ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Καθαρισμός Προσώπου
  Η φυσική οργανική σειρά από τζελ καθαρισμού, για πλύσεις προσώπου, μάσκες από πηλό και γάλατα καθαρισμού μας είναι ήπια αλλά αποτελεσματικά σκευάσματα. Αξιοποίηση της δύναμης από τα δώρα της φύσης για να αφαιρέσετε λιπαρότητα, ακαθαρσίες, make-up και οποιαδήποτε υπερβολική λιπαρότητα από το δέρμα, αφήνοντας την επιδερμίδα σας φρέσκια, καθαρή και ισορροπημένη. Στη συνέχεια, για συνεχίστε με ένα Holistic Essentials™ απολέπισης σκευάσματα. Παρακαλώ επιλέξτε την περιοχή πιο κατάλληλο προϊόν για Dosha σας για καλύτερα αποτελέσματα.
 • Απολέπιση Προσώπου
  Η φυσική οργανική σειρά βραβευμένων κρεμών απολέπισης μας αξιοποιεί τη δύναμη από τα δώρα της φύσης για απαλή αλλά και συνολική απομάκρυνση των παλαιών, και νεκρών κύτταρων από την επιφάνεια του δέρματος, αποκαλύπτοντας τη νέα φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα με την αναγέννηση των κυττάρων.
 • Μάσκες Ανανέωσης
  Φυσική και οργανική σειρά με τις ανανεωτικές μάσκες προσώπου, αξιοποιεί τη δύναμη και τα δώρα της φύσης για βαθιά αναζωογόνηση, ενυδάτωση και ανασύσταση του δέρματος.
 • Τονωτικά Προσώπου
  Φυσική και οργανική σειρά τόνωσης προσώπου, αξιοποιεί τη δύναμη και τα δώρα της φύσης για να σας βοηθήσει να συρρικνώσουν και να μειώσουν την εμφάνιση των πόρων μετά τον καθαρισμό και το πήλινγκ. Απαλά και αποτελεσματικά χωρίς αλκοόλ και είναι ελαφρώς στυπτικά, λόγο ότι περιέχουν αμαμηλίδα.
 • Κρέμες Προσώπου
  Φυσική και οργανική σειρά με που περιλαμβάνει ενυδατικές κρέμες και λοσιόν προσώπου, που αξιοποιούν τα δώρα και την δύναμη της φύσης. Για να ενυδατώσουν να θρέψουν και να προστατεύσουν τα νέα και λαμπερά κύτταρα τα οποία θα αποκαλυφθούν μέσα από τον καθαρισμό και την απολέπιση. Εμπλουτισμένα με άριστης ποιότητας αιθέρια έλαια και εξωτικά αγιουρβεδικά βότανα.
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 προϊόντα
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 προϊόντα