Μουσική για την Εγκυμοσύνη & το Νεογέννητο

Μουσική για την Εγκυμοσύνη & το Νεογέννητο

Οι επιρροές κατά τα πρώτα τέσσερα με πέντε χρόνια ενός παιδιού παραμείνουν για το υπόλοιπο της ζωής του. Ακόμη και πριν από τη γέννηση, η μουσική, ιδίως μπορεί να συμβάλει στην εδραίωση της ειρήνης και της αρμονίας, τόσο για τη μητέρα και το παιδί. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε ήχους του περιβάλλοντος. Η χαλαρωτική μουσική το παιδί έχει...

Οι επιρροές κατά τα πρώτα τέσσερα με πέντε χρόνια ενός παιδιού παραμείνουν για το υπόλοιπο της ζωής του. Ακόμη και πριν από τη γέννηση, η μουσική, ιδίως μπορεί να συμβάλει στην εδραίωση της ειρήνης και της αρμονίας, τόσο για τη μητέρα και το παιδί. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε ήχους του περιβάλλοντος. Η χαλαρωτική μουσική το παιδί έχει ακούσει πριν και κατά την είσοδό του στον κόσμο έχει μια κατευναστική επίδραση που μπορεί να συνεχιστεί ακόμα και για λίγα χρόνια - με συνέπεια λιγότερα ξενύχτια και λιγότερη ανησυχία για τους γονείς, προς μεγάλη χαρά τους!

Περισσότερα

Μουσική για την Εγκυμοσύνη & το Νεογέννητο Υπάρχουν 9 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

  • Μουσική για Παιδιά

    Ο Don Campbell, έχει επιλέξει μερικά από τα καλύτερα της μουσικής του Μότσαρτ για να τονώσει και να εμπνεύσει τους νέους νους.

Προβάλλονται 1 - 9 από 9 προϊόντα
Προβάλλονται 1 - 9 από 9 προϊόντα