Ανάγκες Υγείας

Προσφορές

Ανάγκες Υγείας

Προτάσεις για την βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας σας. Και να μην ξεχνάτε το συμπληρώματα και η προτάσεις δεν υποκαθιστούν την ιατρική ή από επαγγελματία υγείας γνωμάτευση και θεραπεία , τα παρόντα δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή αλλά την συμπληρώνουν.

Ανάγκες Υγείας Υπάρχουν 33 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Πεπτικό

  Το πεπτικό σύστημα είναι η ρίζα όλης της καλής υγείας. Όταν είναι εκτός ισορροπίας, μπορεί να προκαλέσει ασθένειες και επηρεάζει τα πάντα, από την όρεξή σας εώς τη συγκέντρωση μας.

 • Αποτοξίνωση & Ανανέωση

  Διατηρήστε τη λάμψη σας με καθημερινή αποτοξίνωση. Αντιμετωπίστε την κάθε μέρα με το αίσθημα της ανανέωσης και αναζωογόνησης.

 • Σωματικό βάρος

  Κάθε ένας από εμάς πρέπει να έχει υγιές βάρος για να διατηρεί ευεξία στην καθημερινότητα του βέλτιστη.

 • Ανοσοποιητικό

  Ο πυρετώδες σύγχρονος τρόπος ζωής και η πίεση επηρεάζουν το ανοσοποιητικό μας. Πολύ συχνά περιμένουμε μέχρι να νοσήσουμε, αλλά μπορούμε εποχιακά να δώσουμε εμείς οι ίδιοι την υποστήριξη που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε ισχυροί και υγιής.

 • Για το Δέρμα

  Το δέρμα μας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός δείκτης για τη γενική υγεία μας. Μερικές απλές προσθήκες στην καθημερινή ρουτίνα μας μπορεί να αναδείξει τον καλύτερο εαυτό μας.

 • Υγεία της Γυναίκας

  Η αντιμετώπιση του στρες, η σωστή διατροφή και τακτική άσκηση είναι τα βασικά στοιχεία που οδηγούν στην καλή υγεία. Για τις γυναίκες, μια ισορροπημένη παραγωγή ορμονών για τη ρύθμιση του μηνιαίου κύκλου και την απομάκρυνση των τοξινών είναι επίσης αναγκαία.

 • Υγεία του Ανδρα

  Η αντιμετώπιση του στρες, η κατανάλωση των σωστών τροφών, η τακτική άσκηση και η απόλαυση της ζωής είναι τα βασικά στοιχεία που οδηγούν στην καλή υγεία.

 • Χαλαρώστε

  Η χαλάρωση είναι απαραίτητη για την ευημερία μας, δίνοντάς μας το χρόνο που χρειαζόμαστε για να δυναμώσουμε - τόσο σωματικά όσο και ψυχικά - και να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο από την αρχή. Βρείτε χρόνο κάθε μέρα για να κάνετε κάτι που σας χαλαρώνει.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 33 προϊόντα
Προβάλλονται 1 - 12 από 33 προϊόντα