγενείς στρεσογόνοι παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε ένα ερεθισμένο δέρμα. Η σειρά Phyto Balance της i+m περιέχει καταπραϋντικά εκχυλίσματα από αλθαία, σαμπούκο, άρνικα και βάλσαμο για την αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του δέρματος. Τα αποτελέσματα που προσφέρει το σαμπούκο στη φροντίδα της επιδερμίδας οφείλονται στην αλληλεπίδραση των συστατικών του, όπως βιταμίνες Α και Ε και αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή, καθώς και σε τανίνες και πικρές ουσίες. Στη σειρά Phyto Balance της i+m, οι καταπραϋντικές και στυπτικές ιδιότητες του σαμπούκου ενισχύονται από εκχυλίσματα αλθαίας. Από την αρχαιότητα, ακόμη, η αλθαία θεωρούνταν φαρμακευτικό φυτό και αργότερα, τον 16Ο αιώνα, χρησιμοποιήθηκε στην Ιταλία για την αντιμετώπιση του ερεθισμού της επιδερμίδας με πολύ καλά αποτελέσματα.

 • Hydro Perform για...

  Η σειρά Hydro Perform της i+m σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες της κανονικής και της ξηρής επιδερμίδας. Περιλαμβάνει έξι προϊόντα: το Γαλάκτωμα Καθαρισμού με αλόη βέρα και ρόδι, τη Τονωτική Λοσιόν Προσώπου με αλόη βέρα και γκρέιπφρουτ, τον Ορό Αποτελεσματικής Ενυδάτωσης με αλόη βέρα και υαλουρονικό οξύ, την ελαφριά Κρέμα Ενυδάτωσης με αλόη βέρα και ρόδι, την Εμπλουτισμένη Κρέμα Ενυδάτωσης με αλόη βέρα και βούτυρο καριτέ, καθώς και το Βάλσαμο Ματιών με υαλουρονικό οξύ και αλόη βέρα, για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Τα προϊόντα της σειράς Hydro Perform θρέφουν απαλά τις κανονικές και ξηρές επιδερμίδες και εξασφαλίζουν τη σωστή φροντίδα σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ξηρότητας. Μ’ αυτόν τον τρόπο προλαμβάνουν τις λεπτές γραμμές και, με τακτική χρήση, διατηρούν την ισορροπία στην υγρασία του δέρματος.

 • Age Protect για ώριμες...

  Η σειρά περιποίησης προσώπου Age Repair της i+m αποτελείται από αγνά, φυσικά συστατικά και υαλουρονικό οξύ, το οποίο παράγεται με βιοτεχνολογικές μεθόδους. Σχεδιάστηκε, ειδικά, για να εξουδετερώνει τις αρνητικές επιπτώσεις του περιβάλλοντος, που προκαλούν πρόωρη γήρανση του δέρματος. Ήδη, από την ηλικία των 30, το δέρμα αρχίζει να χάνει την υγρασία και την ανθεκτικότητα του. Οι προστατευτικές λειτουργίες του γίνονται πιο αδύναμες και καθίσταται πιο ευαίσθητο στις επιδράσεις των επιβλαβών, περιβαλλοντικών παραγόντων. Αυτοί οι παράγοντες ευθύνονται για περισσότερο από το 80% της πρόωρης γήρανσης. Αποτελούμενη από έξι προϊόντα, η σειρά Age Repair της i+m ενισχύει τη φυσική λειτουργία αναδόμησης της επιδερμίδας.

 • Age Plus για ξηρό,...

  Η σειρά Age Plus αποτελεί προέκταση της δημοφιλούς σειράς Age Protect. Με τα τρία προϊόντα που περιλαμβάνει : το Έλαιο Ανάπλασης Προσώπου, το Lifting Ανόρθωσης και τη Crème de la Crème Κρέμα Εξαιρετικά Πλούσια, η i+m Naturkosmetik Berlin ολοκληρώνει τη γκάμα των προϊόντων περιποίησης προσώπου, παρουσιάζοντας το Immortelle (helichrysum italicum) σαν βασικό ενεργό συστατικό. Με το πέρασμα του χρόνου, το κολλαγόνο μειώνεται και το περίγραμμα του προσώπου αρχίζει να χαλαρώνει. Επιπλέον, το δέρμα χάνει την ικανότητα να διατηρήσει την απαραίτητη υγρασία του. Ως εκ τούτου, είναι συχνά πολύ ξηρό και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, λιπίδια και ενίσχυση της υγρασίας του. Μ’ αυτά τα προϊόντα περιποίησης προσώπου η i+m Naturkosmetik Berlin προσφέρει μια πλούσια, φυσική φόρμουλα για την ιδιαίτερη φροντίδα που έχει ανάγκη το ξηρό, ώριμο και απαιτητικό δέρμα.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 20 προϊόντα
Προβάλλονται 1 - 12 από 20 προϊόντα